|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εντός της εβδομάδας θα μου φέρει ο ψαράς μου τραγάνες ώστε να μπουν στο καινούριο ενυδρείο με τις αφρικανες που σκοπεύω να φτιάξω.
Η ερώτηση είναι η εξής…. Οι τραγάνες που θα μου φέρει θα είναι γεμάτες με διάφορα ζωάκια, φυκάκια και άλλα διάφορα. Τι πρέπει να της κάνω, ώστε να είναι κατάλληλη για να μπει στο ενυδρείο ? Σκέφτηκα να τις πλύνω αρκετές φορές , να τις αφήσω στον ήλιο , και μετά να τις πλύνω κάποιες φορές ακόμα. Τι έχετε να προτείνετε εσείς? |
|
||||
|
||||
![]()
να τις στειλεις σε μενα να στις κανω διαμαντια σονια μου...
![]() ![]() ![]() αλλωστε οι τραγανες ειναι θαλασσινες και πρεπει να μπουν παλι σε θαλασσινο ενυδρειο !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο κουμπαρος που ειναι να μας πει τον τροπο ?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ είναι!!
![]() Χρειάζονται περί τους 2 μήνες ήλιο καλοκαιρινό και μετά πολύ καλό πλύσιμο. Άλλη λύση είναι να τις δώσεις στο γαύρο να τις φτιάξει στη σαλαμούρα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να τις δωκεις στο γαβρο,στο γαβρο
![]() αμα θες να αποφυγεις φυσικα την τιμωρια (χρονική) που σου δωσε ο τακης, στο φουρνο μικροκυματων και εισαι σένια!! αλλιως ...στο γαβρο -στο γαβρο ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα κανω κατασταση και για σενα γαυρουκο....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα μην τα λες ετσι ανοικτα αυτα ρε σονιαααα...
θα με δολοφονησουν μερικοι που θελουν αλλα ΔΕΝ μπορουν.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνα με τον κυριο Γιωργο τον ψαρα μου, 15 ευρα το κιλο, ζωντανη τραγανα , ψαρεμενη αναμεσα απο το στενο Σουνιου- Κεας!
Διαλιεχτε!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κρατα 50 κιλα!!!!
19 εχει εδω το κιλο !!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ!!
θα του το πω Γαυρουκο!!!! ειναι και αρκετα τα κιλα, μπορει και να μας κοψει κατι ο κυριος Γιωργος!! Καλα... 19 ευρα τι πραγμα κανει εκει Γαυρουκο? |
|
||||
|
||||
![]()
live rock που ειναι φυσικα dead !!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε οποτε οι τραγανες απο τον ψαρα μου θα ειναι πιο πολυ live.
να στις βαλω καπου να ξεκουραστουνε μεχρι να ερθεις να τις παρεις ? Κανουν εξω απο νερο, ή θα ψωφισουν?? |
|
||||
|
||||
![]()
οπως θες εσυ παιδι μου...καντους και μασσαζ αμα θες!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|