|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχισα την λιπανση με σκόνες γιατί ωραία και καλα της seachem αλλα δεν πάει αλλο. Λοιπόν εχω αγοράσει Kno3 13,5 No3 και 46,2 K .
Απο ιχνοστοιχεία Fe 6% , Mn 2.5% Zn 1.2% Cu 0.6% B 0.5% Mo 0.4% Co 0.02 % . Ακολουθώ τις παρακάτω δοσολογίες : 150 έως 225 λίτρα 1/2 κουταλάκι KNO3 1/8 κουταλάκι KH2PO4 1/8 κουταλάκι traces ΚΗ2PO4 Δεν εχω βρεί ακόμη και συμπληρώνω με Seachem. Στην φωτογραφία που φαίνεται είναι ελλειψη καλίου σωστα? Να αυξήσω το Κνο3 η να πάρω μονο κάλιο ? Το ενυδρείο είναι αυτό: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43791&page=2 και συν οτι έχει προστεθεί μπουκάλα co2. |
|
|||
|
|||
![]()
Για παροχη φοσφωρικων μπορεις να παρεις απο φαρμακειο κλυσμα (flet enema) και για καλιο K2SO4 (θειικο καλιο).
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να παρεις K2SO4 κατα την γνωμη μου ειναι καλητερο γιατι μπορεις να ριχνεις οσο θελεις αφοβα και για ΡΟ4 να παρεις fleet enema
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok θα ψάξω να βρώ , απο την φωτο αυτό δεν φαίνεται ελλειψη καλιου?
|
|
||||
|
||||
![]()
axxxxxxxxxxx βρε τρελε πριν 2ωρες σου εστειλα τα φυτα αν το ηξερα θα σου εστελνα και ενα κιλο Κ2SO4 το εχω βρει με 2ε το κιλο
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειραζει Γιαννη , 2 ευρό ε ? μια χαρά σε βρίσκω, κατι θα βρώ και εγώ εδώ... Κιολας κλαδεψες ? Ωραια θα εχουμε φυτεματάκι , χεχε.
Ευχαριστώ Γιαννη . |
|
||||
|
||||
![]()
οοο ναι κλαδεψα και εστειλα 2 σακουλακια οταν το φυτεψεις να κοβεις ανα 2-3 φυλλα και το φυτεβεις με διαφορετικη γωνια για να γινει γρηγορα χαλακι (δηλ θα φυτεψεις το ενα ετσι / το αλλο Ι το αλλο / το αλλο -.
με 2ε θα βρεις μονο χυμα σε γεοπονο παρακαλω |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτεψα Γιάννη , ειναι καταπληκτικό το φυτό , πολύ ωραίο και σκληρό!!!
Λοιπόν πήρα σήμερα για φόσφωρο το enema cooper και μου είπαν οτι είναι το ίδιο με το fleet enema. Ισχυεί ? Και διάβασα στο φορουμ για 0,5ppm θέλει 3 σταγόνες ανα 50 lt. αυτά είναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω το cooper περνω
![]() 6σταγωνες ανεβαζει 0.5ππμ στα 50λιτρα |
|
||||
|
||||
![]()
οκ..
|
|
||||
|
||||
![]()
πειρα κι εγω το cooper για φωσφορικα αλλα...ουτε power 4 , ουτε KNO3 , ουτε K2SO4 μπορω να βρω Κομοτηνη.ΜΑΜΩ την επαρχια μου!!!!καλα για σιδηρο δεν το συζηταμε...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιπασματα | zapatas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 12-01-11 14:32 |
λιπασματα | pavlos t | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-11-10 22:53 |
DIY λιπασματα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 11-01-07 03:35 |
λιπασματα | stel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 16-08-05 18:34 |
λιπασματα/Fe | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 13-08-04 11:16 |