|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εμεις θα ερθουμε απο τον περιφεριακο,στο φαναρι θα κανουμε αριστερα για ΙΚΕΑ η δεξια για καλαμαρια;(πως το λενε το καφε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λιγο πριν το φαναρι (καμια 30-50μετρα) στα δεξια εχει μια εξοδο που σε βγαζει στα καρφουρ.
|
||||
|
||||
![]()
Καλά να περάσετε!!!
![]() άσχετο αλλά ... πότε υπολογίζεται να κοπεί η πίτα???
|
||||
|
||||
![]()
ο.κ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δες τις φωτο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Που είσαι εσύ βρε...
![]() Αν εχεις ακόμη εκείνη την παραγωγή από κιχλιδάκια φέρε 2-3 θέλω να τα χαρίσω σε νιάτοκιχλιδά. Οσο για γκάμπυ και έντλερ θα φέρω και εγώ...όχι πολλά καμιά 200αριά. ![]() Και όποιος φίλος έχει engeria desna θέλω (εξαιρείται ο tsoum). ![]() Po-pay τα labido και τα αγγελόψαρα. ![]() Ποσειδώνα τους σπαθοφόρους. ![]() Bokosta ότι ''έχεις και δεν έχεις''....την είδα tsoum.... ![]() ![]() ![]() Απουσιολόγε (ψηλέ εσένα λέω) βάλε στη λίστα τους ''μαλωμένους'' με τους Η/Υ...xb307,mcxatz,mikesym, το νιάτο tageo + 1 φίλο του(ίσως γραφτεί και απόψε),άλλον ένα νέοκιχλιδά που θα έρθει να υιοθετήσει τα μωρά του po-pay, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να ''σκάσει μύτη'' και ο xαραμάαδας-junior. ![]() Oχι τίποτα αλλά μην είμαστε μόνοι μας αύριο στο les amis. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...ρε σεις δε φερνετε και καμια πιτα να κοψουμε???
![]()
|
||||
|
||||
![]() Εσύ φιρί φιρί το πάς να φάω την παντόφλα Κυριακάτικα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εγώ θέλω το φλουρί
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαραμάδας+νιάτο+Χαραμαδάκι
red rubin drbig tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 kingrim+Κικη+Μωρο 1 με καροτσι jiraiya+Θαλεια+ Μωρο 2 με καροτσι diaton101 stavrakisFR+αρραβωνιαστικια kwstas arta ![]() tdinosauros (επιτέλους, θα γνωρίσουμε "την ¶ρτα και τα Γιάννενα") ![]() ![]() Kotsos po-pay και fofaki snakepanos+2 φίλοι maikl(+lingistis???)?? xb307 mcxatz mikesym tageo+1 φίλος vassime Τώρα αγγίζουμε και τους 45. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γκάπυ θα σου φέρω εγώ, να ξέρεις τα γκάπυ μου είναι κατηγορίας super league.
Μη ξεγελαστείς και πάρεις του Χαραμάδα (θα τα δεις θα είναι μέσα σε μπουκάλι), ![]() ![]() Ψαρομούριδες που μαζευτήκατε και πολλοί ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα φερει κανενας και κανα κλαδεματακι βρε παιδια????
τοοοσοι θα ειμαστε..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πο-ποπ αυτο δεν γινοταν ουτε με τα αμαξια....οτ ![]() 45 !!!!!!! τρελο νουμερο.......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Και να δεις τι θα γίνει στην κοπή της πίτας, σε 2-3 βδομάδες, όλο το μαγαζί θα κλείσουμε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() xexexex καλα λες.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα φερω Riccia σε ταπερ με μερικες γαριδες οποιος θελει να φερει σακουλακια
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω ποσες ειναι γιατι τις επιασα μαζι με την riccia οποιος τις βρει τις περνει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε Γιάννη κι εγώ μόλις κλάδεψα και βγήκαν 10 σακκουλάκια κλαδέματα, όποιος προλάβει λοιπόν, δεν φτάνουν για όλους.
![]() Χαραμάδας+νιάτο+Χαραμαδάκι red rubin drbig tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 kingrim+Κικη+Μωρο 1 με καροτσι jiraiya+Θαλεια+ Μωρο 2 με καροτσι diaton101 stavrakisFR+αρραβωνιαστικια kwstas arta ![]() tdinosauros (επιτέλους, θα γνωρίσουμε "την ¶ρτα και τα Γιάννενα") ![]() ![]() Kotsos po-pay και fofaki snakepanos+2 φίλοι maikl(+lingistis???)?? xb307 mcxatz mikesym tageo+1 φίλος vassime Έκλεισα όλη την έξω μεριά προς το STER, και πάλι δεν βλέπω να χωράμε. Δώστε μας το Παλέ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΕΕ!
Ξαναλέω! Δεν έχουμε 2010! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα φερω κι εγω κλαδεματα του Δημητρη (aquaman).
Πεντε σακουλακια Eleocharis parvula, Sagittaria subulata και Myriophyllum brasiliensis. |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα κανενα Pogostemon αν εβγαλες κρατα το για μενα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τηλεμαχε δεν καταλαβα τι θελεις να πεις εσυ θα ερθεις τελικα δεν ειναι τπτ ενα κτελ θα παρεις μετα καραβι μετα ΤΑΧΙ μεχρι σταθμο λαρισης μετα τρενο μεχρι Θεσ/νικη μετα θα παρεις το αστικο με το νουμερο 3 θα σταματησεις στην σταση Εμπορικο Μακεδoνια και 300μετρα μετα ειναι το λες αμις αμα δεν θελεις να περπατησεις πες να ερθω να σε παρω απο την σταση |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
aaaaaaaaaaaaa ok
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε παιδια να ετοιμαζομαστε μην γραφετε τετοιες ωρες!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |