|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί από το κατάστημα δεν ήξεραν τι είναι.
Για το Α : Alternanthera reineckii ''lilacina'' ('Purple') Ludwigia glandulosa (''perennis'') Για το Β : Echinodorus subalatus Είχε ακόμα αρκετές anubia, Hydrocotyle leucocephala, Nymphaea pubescens, Hygrophila difformis, Bacopa monnieri, χωρίς να είμαι σίγουρος για όλα τα είδη. Πάντως έτσι όπως τα είχε τα φυτά δεν τα βλέπω να βγάζουνε εβδομάδα. Είναι σπαστικό να μην ξέρει ο μαγαζάτορας τι πουλάει, είναι σαν να πας στο χασάπη και να έχει 10 κρέατα, να τον ρωτάς τι είναι και να σου λέει κρέας είναι πάρτο. Και από την άλλη δεν μπορείς να έχεις μαζί το Laptop, να συνδέεσαι στο Ιnternet και να ψάχνεις. Μήπως υπάρχει τυπωμένος ο κατάλογος της Tropica? |
|
|||
|
|||
![]()
Bεβαίως και υπάρχει τυπωμένος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από ότι βλέπω εσύ τουλάχιστων πήρες καλό 'κρέας' μιας και τα φυτά τα βλέπω σε πολύ καλή κατάσταση.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
η το πολυ μπες στο site της τροπικα και εκτυπωωωωωωωννννννεεεεε!εγω που κανεις εδω δεν ξερει τι ψαρια και φυτα εχει το κανω αυτο και με τα ψαρια και τα φυτα και με κοιτανε παραξενα....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Πάρε αυτό... Κέρατο το λένε Ή να αυτό....ντοματιά. Άντε να βάλουμε και κανά αγγουράκι να κάνουμε greek salad με ψάρια σούσι. Μήπως είδε κανείς αν έχω μαντέψει σωστά τα είδη?? Lasal που είσαι? |
|
||||
|
||||
![]()
Για το Α Alternanthera reineckii οντως.....το Β echinodorous αλλα ποιος
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|