|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οι μαυρες πετρες εχουν μπει στο ενυδρειο σου Αγαπη ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε μια πρόταση για βοήθεια και ευχαριστώ προσωπικά τον Σάββα για την προσφορά του κι ας μη χρησιμοποιήσουμε τίποτα από αυτά τελικά.
Παράθεση:
Επίσης ένας φίλος μπορεί να μας διαθέσει μια java fern με 10-15 φύλλα. Αν μπορεί ο οποιοσδήποτε να βάλει ένα χεράκι με φυτάκια που θα χρησιμοποιήσουμε για λίγες μόνο μέρες θα είμαστε υπόχρεοι! Πραγματικά κάποια από αυτά είναι φυτά που μπορεί να έχει ο καθένας στο ενυδρείο του και θα γίνει με τον τρόπο του συμμέτοχος σε μια όμορφη προσπάθεια!
|
||||
|
||||
![]()
Μιλησα σημερα με ενα πετ σοπ εδω-θεσσαλονικη- (ειναι και στα συνεργαζομενα μαγαζια) φερνει μεσα στην βδομαδα μεγαλη λιστα απο φυτα. Καταρχας να αναφερω ονομα και κατα δευτερον θελετε να τον ρωτησω μηπως μπορει να σας στειλει καποια?
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα θελω να περασω κιεγω απτον ωκεανο να δω τι φυτα εχουνε και μηπως δωσουνε και τιποτα σαν χορηγια και να τους τα επιστρεψω αμεσως μετα την εκθεση.δεν ξερω βεβαια τι παιζεται με τη "διαφημιση" και αν θα επιτρεπεται κατι τετοιο απτη διοργανωση, αλλα αν επιτρεπεται και δεν εχει κανεις προβλημα με την ιδεα ισως θα μπορουσαμε να βαλουμε κιενα μπανερακι του καταστηματος στο χωρο η στη βαση σε καποιο ενυδρειο.σιγουρα για το καταστημα θα ητανε καλη διαφημιση πιστευω.τωρα αν δεν το δουνε ετσι,αυτοι θα χασουν.παντως αν θελετε μπορω να κανω μια προσπαθεια να ρωτησω.ετσι κιαλλιως θα περασω να δω τι φυτα εχουνε δηλαδη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά τις προάλλες που πέρασα είχαν σαπίσει όλα σχεδόν, αλλά μια καινούργια ματιά δε βλάπτει!
|
||||
|
||||
![]()
προχθες αν θυμαμαι καλα που περασα ειχανε φερει αρκετα γιατι το ειδα γεματο πισω.αλλα δεν προσεξα τι φερανε.θα παω δευτερα με τη λιστα και θα δω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δωστε μου και εμενα μια απαντηση, να ξερω αν αξιζει να τον ρωτησω.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορώ να πώ με σιγουριά εγω Κουραμπιέ ...αλλα θα απαντήσω αυτό για τη διαφημηση..! στους κανονισμούς λέει οτι μπορείς να συνεργαστείς με καταστήματα..οπότε δικη μου αρχή ειναι η διαφήμηση ΟΣΩΝ προσφέρθηκαν να βοηθήσουν..ας μήν ξεχνάμε στο εξωτερικό οτι ολοι σχεδον οι διαγωνιζομενοι εχουν σπόνσορες(και οχι μονο στους ενυδρειακους διαγωνισμούς)..και φροντίζουν να τους δείχνουν ειτε με καπελάκια ειτε με πανο ειτε οτιδήποτε..ετσι λοιπόν ..δεν νομιζω να πειράξιε κανενα μια λιστα που θα βρίσκεται δίπλα απο τα ενυδρεία μας αναφέροντας τις ευγενικές χορηγίες....
|
|
||||
|
||||
![]()
σωστος!εγω θα περασω απο κανα δυο τρια μαγαζια να πεταξω την προταση κιαν κατσει κατι εκατσε.για puffer τελικα να εχω το νου μου η τα αποκλεισατε?διαβασα τα ποστ παραπισω αλλα τελικα δεν εβγαλα εντελως ξεκαθαρη ακρη για το τι ψαρια και βιοτοποι θα στηθουνε.υποθετω θα τα ακουσω μεθαυριο αν γινει συναντηση.θα γινει?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαυρα βοτσαλα εχουμε... Τα εχει η αγαπη και τα λιαζει...
![]() Μυτερα θα βρουμε,αφου το λετε... Φυλλα εγω και η αγαπη Ψαχνουμε ακομα τα λεπτα μακρυα ξυλα (2-3 κομματια θελουμε) Απο φυτα εχουμε microsorium εγω και ο κλιπιτικλο Bolbitis heteroclita εγω rotala rut. εγω Ech. tennelus (θελουμε κι αλλο) αγαπη stargras klipitiklo Blyxa sp. Αντωνακης pelia καθως και fissidens klipitiklo Crypto ciliata εγω Αναζηταμε με αγωνια... Limnophila aquatica (indica) Limnophila aromatica cabomba furcata Cabomba aquatica Ceratopteris thalictroides Vallisneria americana Καλα παμε αλλα αυριο στον καφε πρεπει να εχουμε φιξαρει τα παντα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το αλλο στησιμο ειναι exodon species τανκ. Η συναντηση θα ειναι Δευτερα στις 4.30-5 στο παρκο Τριτση.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εψαξα λιγο τη λιστα που μουδωσε αυτος, απο αυτα που αναφερεις δημητρη μπορει να βρει αυτα αυτος, πειτε μου αν ενδιαφερεστε για κατι να τον πω αυριο που θα μιλησω για καποια δικα μου. Αν θελετε ποσταρω ολη τη λιστα.
