|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, σιλικόνη λοιπόν.. Ευχαριστώ..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νιωθω οτι ειμαι ετοιμος για ριαλιτι παιχνιδι...
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Τελείωσε η κατασκευή και το γέμισα με νερό για να βεβαιωθώ ότι όλα είναι καλά. Πλέον συμπλήρωσε 2 ημέρες γεμάτο και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Πόσο είναι ένα καλό διάστημα να το αφήσω ώστε να είμαι απολύτως σίγουρος ότι είναι έτοιμο?
|
|
||||
|
||||
![]()
2 ημέρες καλά είναι, αλλά αν έχεις υπομονή και αντέξεις μία εβδομάδα συνολικά είναι super.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή θα μπει κοντά σε ρεύματα, θα του τη δώσω την εβδομάδα για να είμαι απόλυτα σίγουρος..
Ευχαριστώωωω... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και πάλι.
Το ενυδρείο έχει κολλήσει καλά και μάλλον την τρίτη θα ξεκινήσω το στήσιμο. Μια ερώτηση, έχω ένα μικρό φίλτρο από το aquacube 10litre της dennerle. Γνωρίζει κάποιος αν θα κάνει αυτό για το 55litre μου ή να πάρω καινούργιο? |
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμενο ειναι για μικρη ιχθυοφορτιση και λιγοτερα λιτρα,οποτε ναι πρεπει να παρεις αλλο
|
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι κι αλλιώς δεν μου γέμιζε το μάτι
![]() Οκ, ευχαριστώ... ------------------------- Και φυσικά θα κάνω και άλλη ερώτηση ![]() Πέραν του φίλτρου θα χρειαστεί να βάλω και αεραντλία? Δεν θα οξυγονώνεται καλά το νερό μόνο του? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SlimData : 13-12-10 στις 14:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αν η έξοδος του φίλτρου είναι κοντά στην επιφάνεια και έχεις ανατάραξη, δεν χρειάζεται αεραντλία
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά έχετε φύγει απο το θέμα μας...
Το θέμα μας είναι οι πανσέτες και τα παϊδάκια... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοπη τζαμιων | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 58 | 11-02-10 23:46 |
Αντοχη τζαμιων | smoof | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-10 22:57 |
καθαρισμα τζαμιων | mariatito | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-10-09 19:58 |
ΤΙΜΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ | k@mik@zi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-02-08 22:36 |
παχος τζαμιων για 300lit | grigoris | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 11-01-08 01:10 |