|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντωνελα τι λες? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οκ,το λεπον...
Αυριο φερνουμε τα σκληρα φυτα και τα φυτα που θα δενοντε...Και τις μος-πελιες. Ευαισθητα τυπου φουρκατους και ακουατικα και ελεοχαρις την πεμπτη... Καντε τα κουμαντα σας...
|
||||
|
||||
![]()
να φέρω πετονιές?....!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα ας το κανουμε απλο...
Αυριο στηνουμε υποστρωματα-πετρες-ξυλα και οσα φυτα ΘΑ ΔΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ. Δηλαδη μος-πελια-βολβιτις και μικροσοριουμ. Επισης αυριο θα στρωσουμε και τα φυλλα. Το κυριως φυτεμα θα γινει Πεμπτη απογευμα και μετα μπλουμ οι γοπες!
|
||||
|
||||
![]()
να φερω pelia?
![]() Τασο αν μπορεις φερε μια λεπτη ...
|
||||
|
||||
![]()
οκ..θα ψάξω τα ντουλάπια μου...!!! δημήτρη απο πλατανόφυλλα θα χρειαστούμε τίποτα??? αν ειναι να βράσω μερικά γιατι μερικα τα εχω ηδη ετοιμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει μηπως κανεις σας κανα κλαδεματακι moss και γενικα κανενα αλλο κλαδεμα ?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργη,χωρίς να θέλω να φανώ αγενής...πιστεύω οτι οτι κλάδεμμα εινια να δωθεί.καλύτερα να δωθεί μετα τον διαγωνισμό..εκτος αν υπάρχει περίσεμμα σε κανεναν...το λέω γιατι ζήτησα και εγω ...παντα φιλικα...
maverick μας εχει ειδοποιήσει ο νινταλ ηδη στην σελιδα 23 ποστ 688!! |
|
||||
|
||||
![]()
σορρυ τοτε, καλή συνέχεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τασο θα παρακαλεσω να ειναι αορατη και βυθιζομενη!
|
||||
|
||||
![]()
fluorocarbon 0.10 με sinking rate 10cm στα 5 δευτερολεπτα σου κάνει? ή να κοιτάξω κατι σε πιο γρηγορο?
------------------------- να φερω και κανα biggattini δημήτρη??.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 02-10-12 στις 21:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απο κλαδεματακια αν και με καποια τεχνικα προβληματα πιστευω να μπορω να προσφερω στην ομαδα.
Υπομονη λοιπον.
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη οπως ειπαμε για αυριο.
Παιδια καλη επιτυχια σε οποιον θα συμμετεχει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και δεματικα θελουμε...
Επισης να ευχαριστησω τον Στρατο ( Dias) που μας προσεφερε μολις μια σεβαστη ποσοτητα moss...
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε πολύ!
|
||||
|
||||
![]()
Θα κοιταξω και για δεματικα γιατι πρεπει να εχω καποια,και μαυρα και ασπρα.
Αν ειναι μου λες Δημητρη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάπου έχω κι εγώ δεματικά, αλλά με το φως της μέρας τώρα θα πάω στο υπόγειο.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια λυπαμαι για την αναστατωση!!!!
Προτιμησα ομως να μετακινηθει η ημερα παρα να κινδυνεψουν τα ζωντανα....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστούμε Nidal καλά έκανες και ενημέρωσες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να μου πει καποιος τι παιζει με το γευμα το σαββατο τελικα? δεν πρεπει να ενημερωθει καποιος να δηλωθει συμμετοχη κλπ?κατι τετοιο ειδα στο site της διοργανωσης...
δεν ξερω αν θελει να παει καποιος αλλος -παιδια ελευθερα δεν υπαρχει θεμα-(μην ντραπειτε να το πειτε δηλαδη ![]() ![]() αν και δε σας ειδα και πολυ ντροπαλους!ρεμαλια ![]() τωρα ενταξει αν δεν κατσει το γευμα θα κατεβασω το βιντεακι του bleher για τα altum και θα τη βγαλω μαυτο ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από αυτούς τους χαρακτηρισμούς θέλω να σου φάω τη θέση!
Πήγαινε ρε και καλή όρεξη!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω,και στα δικα σας
![]() για τη συμμετοχη ξερεις καθολου τι παιζει?που δηλωνω συμμετοχη και ποτε?,μετα την εκθεση? ![]() ------------------------- μπααα,παει το καραβι ναταν κιαλλο.με το βιντεακι θα τη βγαλουμε.εκτος αν μπορεσω να στριμωξω κανα δυο ερωτησεις στην εκθεση ![]() "On Saturday 06/10/2012 a great dinner is organised at the Roof Garden of «THE ATHENIAN CALLIRHOE EXCLUSIVE HOTEL». It will be a first class opportunity for all Discus lovers to meet and also change opinions about their hobby, at a great place with view to Acropolis and other famous historical places of Athens. Dinner includes buffet and wine. To make your reservation for this great event please contact: info@welldone.com.gr latest on 20/09/2012." Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 02-10-12 στις 23:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμ, πάρε τηλέφωνο τον Νιντάλ το πρωί γιατί έχει περάσει η ημερομηνία.
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειραζει,ασε μην τον φερω κ σε δυσκολη θεση τον ανθρωπο.θα "στριμωξω" τον bleher στην εκθεση.ελπιζω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶μα όμως δεν έχουν δηλώσει πολλοί όμως θα τους λείψεις! Πάρε μωρέ και άμα γίνεται καλώς, αλλιώς... του χρόνου!
|
||||
|
||||
![]()
αχαα δεν πειράζει γιώργη.την επόμενη φορα..>!! ολο και καποια ερώτηση θα κάνουμε στον Heiko και στην έκθεση....(την κυριακή θα βρίσκεται και στο ''περίπτερο'' της αββύσου να μιλήσει για σαλάχια και τέτοια...)
|
|
||||
|
||||
![]()
θα παρω μηπως και συμβαινει αυτο που εγραψε ο exelix δεν το σκεφτηκα,και οτι γινει εγινε δεν πειραζει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |