|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα N.pulcher που εχει κατι λευκα στιγματα στο κεφαλι,τι μπορει να ειναι; Ακολουθουν φωτο.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ead) περιμενε και αλλες γνωμες απο πιο εμπειρους ...... |
|
||||
|
||||
![]()
εκανα θεραπεια με Hexamita αλλα δεν ειδα αποτελεσμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω.Τρυπα στο κεφαλι ειναι κατα 99%.Ειναι δυσκολη ασθενεια και μπορει να αρησει να επανελθει το ψαρι.
|
|||
|
|||
![]()
καλο ταισμα συχνες αλλαγες αν μπορουσες να δινεις καμια κατεψυγμενη τροφουλα καλο θα ηταν .εγω ετσι εσωσα ενα σεβερουμ...δοκιμασε συνδιασμο heximata με esha 2000
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες συνδιασμο εννοεις Hexamita μετα την αλλη η ταυτοχρονα;
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω το εκανα ταυτοχρονα και δουλεψε......τωρα τι να σου πω εμπειρια που εζησα σου λεω
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα το δοκιμασω και ετσι και βλεπουμε αποτελεσματα,ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασε αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2667
και αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2666. Σε συνδυασμό και τα 2 μαζι κανουν θαυματα,,καλύπτουν πολλες αρρώστιες . Διαβασε τα λινκ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον θα δοκιμασω πρωτα αυτον το συνδιασμο και βλεπουμε,με hexamita δεν αλλαξε κατι στο ψαρι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου καλημερα.Θα σου πρότεινα αλλαγές νερού συχνά και κάνε την θεραπεία που είπε ο φιλος παραπάνω. Καλή επιτυχία.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδες,εκανα τριημερη θεραπεια η οποια τελειωσε εχθες με eSHa 2000 και EXIT τα σημαδια εχουν μοιωθει αλλα δεν εχουν φυγει τελειως.τι κανω απο εδω και περα μεχρι να εξαφανιστουν τελειως; και κατι ακομα την πρωτη μερα που επεσαν τα φαρμακα στο ενυδρειο αναμεσα στο ζευγαρι ξεσπασε τσακωμος τι μπορει να παιζει;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λευκα σημαδια | scooby14 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-10-11 23:34 |
Χρυσοψαρο, κοκκινα σημαδια, λευκα στιγματα | Vodka | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 03-06-11 23:26 |
Δυο λευκα γατουλια | fenaki12 | Άλλα ζώα | 6 | 24-07-10 14:11 |
ΛΕΥΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 04-01-08 22:12 |
Λευκα σκουληκια σε ξιφοφορους | Pritanis | Ζωοτόκα | 6 | 30-08-05 17:51 |