|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Γνωριζω οτι τα εχεις καψουρα και θελω να τα δεις Live! ![]() Σε ευχαριστω ΠΟΛΥ παντως που μου μετεδωσες αυτην την καψουρα πριν πολυ καιρο.... ![]() Δεν θελουμε πολυ διακοσμηση στο ενυδρειο, θελουμε ανοιχτο χωρο και απλωτες απο τα ψαρια μολις μεγαλωσουν. ![]() Μεχρι και την μεγαλη ριζα που πηρε απο μενα ο Θανασης και εβαλε, εγω του ειπα οτι διαφωνω γιατι θα του κλεισει το μισο ενυδρειο....βεβαια μεχρι την ενηλικιωση των ψαριων....εχει να περασει ο φιλος μου ο Θανασης τα πανδυνα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Εφτιαξα την μηχανη πριν λιγες μερες, και εχω μεσον τωρα. Κατσε να περασει ο διαγωνισμος και μολις βρω χρονο θα περασω για φωτογραφιση. ![]() Θαναση συγνωμη για το spam, το σταματαμε εδω και συνεχιζουμε με το θεμα σου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη και απο μενα Θαναση, ξερω οτι εχεις μεγαλη καρδια και μας συγχωρεις ομως!
![]() Και να μην ηθελα εγω να πω, ο Θανασης ειναι μαρτυριαρης....ποιος νομιζεις αλλωστε τον εψησε για αυτο το project?!..... ![]() ![]() Θαναση μη μασας...και να μην τα βρεις σε μαγαζι....ετσι οπως παμε θα εχουμε αυγα σε λιγο...(σε μεγεθος στρουθοκαμηλου μαλλων)... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειραζει παιδια μιληστε, μια παρεα ειμαστε, εδω...
οσο για το λινκ με τον βιοτοπο τους, σε ευχαριστω!!! ειχα δει λιγες φωτο και βιντεακια και απο εκει εστησα λιγο ξυλο λιγες πετρες, και φυτακια... το ξυλο αν και μεγαλο ειναι ομορφο και επιβλητικο και ακομα ειναι πολυ νωρις για να μην χωρανε τα ψαρακια... ![]() ![]() ![]() ![]() τωρα με τα L 190 θα εχω προβλημα ρε παιδια??? εγω τα σκεφτηκα επιδη μου αρεσουν και σαν μεγεθος γινονται 35 εκατ. Κωστα μου ειπες οτι εσενα ειναι κοντα στα 20 , και οτι λογικα δεν θα εχω προβλημα... τι αλλο θα προτεινατε να βαλω για τον βυθο?? τωρα που βρηκα κι αλλον κολλημενο ( raven ) πες τα ολα.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τις προτασεις μου τις εχω κανει.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αλλος με τα monster ρε λολαδα!!!!!!!!
παιδια αμα μεγαλοσουν φωναξτε θα παρω και το αλεξ μαζι να με βγαλει φωτο πηρα ενα καλαμι φανταστικο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βαλεις pterygoplichtys, (τους κλασσικους) που γίνονται ακόμα ποιο μεγάλοι. 40+.... Θα ψάξω να βρω τι αλλο είδος θα αντεξει και θα σου πω.
![]() Υ.Γ. Πλακόστομους θελεις ή γενικότερα γατόψαρα; Πλακόστομους, μπορω να σε βοηθήσω. Γατοψαρα οχι και τοσο. Μεσα στην εβδομαδα ερχεται και το βιβλιο που εχω παραγγείλει, οπότε θα το βρούμε, σίγουρα! (μονο να είναι πλακόστομος! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶μα θες γατόψαρα, μήπως θα ήθελες και το τερατάκι του αδερφού μου;;;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια στο ενυδρειο μπηκε ενας πανεμορφος L190 15 εκατ.
