|
||||
|
||||
![]()
Κοιτά τι μπορείς να βρεις στο φίλτρο σου.
Προσοχή όταν το αδειάζετε. Corydoras pygmaeus |
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζησουνε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Διονύση!Πάντα τέτοια!!!!
Άν μπορείς κράτα ένα ιστορικό για την ανάπτυξη τους,και φυσικά φωτογραφίες!!!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θελω κι εγω!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κλασικη περιπτωση,πολλες φορες εχω βρει στο φιλτρο μου νεογνα,φυστυχως τα εχασα οταν τα εβαλα σε γεννηστρα,μηοως να τα αφηνα μεσα στο φιλτρο?Πολλες φορες το σκεφτηκα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα στο ενυδρείο δεν υπάρχει τίποτα να τα πειράξει έτσι το να τα βρω στο φίλτρο είναι λίγο πρόβλημα .
Κάτοικοι HEMILORICARIA sp. - L010a (2) Corydoras pygmaeus (12 adult) +babies?? Otocinclus vittatus (4)? Otocinclus sp (1) 2 amano shrimps Στην δικιά μου περίπτωση έβαλα κάτι glowlight στην γεννηστρα Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και φτυστέ τα λίγο μην ματιαστούμε πάλι ακόμα κλαίω κάτι ψαριά από έναν καντέμη που πέρασε από το σπίτι |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουνε Διονύση!Πάντα τέτοια....
Ειναι πολυ ευχαριστο στο ακουσμα η αναπαραγωγη ενος απο τα πιο σπανια cory στην Ελλαδα μιας και εχουν ερθει ελαχιστες φορες..Και παλι να σου ζησουνε. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω χαρηκα πολυ,παντα ετσι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικά από τα μικρά που ήταν μέσα στο φίλτρο και ένα νέο(πάνω μεριά).
Για όσους ενδιαφέρονται η Άβυσσος θα φέρει Corydoras habrosus (μάλλον με τον εισαγωγέα που έχει μπορεί να βγει τίποτα άλλο) μονό παρακαλώ πολύ καλή προσαρμογή και από 6 και πάνω . Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια αν και μου ματιάσατε το φυτεμένο και έπαθε μια κρίση αλγης …καλά μπορεί να το πέρασα και εγώ για breeding tank για κανά δυο εβδομάδες . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|