Limnophila aromatica-submerged Limnophila sessiliflora-emerged Limnophila sessiliflora-submerged Limnophila spec. ʼGiganteaʼ-emerged Limnophila spec. ʽGiganteaʼ-submerged Cabomba caroliniana Cabomba palaeformis Cabomba piauhyensis Ceratopteris siliquosa -emerged Ceratopteris thalicroides-emerged |
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη νομίζω οτι κάπως πρεπει να παραλάβουμε και τα ψάρια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόβλημα είναι μόνο το μεταφορικό; Αν ναι λύνεται.
|
||||
|
||||
![]()
Koypampie δεν νομιζω να μπορουμε να προλαβουμε,Τεταρτη πρεπει να τα εχουμε τα φυτα.
Ειναι εφικτο κατι τετοιο? Τασο,πες τι ωρα και που να δουμε τι θα κανουμε.
|
||||
|
||||
![]()
οκ! θα εχω λοιπον το νου μου για τα puffer (γιαυτα μιλαμε υποθετω)μπας και...
οπως και για τα υπολοιπα φυτα της λιστας.θα ριξω ματιες αυριο το πρωι και θα τα πουμε το απογευμα. @κουραμπιες,δεν θα το κρινω εγω βεβαια αλλα δεν ξερω αν βρεις τελικα,κατα ποσο θα βολεψει με την αποστολη τους κλπ μιας και εισαι θεσσαλονικη.βεβαια αν τα στειλεις με κτελ μπορω να πεταχτω εγω να τα παρω,αλλα ας σου πουνε τα παιδια καλυτερα. τα ψαρια που εχουν βρεθει ειναι ολα απο αβυσσο τελικα? |
|
||||
|
||||
![]()
kgf γι αυτα μιλαμε ναι.
Επισης φιλε kgf αν εχεις αυτοκινητο δες αν μπορεις να βοηθησεις να παραλαβει ο Τασος τα ψαρια αυριο και να σας βρω καπου να σας δωσω το στρωμενο φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
τα ψάρια μου είπαν μετα τίς 5 απο την έκθεση αυριο....βέβαια ίσως προκύψει να έχω καποια δουλίτσα εγω αυριο αλλα θα φροντίσω να τα τακτοποιήσω όλα ωστε να είμαστε εντάξει..θα καλέσω για να δώ κιόλας αν ισχύουν ολα(ώρα και σημειο παραλαβής)..τώρα αν βολευει να πάμε με κάποιον εχει καλώς...και μετα να τα πουμε στη συνάντηση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τεταρτη...δυσκολα. Θα μιλησω ομως Δευτερα πρωι μαζι του να δουμε τι μπορουμε να κανουμε και θα ενημερωσω. Με ΚΤΕΛ θα τα στειλει αν ειναι, το πιο γρηγορο απολα ειναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
@platy μπορω να σε παρω εγω και παμε τα παιρνουμε και μετα παμε παρκο,η τα παιρνουμε τα βαζουμε σε ενυδρειο και παμε μετα παρκο...δεν ξερω πως το εχεις στο μυαλο σου.εγω παντως μπορω να σε παρω δεν υπαρχει προβλημα σαυτο.θα σου ελεγα να παω να τα παρω εγω και να τα κρατησω αλλα δεν εχω ουτε ενυδρειο ουτε δοχειο για να τα κρατησω.εκτος αν κοιταξω να βρω δοχειο,και να βρεθω εγω με τον dimi να παρω το φιλτρακι και να τα φερω να τα κρατησω εγω στο σπιτι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα τις 5 μπορει να εννοει και στις 8,οποτε βολευει στο φευγιο απο τον καφε...
|
||||
|
||||
![]()
το θέμα ειναι ποσο θα αντέξουν στις σακούλες..
![]() ![]() πάντως η ιδέα του Dimi μ αρέσει ιδιαίτερα...για να δούμε... kgf12345 εσένα που σε βολεύει να βρεθούμε??/ |
|
||||
|
||||
![]()
εσυ πεσμου που θες εγω θαμαι με αυτοκινητο ξεκινωντας απο νεα σμυρνη.το θεμα ειναι με τα ψαρια πως θα το βολεψουμε μη μεινουν στις σακουλες.δεν το σκεφτηκα χτες βλεπεις να πεταγομουνα Ikea να παρω ενα 100αρι δοχειο.θα βρισκομουνα με το dimi να παρω το φιλτρο και θα τελειωνε η ιστορια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγριες πετρες αν μας κανουν μου λετε,ο κουβας ειναι συγκριτικο μεγεθους.
Μαυρες πετρες και φυλλα καρυδιας σε ενυδρειο φιλου που δεν τρεχει πια! Απογευμα ανεβαζω φωτο με φυτα που εχω και σε τι κατασταση ειναι.
|
||||
|
||||
![]()
πέτρες εχω και γώ κάποιες (σαν αυτες που ειχα φέρει στον καφε).....
kgf12345 a)μολις μπήκες στα 2000μυνηματα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις πμ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μητσε αν το χρωμα τους ειναι σαν αυτην την μεσαια (καφε μπεζ) ειμαστε μια χαρα....Καφε θελουμε να ταιριαζουν με φυσικο καφε χαλικακι... Μερικες ακομα ισως να θελαμε... Τασο ετοιμασε και τις δικες σου. Κανονισε να γρατζουνισεις το ενυδρειο που δεν τρεχει ε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τυρφη τελικά δεν εβρήκαμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανονιστε τι θα κανετε και ενημερωστε με για να σας φερω το φιλτρο,ισως ειναι καλυτερα το φιλτρο να στο φερω αυριο το πρωι-μεσημερι απο το σπιτι σου,ωστε να τρεξει μεσα στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]() Ρε κανεις δεν εχει μια χουφτα τυρφη να δωσει στον Τασο αυριο?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |