|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο χρονιαν ενασχολησης με τους δισκους, με μεγαλη μου χαρα σας παρουσιαζω τα μωρα των αγριων που φιλοξενουνται στο ενυδρειο μου......
Μπορειτε να ριξετε μια ματια στο παρακατω λινκ: http://forum.bidka.org/showthread.ph...865#post142865
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά πολλά συγχαρητήρια............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εξαιρετικές φωτογραφίες, από μια καταπληκτική αναπαραγωγή. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ........ Υ.Γ. Και όταν μεγαλώσουν, μην μας ξεχάσεις.............. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!
να σου ζήσουν Νιντάλ!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Nidal τρομερή επιτυχία, χίλια μπράβο, τα αξίζεις.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Νινταλ!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
mpravo Nidal sixaritiria!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαρακι αν πω δεν ζηλευω θα ειμαι ο μεγαλυτερος ψευτης!!!
![]() Αν δεν το εκανες εσυ παντος δεν θα το εκανε κανενας!!! ![]() Αντε και με φαρμα αγριων σου ευχομαι!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο αγορίνα.
![]() ![]() ![]() Καλή συνέχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Νidal αξιος.............μπραβο ρε φιλε
![]() Οι αγριοι σ αυτα τα λιτρα νιωθουν σαν το σπιτι τους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως πρεπει!!!!
Παντα πρωταθλητης αγορινα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα μπραβο.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελεια τα μικρα?υπαρχει περιπτωση να πουληθουν?
|
||||
|
||||
![]()
πολλα μπραβο νινταλ να σου ζησουν
μια απορια εχω πως καταφερες αναπαραγωγη και μεγαλωμα στο κυριος ενυδρειο ?
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο σας κυριε μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια!!
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και ειναι τα πρωτα δεν προκειται να πουλησω κανενα.
Οτι μεγαλωσει θα δωθει σε καποιους εμπειρους να παρακολουθησουμε την αναπτυξη!!! Αν ξανακατσει...... το συζηταμε!
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο για την αναπαραγωγη!!
|
||||
|
||||
![]()
εισαι ωραιος........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ τώρα τι θες;;;;;;; Δε μεγαλώνεις ήμερους;;;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ Nidal (κι' από εδώ).-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να 'στε καλα ολοι.
Συντομα θα γινει update με νεες φωτο....... Πολυ νερο ομως ρε παιδια! Με 700 λιτρα αλλαγη απο R/O ημερησιως, τον επομενο λογαρασμο θα μου τον φερει αυτοπροσωπως ο διοικητης της ΕΥΔΑΠ ![]() Δημητρη αν μεινει κατι απο την πρωτη φουρνια, κατι θα κανουμε!!! Αλλιως συντομα το ζευγος μεταφερεται σε 200αρα γεννηστρα.
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια πραματα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις ανοιχτη συνεχως την ΑΟ, με συνεχη ροη νερου εισαγωγη εξαγωγη?
![]() ![]() ![]() Θα εχεις τα πιο καθαρα σιφωνια με 2 τονους πεταμα την ημερα. Δεν λες του δημου να ερχεται κανα βυτιοφορο να φορτωνει για ποτισμα στην Πλατεια?
|
||||
|
||||
![]()
καπου ειχα δει ενα συστημα φιλτρανσης που επερνε το νερο απο το ενυδρειο και το περνουσε μεσα απο Α/Ο και μετα εβαζε εξτρα μονο οτι πετουσε σαν βρωμικο αν θελεις ριξε μια ματια γιατι 700λιτρα την μερα ειναι ΠΟΛΛΑ
και μπραβο για την αναπαραγωγη |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Νιντάλ, συγχαρητήρια!!! ¶ξιος και παράδειγμα προς μίμηση!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
είσαι όλα τα λεφτά αδερφέ
εγώ εχω χώρο πάντως ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
The Wild Roots | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 52 | 14-12-10 11:57 |
Αναπαραγωγη Apistogramma trifasciata wild caught... | Dimis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 52 | 18-07-10 21:06 |
Apistogramma trifasciata wild caught... | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 30 | 18-04-10 11:18 |