|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βαγγελη δεν νομιζω να εχεις δει απο εμενα παρομοιο βιντεο...
Δεν εχω σκοπο να συνεχισω το θεμα απλα μην περιμενεις αγνοια απο εμενα οταν με ειρωνευεσαι και χρησιμοποιεις εκφρασεις που με προσβαλλουν.... Καλη σου μερα |
|
||||
|
||||
![]()
ψιτ ..βαγγελης21 δεν χρειαζεται να γραφεις ετσι... ο πρωτος που ημουν αντιθετος ημουν εγω το θεμα κλειδωθηκε.... επι του θεματο αυτου μονο παρακαλω
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τελοσπαντων, γυριστε στα ον τοπικ εδω κι αν θελουν οι καλοι μοντς ας μας ανοιξουν ενα θεμα ευαισθησιων |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε Βαγγελη για 'μενα μπορεις να εχεις οτι αποψη εσυ θελεις και πραγματικα δεν με αφορα...ειναι προσωπικα σου πιστευω...
Απο την αλλη θα εκτιμουσα αν δεν εβγαζες απο μονος σου συμπερασματα... Πρωτον εγω δεν ειπα ποτε και πουθενα οτι ταιζω τα ψαρια μου με ζωντανα.. Αφετερου το θεμα για τα ζωντανα ταισματα δεν ανοιχτηκε για μενα,δεν κλειδωθηκε για μενα και δεν συμμετειχα στο θεμα αυτο... |
|
||||
|
||||
![]()
να διαβαζουμε τα ποστ παρακαλω..δεν ειπε καπου οτι ταιζει ζωντανη τροφη....
|
|||
|
|||
![]()
ειδες εμενα να λεω οτι ο συγκεκριμενος ταιζει ζωντανη τροφη?
|
|
||||
|
||||
![]()
??????????????????????
|
|||
|
|||
![]()
τι δεν καταλαβαινεις παλι? ρωτα να στο εξηγησω
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=50m9iv7IbGs
Eνα τελευταιο Update καπου εδω πριν τα ψαρια μεταφερθουν στο μεγαλο ενυδρειο... Εγιναν καποιες αλλαγες στο ενυδρειο,σχετικα με διακοσμηση Αφαιρεθηκε ολη η αμμος και το ενυδρειο εγινε barebottom και αλλαχτηκε και το φοντο... |
|
||||
|
||||
![]()
να τα χαίρεσαι. καλή κίνηση η αφαίρεση της άμμου για να ελέγχεις καλύτερα τη βρωμιά.
περιμένω update από το μεγαλύτερο. πλέον το χρειάζονται οι ψαρούκλες σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Το χρυσοψαρο πως παει?
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ φιλε genrec..
Φιλε δισκε το χρυσοψαρο αραζει στην καραντινα μονο του και εχει αναπληρωσει πληρως τα πτερυγια την ουρα και τα λεπια του.. Και τρωει και hikari jumbo ![]() ![]() ![]() ![]() Σημειωση: Οι αλλαγες νερου αυξηθηκαν στο 50% καθε 2 μερες με 3 |
|
||||
|
||||
![]()
Ok καλη αναρωση να εχει..
Κατι δεν μου αρεσει στο φοντο αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο στο ματι του καθενος
|
||||
|
||||
![]()
Ψαρουκλες ναι.....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να τα χαιρεσαι τα ψαρακια σου!βαλε και κανα ματακι στο ενυδρειο για να μη στα ματιασουν!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψαρούκλες είναι ! Να τα προσεχεις
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
amazon αρχαριος | daqua | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 20-06-11 19:03 |
Παραγγελια σε Amazon... | Manogr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 16 | 07-10-05 10:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |