|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αν η acicularis στα Pet City της Γλυφάδας είναι αυτή που θυμάμαι είχε δύο γλαστράκια, με πολύ ψηλά φυτά, αλλά τα μισά ήταν κίτρινα (sic).
Νυμφαία κάνει και η lotus; Νομίζω θέλουμε stellata.
|
||||
|
||||
![]()
θα περασω αυριο και θα τα ξαναδω.
|
|
||||
|
||||
![]()
σας διαβαζω καθε μερα και εχω ζαλιστει...
![]() ![]() ![]() καλο κουραγιο σε ολους!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() να φερω την τεταρτη στρετς που εχω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τέλος πάντων... Στείλτε μου κι εμένα τα τηλέφωνά σας για να σας έχω... Θα στείλω κι εγώ... |
|
||||
|
||||
![]()
τα exodons ειναι στην γυάλα..σημερα το πρωι που ανοιξα τα φώτα για να ταίσω είχαν κανονικά τα χρώματα τους ειναι ολα κινητικά...λίγο με την αρτέμια ειχαν ενα θέμα..αλλα νομίζω οτι ετσι ειναι το χαρακτηριστικό του κοπαδιου(ηταν ολο σαν μπάλα και εφευγαν 2-3 ψαρια που και που τσιμπαγαν και ξαναγυριζαν)..γενικα εχουν ωραια συμπεριφορα...!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για να δουμε..τον γαβρο θα τον φάνε?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πηρα τηλ στο πετσιτυ τωρα μου ειπε οτι εχουν τελειωσει οι acicularis αλλα δεν εμπιστευομαι και πολυ τον υπαλληλο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως...λεω μηπως...χρειαζεστε κανενα alder cone????εχω ενα σακουλακι διαθεσημο.
Υ.Γ εχω κ ξερα φυλλα απο πλατανι,μπανανια,μανολια,catapa αλλα οπως βλεπω εχετε βρει ηδη. |
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομίζω να χρειαστούν, αλλά άμα είναι θα σου χτυπήσουμε την πόρτα!
Κανέναν φυτεμένο μήπως ξέρεις να βάλει ένα χεράκι... ή καλύτερα κλαδάκι;!
|
||||
|
||||
![]()
Λεπον...
Denisonii τζαμπα δεν παιζει... Rosy τζαμπα ΠΑΙΖΕΙ μια 12αδα... Επισης βρηκα και το ιδανικο ψαρι,εφοσον δεν εχουμε τα dwarf puffer,να κλεισουμε την Ινδια. Τα οποια ψαρακια μετα θα τα παρει το Αεκτζηδικο αγορι απο τα Νικαιας. Overstocking ενυδρειο με τρια ειδη,ειμαστε τουμπανοι... Και egeria βρηκα...και ceratopteris cornuta βρηκα...και ντοματια ΝΟΜΙΖΩ οτι βρηκα...
|
||||
|
||||
![]()
ειμαστε κομπλέ δηλαδη??>...!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα φυτα και το τριτο ειδος ψαριου επι πλερωμη...
Αλλα...περιμενουμε μια απαντηση μηπωωωωςςςς μπορουμε να τα παρουμε δανεικα ως χορηγια,το βραδυ θα ξερωμε... Να πω εδω,και θα το πω ξανα οταν γινει και η παραλαβη,οτι το καταστημα WATERINN http://www.waterinn.eu/ μας παραχωρει οτι ψαρια-φυτα-διακοσμητικα και οτι αλλο χρειαστουμε εντελως δωρεαν... Επισης το καταστημα ΑΒΥΣΣΟΣ www.abyssos.gr μας εχει ΗΔΗ παραχωρησει τα ψαρακια που θελαμε για το στησιμο της Νοτιας Αμερικης. Ειλικρινα θελω να τους ευχαριστησω εκ μερους ολης της παρεας!
|
||||
|
||||
![]()
τα καμαρια μας !
|
|
||||
|
||||
![]()
Φτου σκορδα.......
![]() Αν βρισκαμε και 2 ζευγη keyhole cichlid να τα βαζαμε μαζι μια χαρα θα ηταν... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
2 μερες πριν δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πραματα....!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρομοίως και εγω για τις ευγενικές τους χορηγίες,που καλώς η κακώς σπανίζουν στα ελληνικα δεδομένα....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΑΑΑΑχχχχχ σιγα καλε με ερεθησες! ![]() Denisonii αυτα μου αρεσαν Μιμη. Τιμουλα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
να ευχαριστησω κιεγω τα καταστηματα για τις χορηγιες τους!
