|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδιά
μετά την περιπέτεια που είχα με βακτηρίδια και μύκητες στη λίμνη μου (συνολικά 4 χρυσόψαρα απώλειες) έχω άλλα 3 και 2 μικρά κόι 6 εκατοστών, θέλω να μου απαντήσετε, οι πιο έμπειροι, για το πότε σταματάει το τάισμα και πότε πέφτουν σε χειμέρια νάρκη τα ψάρια έχει να κάνει με την θερμοκρασία νερού ή με κάποιο άλλο παράγοντα το λέω διότι από την προηγούμενη εβδομάδα η θερμοκρασία 10 εκ. από την επιφάνεια έχει πέσει 8 βαθμούς, (ήταν 19C και έχει πάει 10-11C) ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 17-10-11 στις 15:39 |
|
||||
|
||||
![]()
το πρωί στις 09:00 είναι 10C
το απόγευμα στις 17:00 είναι 14C δεν ξέρω αν θα βρω στη Ναύπακτο αυτές τις τροφές πάντως θα την ελαττώσω από αύριο Όσο τα ψάρια ''κοιμούνται'' θα κολυμπάνε ή θα κάθονται στο βυθό? γενικά τι συμπεριφορά θα έχουν στο διάστημα της νάρκης? Είναι ο πρώτος μου χειμώνας γιαυτό και οι ερωτήσεις ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
μια ακόμη ερώτηση
μπορούμε στα πλαίσια της οικονομίας να έχουμε την αντλία ανοιχτή ανα διαστήματα? δηλαδή με χρονοδιακόπτη να δουλεύει 3 ώρες και να κάθετε 2 το λέω εφόσον δεν τρώνε δεν έχουν πολλά απορρίμματα και γενικά πιστεύω λιγότερες ανάγκες σε οξυγόνο ευχαριστώ |
![]() |
Tags |
κόι, τάισμα, χρυσόψαρα, χειμέρια νάρκη |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χειμερία Νάρκη | Filippos | ¶λλα ζώα | 0 | 16-10-06 14:01 |