|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Kαι μιλάμε για τις 21:00,μιας και την Πέμπτη είναι αργία...και με σοβαρό το ενδεχόμενο να ''τσκίσουμε πατσαδερή'' στην επιστροφή το βράδυ... ![]() Ελα να βλέπω συμμετοχές....γιατί για καφέ πήγαμε,για φαγητό πήγαμε...για ποτάκι όχι ακόμη....και περιμένω τους εξαφανισμένους τον τελευταίο καιρό...zipo-prokrousti-kingrim-mikepidio-georgis4-giannisaek-jirayia-kalahan-panos1972-olga-paco(αν γύρισε)-xb307-stefnikolaki-mcxatz-και όποιον άλλον μου διαφεύγει, και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι που βρισκόμαστε συχνότερα τελευταία (xaramadas-posidonas-bokostas-red rubin-drbig-kleoboulo-mikosm1-qsplan-tasos-tsoum-k.papadopoylo-popay-fofaki-alexsalonica-basilis-cheminal mac-diatom101-x.a.r.i.s.-thrillos-george...και όσους άλλους με διαφεύγουν...να ''πλυμμηρίσουμε και το AVENIU... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλε χαραμαδα καποιοι απο εμας ηταν στην δουλεια για να περνατε εσεις καλα
![]() ασε που οταν ηρθα ο βοκοστας δεν ειχε κλεισει τραπεζι και ειμασταν μεσα 50ατομα να καπνιζουν και ηρθα με το μωρο και την γυναικα φυσικα εφυγα και πηγα στο φλο καφε διπλα ![]() αν ειναι καλος ο καιρος και δεν παω χωριο μεσα για αυτην την Κυριακη την αλλη ξανα θα ειμαι στην δουλεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κυριακή μεσα!
![]() ![]() Που πέφτει το αβενιου; Ακυρο, το βρήκα! ![]() Αντε τυχερακηδες! Θα με δειτε 2 φορές αυτή την εβδομάδα! Τελικά αυτό που λέγαμε για να κανονίσουμε με τον ιδιοκτήτη του λεζαμι για καθε κυριακη τον χώρο εξω+ εκπτωση; Εγινε τίποτα; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Tsoumidi μηπως θελεις να φερω το φιλτρο που πηρες περυσι?? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκτος αυτού δεν είμαι σίγουρος αν τελικά θα κάνω το 200αρι με τις αφρικανές, οπότε μπορεί να μην το χρειαστώ. ![]() ![]() Κωστα αν μπορείς, φερε μου τον κινέζο θερμοστάτη αυρίο. |
|
|||
|
|||
![]()
Zzzzzzzzzzzzzzzz.......
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε ακυρωνω εντελως να φυγεις απο το κεφαλι μου!! Θα στα πω αυριο απο κοντα!! Τροφη μετα τις 10 του μηνα που ανοιγουμε!! Μεχρι τοτε νηστικος!
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν έχουμε τις πρώτες συμμετοχές για αύριο το βράδυ στο ΑVENIU, 21:00 με 21:30 για καφέ-μπύρα-ποτό και ότι άλλο προκύψει.....και στην επιστροφή μην ξεχνάμε τη στάση Ν.Εγνατία με Μαρτίου...
Χαραμάδας red rubin drbig xb307 mcxatz tsoum Bokostas ............ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επέστρεψα και εγώ Θεσσαλονίκη και μάλλον αύριο θα είμαι για ποτάκι.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κυριακη θα τα πουμε απο κοντα με ολους.Προς το παρον κανω *διαιτα* να ξεχασω τη γευση απο τα ξυδια και τα κρεατικα... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ο ενοχλητικος po-pay θα ερθει? Πρεπει να τον δουμε πριν μπει στο στρατο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
فطيرة؟
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι φιλε Γιωργο θα σας κανω την τιμη να ερθω να σας δω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο βραδυ και εγω μεσα για ποτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Πa идите бре сви y божиjи матер са страним језицима....
Доста више!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,πραγματικά.Από εδώ και πέρα δε θα γράφετε σε ο,τι γλώσσα να 'ναι.Μόνο σε κινέζικα,άντε και σε ελληνικά.Μία για να κάνουμε παραγγελίες με τον Bokosta και την άλλη για να συνεννοούμαστε μεταξύ μας.
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι Πανο????
|
|
|||
|
|||
![]()
Κόψτε τα ξενόγλωσσα, παραβιάζουμε κανόνες και θα μας την πέσουν.
![]() "Κανόνες Λειτουργίας του Greek Aquarist Board. Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ας μην ξεχνάμε ποιος το αρχισε.... γκουχ γκουχ... ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drbig : 05-01-11 στις 08:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Nun ist das Unternehmen wδchst und ich denke es wird den and ''bar Avenue'' fόllen und es ist sicher, dass wir auf einmal more''fantastic bewegen''.
![]() xaramadas xb307 red rubin drbig mcxatz mikeSym (new) bokostas tsoum x.a.r.i.s. zipo po-pay ......... Dude gehen bokosta Fyri-Fyri fόr neue gelb, dass es mindestens drei Runden will''eat''at und wird das nδchste groίe synamtiseis verpassen bedeutet ... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
"Αστρο φωτεινο, θα 'ρθει λαμπερο, μηνυμα θα φέρει απ' τον ουρανο... "
Τα μισα που γράφουμε δεν ξαναμεταφράζονται,....κι ετσι ειναι χαμένα στην μετάφραση.. |
|
||||
|
||||
![]()
"σήμερα ειν' τα φώτα κι οι φωτισμοί ......"
με την ευχή να σας φωτίσει ο Θεός. Εμείς οι θνητοί αδυνατούμε ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ...βρε λές στην ηλικία σου να χάνουμε και εμείς τις μέρες. ![]() ...άσε τα ''φωτίσματα'' και ετοιμάσου για τις 21/1 για τον Αντώνη.... ![]() ------------------------- ...και μια που μιλάμε για τα Φώτα...κάπου άκουσα ότι θα ''βουτήξει'' ο tsoum (ο οποίος είναι παντός καιρού) για να πιάσει τον Σταυρό. ![]() ...δεν το χάνω με τίποτα,αλλά δεν ξέρω που θα ''βουτήξει''. ![]() ...όποιος γνωρίζει κάτι παράκαλω να με ενημερώσει. ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 05-01-11 στις 10:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Που να πιάσει η ευχή μου με σας που έμπλεξα, κι ο αγιασμός θ' ανεβάσει αμμωνία ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |