|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σε ολους .σε ενα φυτο που εχω τα φυλλα σαπιζουν απο κατω προς τα πανω βγαζοντας καφε κουκιδες στο μεγεθος της μυτης της καρφιτσας που σιγα σιγα εξαπλωνωνται σε ολο το φυλλο με αποτελεσμα να σαπιζει.το φυτο αναπτυσεται κανονικα αλλα το παθαινουν τα καινουργια φυλλα μολις φτασουν σε κανονικο μεγεθος .πρωτα σαπιζουν τα παλια φυλλα.ξερει κανεις τι ειναι;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έλλειψη μαγνησίου ?
Έχω την εντύπωση ότι και τα δικά μου που κιτρινίζουν γύρω-γύρω από τα νεύρα το ίδιο πρέπει να είναι.
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
|
|||
|
|||
![]()
βαζω κανονικοτατα λιπασμα florapride που απο οτι μου εχει πει ο n karvounis του εχει βγει καλο .το ιδιο φυτο απο την ιδια ριζα στον ΑΦΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟ παει μια χαρα και εχει πιασει χωρις καθολου λιπανση
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι
![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
εσυ τι λες γιαννη; να μην το δοκιμασα;σημερα παντως ειδα να εχει πεταξει κλαδακια
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου παει μια χαρα ψηλονει πολυ το ατιμο
![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Mε τα δικα μας νερα ειναι λιγο δυσκολο να παρουσιαστει ελλειψη μαγνησιου.....ισως σε ακραιες καταστασεις.....καμια καλη φοτο υπαρχει???
|
|||
|
|||
![]()
φωτο δυδτηχως δεν μπορω να βαλω αλλα ισως καταφερω αν δανειστω καμια ψηφιακη απο κανενα φιλο μου
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ έχω 3 φυτά, νομίζω είναι Echinodorus, που κάποια φύλλα τους έχουν σαπίσει.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|