|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο Σταυρο!!
![]() ![]() ![]() Οπως παντα πεντακαθαρο και ανωτερο απο αποψη αρχιτεκτονικης ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενα ακόμα πανέμορφο ενυδρείο απο τον Στρατηγό, και όσο και να χάνει στις φωτο η πραγματικότητα είναι οτι ειναι απλα τέλειο.Οσοι το έχουν δει απο κοντά το ξέρουν.
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια για τα σχόλια.
Χριστόφορε η Bacoba οτι και να γίνει θα μείνει και μάλιστα θα προστεθεί λίγη ακόμη πισω απο την πέτρα ,φυσικά σε χαμηλότερο ύψος απο αυτη και ό λόγος όπως έχω πει και πρίν είναι οτι μεγαλώνει πιο αργα και το κλάδεμα της έιναι πιο εύκολο ωστε να την διατηρλω πάντα υγιη απο τη κορφη μέχρι τα νυχια ,το micranthemum άμα παραφουντώσει άντε να το βγάλεις να το κλαδέψεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προόδευσε λίγο ,αν και είναι ακούρευτο
|
|
||||
|
||||
![]()
δώσε μας και άλλες φωτο να το θαυμασουμε
ΜΠΡΑΒΟ σου
|
||||
|
||||
![]()
Μολις τις πάρω και εγω,οπότε θα περιμένετε λίγο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφος ο κυβος Σταυρε...
Πραγματικα υπεροχος!
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο!
![]() Ρίχνω και μια ιδέα που θα μου άρεσε. Μπροστά απο την πρωτη πέτρα, σαν διαχωρισμό της απο τη κούμπα, για να σπάνε οι οριζόντιες γραμμές να υπήρχε λίγη μος ακόμη σε κάποια χαμηλή και πλατιά πέτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ,Χριστοφορε το ενυδρείο έχει δρόμο ακόμη και τις φωτογραφίες που τράβηξε ο Χρήστος της τράβηξε χωρίς να έχω κάνει κατι ιδιαίτερο στο ενυδρείο ,ολος ο εξοπλισμός ηταν μέσα τα φυτά ακλάδευτα κυρίως η Bacoba την οποία οταν την κλαδεύω τα περισσεύματα τα κόβω στα 3 και τα φυτεύω πίσω απο την μεγάλη πετρα για να γεμίσω ολο τον χώρο απο πίσω με σκοπό να καλύψω τα 2/3 της μεγάλης πέτρα σε υψος,γενικά το ενυδρείο το πάω λάου λάου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aντε μια ακόμη
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο, μπράβο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Mια με το είδος των ψαριών που έχω
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποπώ! Μην μου βάζετε ιδέες για καινούριο φυτεμένο !
Πάντως φοβερό αποτέλεσμα! Σαν ψεύτικο είναι! Μπράβο! |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικό και το φόντο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο παρα πολύ καλο, συνέχισε το...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο aquascape | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 66 | 11-05-10 14:42 |
Aquascape? | jimage | Malawi | 23 | 29-01-10 18:32 |
Re-Aquascape | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 12-01-10 00:22 |
30 λιτρα κυβος!! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 34 | 01-12-09 21:42 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |