|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πού ξέρεις, μπορεί να του δώσανε εξωτερικό φίλτρο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και καρχαρια εε! μην τον ξεχνας τον jaws!!
|
||||
|
||||
![]() μπα... αυτα πανε συνηθως με κατι κεινεζικα που εχουν μεσα ενα αγνωστου ταυτοτητας μαυρο σφουγκαρι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βιολογικά υλικά τι εννοείτε ???
όπως και να έχει αύριο πρωί πρωί θα μπολιάσω το ενυδρείο μου σήμερα η ώρα 11 το βράδυ θα μπώ σπίτι !! για 270 Λ τι μέγεθος να έχει το βαμβάκι που θα πάρω ή τι ποσότητα αποβλήτων ?? ------------------------- χαχααχα όχι έχει ένα εξωτερικό ενσωματωμένο φίλτρο στην κορυφή του ενυδρείου :Ρ άρα κάνει να πάρω από εκεί δεν θα έχει καμιά αρρώστια το παπαγαλοψαρό ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gkontos : 21-12-12 στις 08:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κι αυτα πρεπει να ειναι μηδεν οπως η αμμωνια (ΝΗ3/ΝΗ4)
|
||||
|
||||
![]()
τι θερμοκρασία πρέπει να εχει το ενυδρείο την ώρα που θα βάλω το μπόλι ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Ιδια με αυτη που θα εχει το νερο που θα ειναι μεσα το μπολι
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γιατί τα γκάπυ μου πεθαίνουν? | mitsos1975 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 02-11-10 22:33 |
Τα χρυσόψαρα ασπρίζουν τελείως και μετά πεθαίνουν: βοήθεια | cristosan | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 04-07-09 22:51 |
Guppies, ξιφοφόροι και τι άλλο τώρα? | gewre | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 17-02-08 10:40 |
HELP!!! μου πεθαίνουν ένα-ένα κάθε μέρα! | Guppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-10-05 07:08 |
Γιατί πεθαίνουν τα γατόψαρά μου;;; | John T | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 03-07-05 23:03 |