|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλοί από εμάς έχουμε smartphones και αξιοποιούμε το tapatalk όπου μας δίνει όλες τις λειτουργίες των αγαπημένων μας forums χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουμε τόνους δεδομένων. Η εγκατάστασή του είναι πολύ απλή και υποστηρίζει όλα τα γνωστά forums. Πολλά ελληνικά αλλά και ξένα sites έχουν ενεργοποιήσει το tapatalk. Επίσης δεν ξέρω αν το ανέφερα αλλά είναι δωρεάν!
http://www.youtube.com/watch?v=7ELOO08uC0U |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να άνοιγε και το link!!
![]() Μακάρι να το είχαμε και στο Tapatalk.
|
||||
|
||||
![]()
Μολις εγινε!!!
Να ειστε καλα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τσεκάρετε αν δουλεύει κομπλέ. Δεν ξέρω αν θα μπορούμε να διορθώσουμε κάτι, αλλά να ξέρουμε τουλάχιστον.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το GT-P5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
||||
|
||||
![]()
Αν κατεβασω το tapatalk τι διαφορα θα εχω???κ που θα το κατεβασω???στο market ειναι επι πληρωμη...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πιο σταθερή και εύκολη πλοήγηση (ειδικά όταν θες να γράψεις), λιγότερα δεδομένα, πιο γρήγορο. Μερικές φορές από κινητό είναι δύσκολα τα φόρα, αλλά ο καθένας διαλέγει αυτό που τον βολεύει. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι ανάλογο και αξιόπιστο δωρεάν. Το Market είναι η μόνη επιτρεπόμενη απάντηση που μπορείς να πάρεις.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω προβλημα να το αγορασω,αλλα μου βγαζει κατι για πιστωτικες..αρα δεν μπορω ε??
|
||||
|
||||
![]()
Yeeahh!! μπηκε!! μεχρι στιγμης μια χαρα δουλευει και ειναι τελειο!!!
Sent from my Samsung Galaxy S2 using Tapatalk ||
|
||||
|
||||
![]()
Α, βγάλτε αυτές τις υπογραφές αν θέλετε! Καθόλου δε μας νοιάζει από που γράφετε και γεμίζει το φόρουμ με άσχετα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πως θα το αγορασω ρε παιδια που δεν εχω πιστωτικη????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
sent from my bakatela |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο, το αγόρασα μόνο για να μπαίνω εδώ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Sent from my Samsung Galaxy S2 (ντρέπομαι για το κινητό μου, αλλά δεν ξέρω πώς να το σβήσω... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ρωταωωωωωωωωωωωωωωω κατιιιιι?????????? ( ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα πώς σου φάνηκε αγορίνα;!
![]() Respect the moderator λέμε! Τρύφωνα δεν ξέρω αν γίνεται με κάποια προπληρωμένη, ας πει κάποιος που το έχει ψάξει.
|
||||
|
||||
![]()
αχαχαχααχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχ........
|
|
||||
|
||||
![]()
Γίνεται με προπληρωμενη κανονικότατα. Αν Ε,ειχεις web banking, κάποιες τράπεζες σε αφήνουν να βγάλεις εικονική προπληρωμένη στο μπαμ! Εγώ έχω 3 από Πειραιώς, μια για κάθε λογαριασμό...
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ..thanks στελιο....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ βγαζω μια προπληρωμενη κ μετα στο μαρκετ βαζω απλα τον αριθμο της καρτας κ τελος??
|
||||
|
||||
![]()
ωραία αναβαθμιστήκαμε!
Sent directly from my brain ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Sent from my Samsung Galaxy S2 using Tapatalk ||
|
|||
|
|||
![]()
τι κες τωρα...
send from my pc... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εστάλη από το Nokia 5110 ,μοντέλο '97 με κουστουμαρισμενο firmware με android 4.2 και μέσω 7 redirections από landlines και 3 δορυφόρους, ο ένας εκ των οποίων κατασκοπευτικος της Β. Κορέας! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα δυστυχως το λογισμικο που εχω δεν εχει την δυνατοτητα να κανω update to market σε play store..κ δεν εχει βγει νεο λογισμικο...
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο φαίνεται!!!! Θα το χρησιμοποιώ από το κινητό
![]() Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Sent from my Samsung Galaxy S2 using Tapatalk 2 επειδη μπορω.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο και ευχρηστο... Μπραβο!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|