|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
lingistis
von Μιχάλεν-EHEIM panos-alex/polis panos1972 giannisaek christsos (+327 νιάτα) bokostas-sun ![]() posidwnas georgis4 (αν ξυπνήσει και ξεμεθύσει) ΤΑΣΟΣ (+Χριστίνα) chris129 po-pay fofaki bkalek Prokroustis zipo Βρε πάτε καλά?? Στις ανεπίσημες είμαστε οι διπλάσιοι, έλα να βλέπω χέρια. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα κι απο μενα...σκεφτομαι και εγω αυτην την κυριακη αν τα καταφερω να ρθω απο εκει να σας γνωρισω..απο κοντα...εχω καιρο που λεω να ρθω αλλα μαλλον το χω αυτην την κυριακη...επομενως βαλτε εναν σταυρο και ο θεος βοηθος...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεχε γιατί αυτούς που πάνε πρώτη φορά τους κάνουν καψώνια. Εμένα με έβαλαν να πληρώσω καφέδες...
![]() ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Για κοιτάξτε καλύτερα στραβάδια.
![]() Παράθεση:
Με το καλό να έρθεις να σε γνωρίσουμε φίλε bkalek και μην ακούς τον tsoum, σε πειράζει. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ποτέ κάποιος ''νέος'' δεν έχει δώσει πάνω από 235 euro.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() κ εμενα ετσι μου εκαναν!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για την μετά το καφέ συνάντηση... ( = μάσα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
+ εγώ αν δεν πάμε Λαρισσα στους συγγενεις!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φοιτητη ετοιμασου. Σου στελνω το πρωινο σου αυριο!
|
|
||||
|
||||
![]()
-_-..... Αμα είναι να το στείλεις αυριο, δωστο μου εδώ, να γλυτώσω κ τα μεταφορικά
![]() ------------------------- Ποιος είχε φέρει έναν κουβα με κάτι περουβιανα σκαλαρια πριν από 2-3 συναντήσεις; Ο παραλήπτης μπορεί να φέρει τον κουβα γιατί πρέπει να πάω κάτι κιχλιδες στα Γιάννενα και μέσα στην σακούλα... Οποίος θυμάται δοτη ή παραλήπτη παρακαλώ να μου πει για να επικοινωνήσω μαζί του. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoum : 03-12-10 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά λόγω δουλειάς στην συνάντηση θα έρθω γύρω στις 14:00 για όσους περιμένουν πράγματα να το γνωρίζουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια λογγο ελιψης χρηματων λογο γιωρτων......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
lingistis
von Μιχάλεν-EHEIM panos-alex/polis panos1972 giannisaek christsos (+327 νιάτα) bokostas-sun ![]() posidwnas georgis4 (αν ξυπνήσει και ξεμεθύσει) ΤΑΣΟΣ (+Χριστίνα) chris129 po-pay fofaki bkalek Prokroustis zipo thrillos
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ βάζω τα κουλουράκια!
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα δεν με βλεπω στην λιστα και στεναχωριεμαι + 1
|
||||
|
||||
![]()
για ενα διωρο θα περασω και εγω
Πανο τα κουλουρακια ειναι αυτα που φτιαχνεις με τα χερακια σου?
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω να τα καταφέρω κι εγώ...
|
|||
|
|||
![]()
Θα φέρω και μερικά κλαδέματα για όποιον θέλει και δεν έχει φύγει πριν τις δύο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην συνάντηση θα έρθει για πρωτη φορά και μια φίλη από Θεσ-νίκη... όποιος-α έχει μος και κανά εύκολο φυτό να της δώσουμε για το ενυδρείο της με red cherry και ζωωτόκα θα είναι ωραία
![]() ![]() Δεν βλέπω συμμετοχές για μάσα μετα την συνάντηση.... έως τώρα για την μασασυνάντηση lingistis Mr. EHEIM ![]() bo - sun ![]() ....
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο μήν ανοίγεσαι....είναι δύσκολοι οι καιροί....
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 04-12-10 στις 11:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
lingistis (+φίλη)
von Μιχάλεν-EHEIM panos-alex/polis panos1972 giannisaek christsos (+327 νιάτα) bokostas-sun ![]() posidwnas georgis4 (αν ξυπνήσει και ξεμεθύσει) ΤΑΣΟΣ (+Χριστίνα) chris129 po-pay fofaki bkalek Prokroustis zipo thrillos tsoum jiraiya paco Alex_Salonica |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε Μπάμπη....δε σε βάλανε στη λίστα γιατί νομίσανε ότι είσαι σαν τον φιλαράκο σου,τον Kingrim (τον βασιλιά το ''dr soll-sambo'' ) .....
![]() ![]() ![]() Eiδες τι θα πεί κακές παρέες.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απαντηση νούμερο 1800
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |