|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαρηστω ρε παιδες!!!!
Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος για την συνεχεια απο εμπειριες που ειχα στο παλιο 160αρι αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σώπα ρε Γιάννη........ μια χαρά θα πάνε όλα............ αφού βγήκαν και κόλλησαν στους γονείς, όλα θα πάνε καλά.........
Το ζευγάρι το έχεις σε άλλο ενυδρείο να υποθέσω.......... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι το θεμα...ειναι ολα σε ενα ενυδρειο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χχχχμμμμ............. αφού τα κατάφεραν και έφτασαν εκεί που είναι τώρα, ίσως και να την γλυτώσουν......
Ετοίμασε γρήγορα ένα ακόμη............... ![]() Ε......... εσείς εκεί πάνω............. δώστε στον άνθρωπο μια γυάλα να κάνει δουλειά του............ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το άλλο το άδειασες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μια γυαλα 160λ αδεια αλλα δεν ψήνομαι να μπω στην διαδικασια...
![]() Τωρα αραξα μετα απο ποσο καιρο που εστεινα το μεγαλο, δεν μπλεκω τοσο γρηγορα...ισως στο μελλον!!! Η δικια μου με πριζει να τα βαλω σε γεννηστρα αλλα αντιστεκομαι. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρεεεεεεεεεεε.................. εσείς εκεί πάνω τελικά δεν πρέπει να του δώσετε γυάλα.............. να τον δέσετε και να τον κλείσετε κάπου!!!!!!
![]() Ακούς εκεί να του λέει η γυναίκα να βάλει κι άλλο ενυδρείο και αυτός να............... αντιστέκεται!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Ρε φτιάξε εκεί μια γυάλα............. σκέτη....... μόνο το γυαλί και τα φίλτρα......... και τα μωράκια θα γεννηθούν και θα μεγαλώσουν μια χαρά...... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αρε Σωτο τι με κανεις....!!! Μην με μπριζονετε ρε σεις γιατι οι αντιστασεις ειναι στα ορια!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι ρε φίλε απο που θα πάρω εγώ δισκάκια?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάψτες τις αντιστάσεις.............. δεν χρειάζονται............. το μηχάνημα δουλεύει καλύτερα χωρίς αυτές........
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nα σου ζήσουν!
Μοιράσου μαζί μας και τις επόμενες μέρες της ζωής τους! Δηλαδή ρίξε καμια φωτο όταν έχεις χρόνο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως τελειωσε προωρα το θεμα με τα μικρα,οπως καταλαβα αν δεν εχεις γεννηστρα δεν εχεις τυχη...
|
||||
|
||||
![]()
Μα ρε Γιάννη..... πρέπει να είσαι ο ΜΟΝΟΣ από εμάς, που πρέπει να ακούς την γυναίκα, και εσύ αντιστέκεσαι.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mε βαλατε στην μπριζα και μαλλον θα την ακουσω...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ..................
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όντως οι βασιλιάδες του ενυδρείου οι δίσκοι... Υπέροχο ενυδρείο, συγχαρητήρια.. Αλλά δεν τους αρέσουν οι πρασινάδες??
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι πρασιναδες δεν τα πανε καλα με τα ζεστα νερα, γιατι μετα φερνουν περισσοτερο σε λαχανοσουπες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερωτηση να κανω παιδες...
Στο ενυδρειο μου ειχα στην αρχη 2 αντλιες eheim 3000 για να στελνουν το νερο και τις ειχα να δουλευουν στο μισο,τωρα λογο ΔΕΗ εκλεισα την μια και δουλευω την αλλη στο φουλ (δηλ.3000/ωρα οπως γραφει ο κατασκευαστης). Πιστεύετε καλυπτει το ενυδρειο μου αυτη η κυκλοφορια?
|
|||
|
|||
![]()
χχχχχχχχχχχχχχχχχχ - greeklish
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 05-03-11 στις 09:05 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτησεις για δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 7 | 04-12-10 20:06 |
φοντο σε δισκαδικο | dimitrios | Δίσκοι | 8 | 28-11-10 13:34 |
Ιδεες για νεο μικρο δισκαδικο. | Red crystal | Δίσκοι | 43 | 05-06-10 22:16 |