|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ααααα δεν το εχω μονο λογια ειμαι
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον με διαφορες συμβουλες απο εσας παιδια καταφερα αυτες τις φωτο αλλα χωρις καθαρισμα τα τζαμια και τις αλγες ,γιατι δεν θελω να βαζω χερι χωρις λογο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο "θορυβο" εχουν, αλλα απο χρωματα, μια χαρα. Πολυ ωραιο το εκανες το ενυδρειο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και μενα μου αρεσε το ενυδρειο σου βουρρρρ για τον διαγωνισμό.
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ενα μηνα εγινε τουμπανο ε?! τα φυτα που προσθεσες που ειναι ιδια, σχεδον στη μεση και δεξια κατω πως λεγονται?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() καλυτερη φωτο επισης δεν βλεπω να βγαζω με τιποτα. κοιτα και μια την πρωτη μερα που φυτεψα πριν κανα 3 μηνο με τα κλαδεματα του stelios816 ![]() ξερει κανεις πιο ειναι το φυτο διπλα στο μεγαλο βραχο αριστερα; ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 22-02-13 στις 19:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν βγαλλεις κανα κλάδεμμα στειλε μου πμ
![]() πολύ μου αρεσει το ενυδρειο ...η μονη μου ενσταση ειναι το κοκκινο φυτο,το οποιο θα το προτιμουσα στο κενο δεξια απο την ''ντοματια'',και στη θεση του καποια κρυπτοκορυνα ισως.!!! κατα τα αλλα σε βρίσκω σχεδον αψογο ! |
|
||||
|
||||
![]()
Exει γίνει πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!!!Μου αρέσει παρα πολύ, μπράβο σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() προσ το παρον κλαδευω και τα φυτευω διπλα να πυκνωσε,ι αλλα σε κανα διμηνο θα αρχισω να χαριζω σιγουρα ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
54 λιτρα φυτεμενο??? | alan boy | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 29-12-12 23:09 |
94 λιτρα diy φυτεμενο | marajohn1990 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 17-12-12 19:11 |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
~20 λιτρα φυτεμενο | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 08-01-11 22:55 |
54 λιτρα φυτεμενο | thanasis76 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 24-02-09 11:17 |