|
||||
|
||||
![]()
Βρισκοντας αυτο το site http://www.tropicalfishandaquariums....tchResults.php
και επιλεγοντας στο πρωτο κουτακι τα guppies βλεπετε τι αποτελεσματα βγαζει; Ειναι λαθος;;; Σε παλαιοτερη ερωτηση μου, μου ειχε απαντηθει απο εδω οτι guppies και neon tetra δεν ταιριαζουν... ![]() Με ενδιαφερει να βαλω ενα κοπαδακι Endlers Livebearer. Τι να κανω;
|
|||
|
|||
![]()
Τα νεον με τα γκαπι ειναι σχετικο οτι δεν ταιριαζουν.....κατα την ταπηνη μου αποψη και αρκετων χομπιστων με πολλα χρονια εμπειριας
|
||||
|
||||
![]()
εχω την ιδανικη 2σελιδη απαντηση για σενα!!! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=41328 διαβασε την ολη!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ok. Με καλυψες απολυτα! Απλα ηθελα να σιγουρευτω 100%!
|
||||
|
||||
![]()
Υποψην οτι και τα εντλερς δεν ειναι συμβατα με τα γκαπακια οχι λογο απαιτησεων νερου αλλα επειδη υβριδιζουν μεταξυ τους...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οποτε αν καποιος θελει να το κανει γιατι να τρωει το ακυρο? Σαμπως θα τ αφησουνε στο φυσικο τους περιβαλλον? ![]() Μου εχουν μπει και μενα ιδεες... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το μονο θεμα ειναι οτι οταν θα φτασει στο σημειο που θα γινουν σαν παστες σαρδελες στο ενυδρειο (ειναι πηδηχτουλικα τα ατιμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα μην τα βαλεις γιατι τα εντλερ ειναι σπανια και αν ιβριδισουν με τα γκαπυ θα επιβαρυνεις το ειδος...
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ! Με πεισατε! Οντως δε μου ακουγεται καλη ιδεα κ δε θα ηθελα να "χαλασω" κανενα απο τα δυο ειδη με..."πειραματισμους"!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Endlers και guppy υβριδιζουν, αν σε ενδιαφερει. Να ξερεις οτι δεν θα εχουν "καθαρους" απογονους. ------------------------- Παράθεση:
Πρεπει να ενημερωνεις αυτους που διατιθενται να παιρνουν απογονους απο τα ψαρια σου, αλλιως θα ειναι ηθικα μεμπτη αυτη η κινηση.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 24-11-10 στις 10:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβατα ψαρια? | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-12-09 12:16 |
Guppies | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-01-09 11:08 |
agassizi και danio ειναι συμβατα; | Raven | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 14-07-07 12:01 |
Πετρες και συμβατα ψαρια. | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 08-09-06 21:58 |
ΣΥΜΒΑΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΦΥΤΑ? | stel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-07-05 14:30 |