δεν θελω να βαλω πολλα ειδη... ευχαριστω...
|
||||
|
||||
![]()
Μολις ωριμασει ο βυθος (και ο Θανασης) ερχεται το motoro....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Επίσης δες εδώ μήπως είναι αυτό το είδος. Εγώ παντως θα το φοβομουν λίγο. 34εκ είναι ο μέσος όρος οποτε μπορεί να γίνει 30 μπορεί να γίνει και 38... Αλλα δεν το ξέρεις αυτό... Τελοσπάντων, με το καλό! Υ.Γ. θελεις να ψαξω μήπως βρω και τίποτα ακόμα ή όχι; |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ευχαριστω!!! κατι αλλο για την ωρα δεν χρειαζομαι...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με βάλατε σε περιέργια για το cichla ocellaris a.k.a. Peacock Bass ... και έτσι βρήκα και διάβασα αυτό
http://aqualandpetsplus.com/Cichlid,%20Ocellaris.htm καλά τα μωρά πως τρώνε έτσι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ριξε αν θελεις μια ματια: http://www.monsterfishkeepers.com/fo...ad.php?t=50367 Ενα αρθρο απο τα 9 ειδη που ανακαληφθηκαν τελευταια και σχετικα προσφατα: http://www.pfeil-verlag.de/04biol/pdf/ief17_4_01.pdf |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! μετα απο πολυ καιρο επιτελους ηρθαν τα πρωτα ψαρακια και το ενυδρειο θα αποκτησει ζωη...
μικρη ζωη για αρχη αλλα θα την μεγαλωσω. :toohappy: :toohappy: 4 πανεμορφα μικρα κανουν τωρα προσαρμογη :clap: :clap: :dance1: :dance1: ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλως τα δεχτηκες θαναση!!!αντε βουτατα μεσα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοριζικα !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτά τα κούτσικα είναι τα μελλοντικά "τέρατα" ή άλλο ψαράκι?
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω πολυ!!! ναι, αυτα τα κουτσικα ειναι 4-6 εκατ. και γινονται 75...
ειναι μικρα και θελουν προσοχη τωρα ομως...babysiting...και πολυ φαιιιιιιιιιι ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χμμ 75 εκ
Ποσο μηκος ειπες εχει το ενυδρειο? Ειναι ψαρια κολυμβητες ή αραζουν οπως τα πλεκο? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλα το ενυδρειο ( 1.60 καθαρο ) ειναι για να μεγαλωσουν σωστα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Meta?
|
||||
|
||||
![]()
το μετα το προσδιοριζω σε 2-3 χρ. το πολυ... μιας και τα ψαρια δεν μεγαλωνουν και τοσο γρηγορα...
οποτε το μετα λοιπον, δες τον κουμπαρα που υπαρχει στην φωτο και απο το μεγεθος του καταλαβαινεις... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλοριζικα τα σκατουλια!
Για αρχη καλο ειναι το ενυδρειο... αλλα συντομα θα γινει "ενυδρειακι". Πιστευω ομως με τον καιρο θα μπορεσεις να τους προσφερεις ενα σωστο ενυδρειο για να ζουν σα βασιλιαδες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ενυδρειο που σκεφτομαι , θα φιλοξενει εκτος απο τα cichla κι αλλα ψαρια, και 4-5 ατομα απο εμας... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενας αξιος MonsterFishKeeper γεννηθηκε...
![]() Κατα τα αλλα τα εχουμε πει.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλος τα δεχθηκα και σημερα...
![]() ![]() οχι πολλα, ενα ειναι αλλα μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα ψαρια που εχω ανοιξει σε παραλαβει... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1000 λιτρα αμερικης | libee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 35 | 28-04-11 19:34 |
αλλαγη φοντου ενυδρειου 1000 λιτρα | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 08-01-11 21:04 |
Στα σκαρια για 1000+λιτρα | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 23-05-08 23:31 |
κεντρικη αμερικη | Giwrgos23 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 17-04-06 00:56 |