![]() τωρα αν κατσει αλλη μια για φυτα και ψαρια σημερα καλα θαναι ![]() μια ερωτηση.αν δεν κατσει η χορηγια να παω να παρω 4 γλαστρακια ελεοχαρις η οχι?για τα λεφτα ενταξει θα τα βρουμε με κανα καφε στην εκθεση αν θελετε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και τις δικές μου ευχαριστίες και θα τα ξαναευχαριστήσουμε! Ντίμη τα φυτά που λες είναι από Kerala; Πες μου ότι το έχεις ψάξει γιατί εμένα μου έχουν βγει τα μάτια να ψάχνω λίστα από εκεί. Για την egeria λέω να την αποφύγουμε γιατί νομίζω ότι δεν είναι ακριβώς αυτό το είδος από εκεί και για τη ντοματιά δεν είμαι σίγουρος. Εγώ βρήκα στα Pet City Βούλας bolbitis heteroclita, αλλά όχι σε πολύ καλή κατάσταση. Και είχαν και καλές εγκέριες αν είδα καλά, οπότε αν πάρουμε το OK από τα κεντρικά μήπως μας δώσουν και από εκείνες αν τελικά τις θέλουμε. Το Water Inn θα φέρει αύριο φυτά; Και ποιο είναι αυτό το ιδανικό που θα κλείσει την Ινδία;
|
||||
|
||||
![]()
αυτα να τα φερω?
![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ρε είστε σίγουροι με αυτά τα διαόλια; Γιώργο φέρε το μακρινάρι να βρίσκεται!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το εχω μεσα σε ενυδρειο αλλα αν σας κανει μπορω να το αποχωρηστω για λιγες μερες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτα...
Η Κεραλα και γενικα η νοτιοδυτικη Ινδια που στηνουμε ειναι λιγο περιεργη με φυτα ψαρια γιατι δεν ειναι πολυ εξερευνημενη και υπαρχουν κενα ως προς τα φυτα και τα ψαρια. Ομως αν παρουμε ως μπουσουλα γενικα την Ινδια τα παραπανω φυτα υπαρχουν εκει. Επειδη θελουμε να στησουμε κατι πολυ αγριο και συναμα πρασινο θα χρειαστουμε οπωσδηποτε πλεον αυτων που ηδη εχουμε τα εξης Ελεοχαρις Λιμνοφυλλα ακουατικα-ιντικα HYDROCOTYLE SIBTHORPIOIDES αν βρουμε θα ειναι εξαιρετικα Για τον Βολβιτις τωρα...δεν ξερω αν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι Ινδια,ας το ψαξει καποιος διοτι μας ταιριαζει πολυ στο στησιμο αν ειναι Ινδικος. Επισης ναι,εφοσον δεν μπορουμε να βρουμε φυτα απο χορηγιες και φιλους,ας τα αγορασουμε και θα μοιρασουμε τα εξοδα,η μπορει καποιος να τα θελει και για τα ενυδρεια του. Οσο για το τριτο ειδος -ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΙΟΤΟΠΙΚΟ- ειναι το Aplocheilus lineatus http://www.fishbase.org/summary/spec...ry.php?id=4690 http://diszhal.info/english/killifis...s_lineatus.php Denisonii θελω κι εγω αλλα με τιμη ανω των 7 ευρω το ενα ειναι στοτωμα για ενα κοπαδι των 8-10,ασε δε που μετα καποιος πρεπει να τα κρατησει σε ενυδρειο ανω των 120 εκατοστων Αν κατσει η χορηγια,θα ξερουμε το βραδυ,τοτε μαλιστα!
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο στα καταστηματα πολυ καλη κινηση!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τασο platy παρε ενα τηλ τον Σταυρο και ρωτα τον για ασφαλεια συμβατητας με τα Keyhole,πιθανον να γνωριζει μιας και τα φιλοξενουμε καιρο...
Οπως και να εχει,Ντινο ΜΑΝΥ ΤΗΑΝΚΣ... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |