|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στελιο Τεταρτη το πιθανοτερο ειναι να στησουμε τα hardscpae και απλα Πεμπτη να φυτεψουμε και να βαλουμε τις τελευταιες πινελιες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για τα ρουχα θα θελες αλλα δεν θελω να σου χαλασω την φαντασιωση! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη μην ανησυχείς, εγώ θα πάρω την ξαπλώστρα μου και εκεί που θα αράζω και θα δίνω οδηγίες όλο και καμία θα τραβήξω!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακυρα τα Οdessa...
![]() Tα rosy barb εχουν κοινο βιοτοπο οπως επισης και τα Puntius denisonii,τα melon barb και τα barbus filamentosus..... ![]() E ρε θα με φανε οι δρομοι το διημερο...
|
||||
|
||||
![]()
χεχεχε..δώσε πόνο...!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το Water Inn λέει ότι έχει rosy barbs στο site!
|
||||
|
||||
![]()
Yπαρχουν τα Puntius denisonii?
|
||||
|
||||
![]()
Denisonii μαλλον βρισκουμε,rosy σιγουρα...
Τι διαλεγετε?
|
||||
|
||||
![]()
Denisonii 100%.
Aλλιως οτι υπαρχει.......
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτη μου επιλογή τα denisonii, αλλά εξαρτάται και από την κατάσταση του κάθ' ενός.
|
||||
|
||||
![]()
Οι μανζανιτες ειναι στο νερο και μουλιαζουν.Υπαρχουν ξυλα σε οτι μηκος θελουμε.Ειμαστε σιγουροι οτι θελουμε πολυ μακρυα κλαρια?
Εχω απο 10cm εως και 80cm+.Σε ενυδρειο με 80 ποντους μηκος δεν ξερω αν θα μας εξυπηρετησουν τα πολυ μεγαλα κλαρια. Δυστηχως δεν τα καταφερα σημερα να ερθω λογω πολλων ατυχιων.......το αποτελεσμα των οποιων ηταν να τα παρω στο κρανιο και να μπουκετωσω το παρμπριζ....μου...... Γι αυτο σας παρακαλω μην με πιεζετε.....:P:P:P
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θέλω ο,τι θέλει ο Δημήτρης!
![]() Υ.Γ.: Κύριε Bleher σεμνά! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμα θελει ας βγαλει πρωτο ενυδρειο απο αλλο φορουμ και θα δει τι εχει να γινει....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο ελπιζω να εχω τα denisonii...
![]() Ιδωμεν...
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητοί φίλοι και συνχομπίστες ζήτω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ σήμερα στο aqua-meeting.
![]() Microsorum pteropus -για δέσιμο στις ρίζες Salvinia natans -επιφάνεια αν θελετε..... Ceratoptheris thalictroides -πίσω Eleocharis viviparia -μπροστά Limnophila indica -μέση Hydrilla verticillata (elodea) -μέση Ακούω γνώμες?
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω αν μπορούμε να δανειστούμε φυτα απο κατάστημα..για το pteropus πρεπει να εχει η άβυσσος..για ολα τα υπόλοιπα δυστηχώς δεν γνωρίζω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σε πω τι εχουμε εως τωρα και αν δεν βρουμε αυτα θα πορευτουμε με τα δικα μας και αν βρεις χρονο δες μηπως προσεγγιζουμε...
Cryptocoryne ciliata (θεωρητε ινδικη κρυπτ μαζι με την σπιραλις) Difformis bolbitis heteroclita (θα την βρουμε μονο σε επιστημονικες μελετες διοτι δεν ειναι κοινη σε ενυδρεια) Μικροσοριουμ πτεροπους εχουμε και μικρη ποικιλια και μεγαλο φυτο jawa moss pellia elodea (εγκερια) θεωρω οτι θα βρουμε Πτεριδοφυτο Ceratoptheris thalictroides θεωρω οτι θα βρουμε also Λιμωοφυλλα ακουατικα-ιντικα και αυτη θα την βρουμε... Ειναι ευκολα και φθηνα οποτε αν δεν βρουμε παμε περνουμε κανα γλαστρακι Οσο για την Eleocharis viviparia την θεωρω σημαντικη για το στησιμο και δεν παιζει να μας δωσει καποιος,οποτε αν την δειτε σε καταστημα η λιστα παρτε 2-3 γλαστρονια... Ξαμοληθητε,δυο μερες εχουμε...
|
||||
|
||||
![]()
ελεος μαυτα τα ψαρια.δεν εχει ξαναγινει αυτο το πραγμα
![]() ------------------------- την Eleocharis παιζει να την ειδα σημερα στο petcity γλυφαδας.αν και να πω την αληθεια δεν ξερω να ξεχωρισω αν ητανε η viviparia η accicularis. θα κοιταξω να μπορεσω να πεταχτω παλι αυριο,αλλα ειμαι 95% σιγουρος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 01-10-12 στις 23:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως πετυχαμε την χειροτερη εποχη μετα τον Αυγουστο στις εισαγωγες ψαρηδων...
Αν δεν ειχε κατσει η απεργια των τελωνειων την περασμενη εβδομαδα θα ειμασταν ετοιμοι. Με ολοκληρη την Ελλαδα μιλησα δεν υπαρχει ενα παφερ... Ποσο μαλλον να ψαχναμε για κανα σπανιοτατο... Βεβαια τα 2 ειδη που εχουμε εξασφαλισμενα ειναι τα πλεον σπανια. Λοιπον φιλους,γνωστους και μαγαζια παιδια για τα ανω φυτα και τελειωσαμε! Τα ψαρια θα τα τρεξω εγω...
|
||||
|
||||
![]()
Πριν την παρεις και αν ειναι αυτη που θελουμε (βιβιπαρα) και σε καλη κατασταση στειλε μηνυμα μεσω φορουμ μην τυχει και γεμισουμε με 5-6 γλαστρονια...
|
||||
|
||||
![]()
μπα τις κοιταω τωρα.μαλον η acicularis ητανε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ισως καταφέρω να περάσω απο πετ σίτυ Ιλιον αυριο....ισως και αβυσσο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν στησουμε την Τεταρτη το Hardscape θα στεγνωσουν τα ξυλα και θα εχουμε προβλημα μεγαλο,αφου λογικα θα γεμισουμε τα ενυδρεια αφου φυτεψουμε.
|
||||
|
||||
![]()
να και ενα ενδιαφερον αρθρακι για τα denisonii απτο
http://indianaquariumhobbyist.com/ μαλον θα τοχετε δει αλλα ετσι το βαζω γιατι δεν εχω τι να κανω και κοιταω ψαρια ![]() ------------------------- Παράθεση:
γιατι αμα μπουνε τα ξυλα και βαλουμε και νερο αλλα δε γεμισουμε τι θα πειραξει?παλι δε θα μπορει να φυτευτει την επομενη? ![]() εκτος αν τα βαλουμε,βαλουμε και νερο και την επομενη βγαζουμε νερο φυτευεται και ξαναγεμιζει.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 02-10-12 στις 00:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
To πολυ πολυ να βαλουμε βρεγμενες πετσετες επανω τους και κλεινουμε απο πανω το ενυδρειο με στρετς φιλμ να κρατησει ολη την υγρασια...
|
||||
|
||||
![]()
βαλτε αν εχετε και μια κουβερτα απο αυτες που εχουν στα τεραριουμ με ιγκουανες, αν μπορειτε να βρειτε απο καναν γνωστο, η καλωδιο αντισταση. Και γεμιστε 1 εκατοστο νερο, σφραγιστε απο πανω ναι και θα γινει εκει μεσα σαουνα. 400% υγρασια θα ανεβασει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφάντρες μου είμαστε σίγουροι ότι η vivipara είναι από Kerala, γιατί ψάχνοντας τη βρίσκω για Αμέρικα; Και ο Bleher την acicularis έχει για Kerala.
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς! Η Encyclopedia of Aquarium Plants του Peter Hiscock δίνει τη vivipara Ανατολικές Η.Π.Α. και την acicularis διεθνή. Δεν ξέρω αν υπάρχει βέβαια και στην Kerala και τους είχε ξεφύγει αρχικά.
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα τοτε.......
Βουρ για ασικουλαρις! Και για HYDROCOTYLE SIBTHORPIOIDES... Και καμια νυμφαια ε...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |