|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο ψάρι σε μικρό μέγεθος(10-15cm)!Δε γνωρίζω αν ξεχωρίζει το φύλο από τόσο μικρά,αν ναι ενδιαφέρομαι για ζευγάρι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και να ξαναρωτησω γιατι μαλλων προκειται για καινουρια αγγελια...
Μπορεις να δωσεις με ενα λινκ την κιχλιδα που ψαχνεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως εννοείς occelatus?
http://www.cichlid-forum.com/profile...es.php?id=1750 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.cichlid-forum.com/profile...ies.php?id=527 |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ocellatus δεν γινονται καν 10-15 εκ!
![]() Κωστα βγήκες εκτός μόδας! Ολοι peacock εχουν πλεον! ουτε νεον να ήταν! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ας μας πει ο φιλος τι ψαχνει ακριβως ομως... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε βρεεεε! Πλακα κάνω!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Anyway, ελπιζω να ξερεις τι πας να κανεις....εχει το WI.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου αυτα τα ψαρια ειναι πακετο να τα βρεις κ ακομα μεγαλητερο να τα μεγαλωσεις.καλη συνεχεια στο ψαξιμο
|
|
|||
|
|||
![]()
σκέφτομαι να πάρω και εγώ έχω 1 120αρι άδειο
|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα, στο λινκ που έβαλες, αναφέρει... "It has been highly valuable to southern Florida as a game-fish.".... τι ακριβώς εννοεί το ποιητή με το game-fish?
|
|
||||
|
||||
![]()
τα βρήκα στο water in και θα παραγγείλω!stra τι εννοείς όταν λες είναι δύσκολο να τα μεγαλώσεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια σοβαρευτητε λιγακι... τι 120 λιτρα και βλακιες ακους...
το ψαρι γινετε 75 εκατοστα..... πατε καλα???? διαβαζετε πριν αποφασιζετε να αγοραζεται ζωντανα.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Υ.Γ.Δε το λέω ειρωνικά! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι πολυ δυσκολα στην διατροφη τους, δυσκολα στην προσαρμογη σε νεα ενυδρεια , και πολυ πιο δυσκολα στο νερο... θελουν ποιοτικο νερο, πολυ καθαρο και στρωμενο βυθο.... εγω που τα εχω ολα αυτα οσο μπορω απο 4 που πηρα εχω μεινει με 1.... ειναι πραγματικα δυσκολα ψαρια...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως το μπέρδεψες με το orinocensis? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τουλαχιστον οι χομπιστες. αν δεν εχεις ενα ενυδρειο τουλαχιστον 800-1000 λιτρα μην το σκεφτεις καν να παρει... ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() http://www.aqua-fish.net/show.php?h=peacockbass
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 03-03-11 στις 17:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα,εγώ σου λέω ακριβός τι λέει ο atlas και συ μου λες τι γράφει κάποιο site!Tώρα τι να σου πω????Ή ο atlas λέει βλακείες ή το site.
|
|
||||
|
||||
![]()
@QS-Plan δεν ξερω τι γραφουνε ωρες ωρες στα προφιλ..
![]() Και τωρα μπορει να μεταφερθει απο τις αγγελιες ![]() Ας μη σβηστει, χρησιμες πληροφοριες ειναι για την ενοτητα των κιχλιδων για να μην νομιζει καποιος οτι μπορει να το βαλει στο 250αρι του αυτο το ψαρι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο ατλας ξερεις πριν ποσα χρονια γραφτηκε???? τα σαιτ ανανεονονται αναλογα με την εξελιξη.... οταν γραφτηκε μπορει να μην ειχαν δει ποτε πανω απο 50 εκατ. εγω σου λεω οσα πρεπει απο εκει και περα οτι θελεις κανε...
|
||||
|
||||
![]()
Δεκτό το ότι λες αλλά μπερδεύομαι ως προς το τη να επιλέξω!
Thanks και πάλι... |
|
|||
|
|||
![]()
αν δεν εχεις εχεις η δεν σκοπευεις να παρεις μεγαλο ενυδρειο μην τα παρεις.οσο για το μεγαλομα αν σου πω πως πρεπει να εισαι ολη μερα απο πανω δεν θα ειναι υπερβολη.το ειπε κ ο θανασης παραπανω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μεταφερεται στην κατηγορια που του αρμοζει...
Αν συνεχιζεις να ψαχνεις να βρεις τα εν λογω ψαρια, κανε τον κοπο και ξαναζητησε μεσω μιας νεας αγγελιας. |
|
||||
|
||||
![]()
για ποιό λόγο μεταφέρεται και που?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να δεις επανω που μεταφερθηκε διπλα στον τιτλο.
Αν με 250 λιτρα ενυδρειο συνεχιζεις και θες αυτο το ψαρι, σου ειπα σε ποιο καταστημα θα πας. Απο χομπυστα δεν παιζει να το βρεις, αλλα και να το εχει δεν θα το βγαλει απο τον 1+ τονο και να σου το δωσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1000λίτρα+ δεν έχω,έχω όμως 800 ![]() ![]() Τέλος πάντων εγώ σου είπα και παραπάνω πες μου λίγα πράγματα για το συγκεκριμένο είδος μιας και το έχεις στη κατοχή σου και συ μου τι λες! ![]() Υ.Γ.Σε κάποιο άλλο θέμα ρωτάω που μπορώ να βρω σπάνιες κιχλίδες και μου λες ![]() ![]() ![]() ![]() Εγώ ρωτάω και συ ειρωνεύεσαι......είσαι ωραίος..... |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην χαλαρωσε, δεν σε ειρωνευομαι, αν το δεις καλητερα θα δεις οτι να σε βοηθησω προσπαθω.
Και αν δεν σε βοηθησω εγω η ο Θανασης δεν υπαρχει κανεις αλλος που να εχει αυτο το ψαρι να σου πει 5 πραγματα. Στο προφιλ σου γραφεις 250-κοινωνικο οποτε και εγω συμπαιρενω οτι αυτο εχεις. Σορρυ αν εκανα λαθος αλλα ενημερωσε το προφιλ σου σωστα. Στο αλλο θεμα που σε ρωτησα ποσο σπανιες κιχλιδες ψαχνεις περιμενα να μας πεις ειδη, γιατι κατι που εσυ θεωρεις σπανιο μπορει καποιος να το βλεπει σε καθε παραλαβη μαγαζιου. Εξαρταται που μενεις, σε ποια μαγαζια συχναζεις, ποσο ενημερωνεσαι για τις παραλαβες κτλπ κτλπ. Τι να σου πρωτο πω για αυτο το ψαρι... Βασικα τα 800 λιτρα που εχεις (ελπιζω 2μετρο) ειναι καλα για ενα ζευγαρι στην ενηλικιωση. Εννοειται χωρις τιποτα αλλο μεσα. Το θεμα ειναι να καταφερεις να φτασεις την ενηλικιωση ομως... Ειναι δυσκολο, δυστροπο, ιδιοτροπο, και πολυ ιδιαιτερο ψαρι. Μια πραγματικη προκληση... Απο θεμα νερου, απο θεμα χωρου, και απο θεμα διατροφης. Δυστηχως οσα ερχονται ειναι η αγρια πιασμενα η παρα πολυ μωρα, και αυτο το κανει ακομα πιο δυσκολο. Τσεκαρε μερικα βιντεακια στο youtube να δεις λιγα πραγματα για τη συμπεριφορα τους και διαβασε οσα περισσοτερα προφιλ του μπορεις να βρεις ωστε να σχηματισεις μια καλητερη εικονα. Η καλητερη συμβουλη που μπορω να σου δωσω ειναι να ασχοληθεις μονο αν σε ενδιαφερει σοβαρα, γιατι αυτο το ψαρι δεν προκειται να σου συγχωρησει κανενα λαθος... Καλη επιτυχια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σ'ευχαριστώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια πολλη ''μομφη'' βλεπω ,που το προβλημα
αν εχω εγω η εσυ κουλαρετε ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cichlid forum.com | gkampanis | Malawi | 0 | 19-06-09 18:29 |
midas cichlid | Enas | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 26-01-09 00:29 |