|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα προσφατα δυο ντοματιες (thanks Κουραμπιε) οι οποιες εχουν πολυ καλη αναπτυξη. Χτες ψαχνοντας πληροφοριες για το φυτο αυτο επεσα σε ενα βιντεο που ειδα το φυτο φυτεμενο παραλληλα προς το εδαφος και επαθα πλακα με το ομορφο αποτελεσμα. Σε ολα τα ενυδρεια που εχω δει ολοι το βαζουν καθετα το κοτσανι στο εδαφος .
http://www.youtube.com/watch?v=ZevVM-hAg4s
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα βρε. Εμενα οταν φτανει κοντα στην επιφανεια παροτι την εχω φυτεμενη περνικλις
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο!!!..θα το δοκιμασω !
|
|
||||
|
||||
![]()
την ειχα και ετσι. βασικα απο μονη της ξεκινησε το ερπινγκ γιατι τα καινουρια κλωναρακια που βγαινουν ειναι κοντα στο βυθο και πιανονται. μου ειχε βγει και εξω απτο νερο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το αποτελεσμα Στεφανε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια, σορρυ που επεμβαινω, αλλα εχω φαει τον κοσμο στην Αθηνα για να βρω ντοματια και λες και εχει πεσει περονοσπορος στα φυτα. Τετοια ξεραηλα ......... Τι να πω!
Ξερει κανενας που θα βρω ή ακομα καλυτερα μηπως υπαρχει κανενα κλαδεματακι? Και παλι σορρυ για το ξεκαρφωτο, το συγκεκριμένο βιντεο το ειχα δει και εγω και εφαγα κολλημα αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα!
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν ξερω αν αξιζει, σου στελνω εγω κανα κλαδεματακι. Ανεβασε ομως καλου κακου μια αγγελια ζητησης αποκλειεται να μην υπαρχει κατω, μονο εγω εχω δωσει σε 3-4.
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις μεγαλωσει η δικη μου θα σου στειλω ενα πμ αν δεν εχεις βρει μεχρι τοτε
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!
Κουραμπιέ έχεις δίκιο για την αγγελία, αλλά το κακό είναι ότι εκεί θάβεται γρήγορα. Ενώ έγραψα εδώ και βρέθηκε ήδη. Είναι λάθος βέβαια, σίγουρα, οπότε αν θέλει κάποιος μοντ τα σβήνει αλλά η δουλειά έγινε!!! ![]() Α!!! Ευχαριστώ και τον φίλο για την προσφορά του! (Και από εδώ). ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν βρεις κλαδεματάκια, πουλά η άβυσσος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Hygrophila difformis - κι όμως έχω ένα σωρό άλγη... | uptight | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 01-05-09 23:51 |
διμορφισμός της Hygrophila difformis | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 12-11-08 14:35 |
Τι Λετε εσεις?? | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-04-08 13:14 |
πρόβλημα με Hygrophila difformis | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 07-04-06 23:10 |