|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τελευταια με δισκους... δεν με εχει κερδισει τιποτα οσο οι κιχλιδες μαλαουι και μιας και εχω πολλα λιτρα και θα φτιαχτει τωρα... γυριζω εκει που μου αρεσει ....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετα οι νεοι λενε εχω τις κιχλιδες μου σε πεχα 8 κι αντε να μαντεψεις για ποια κατηγορια προκειται... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι δισκοι ειναι κιχλιδες πολυ σωστα οπως λες, αλλα εχουν ενα ξεχωριστο κεφαλαιο παντου.... γιατι αραγε?? γιατι διαφερουν καπος απο ολες τις κιχλιδες...
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λέω predators aka θηρευτές δεν εννοώ πιράνια.
Εννοώ protomelas, venestus, copadichromis, κλπ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το εκανα με τους δισκους και δεν πετυχε... οποτε πιο καλα να φτιαξω το ενυδρειο συμφωνα με τα ψαρια που με εχουν κερδισει.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που θα σου πω είναι ότι πριν αγοράσεις ψάρια να προσέξεις να πάρεις καθαρά ψάρια, γιατί με τις αφρικάνες ειδικά γίνεται χαμός με τα υβρίδια και γενικά με τις μη γνήσιες μορφές και τις επιλεκτικές αναπαραγωγές. Από ότι καταλαβαίνω έχεις ψιλοκαταλήξει σε σύνθεση, με τα πιο ήρεμα από τα Mbuna. Σου εύχομαι καλή συνέχεια και ανυπομονώ να το δω τελειωμένο το θηρίο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παντος για τις κιχλιδες δεν εχω καταληξει ακομα... απλα εβαλα καποιες που μου αρεσουν , και τωρα ειμαι στο ψαξιμο και σιγουρα αν ακουσω καμια ομορφη προταση θα την κοιταξω.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πραγματικα πανεμορφο ψαρι.
|
||||
|
||||
![]()
Τα demasoni τα εβγαλες εκτός;ναι είναι πολύ επιθετικά αλλά με ένα μεγάλο χαρέμι τύπου 1 Μ 5F και τόσο μεγτάλο ενυδρείο= πολλές κρυψώνες και τα υπόλοιπα χαρέμια μέσα θεωρώ ότι θ αμοιράζεται η επιθετικότητα δεν θα την παλέψει.Είναι πανέμορφα τα άτιμα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοιτα αν και επιθετικα ( ισως οπως λες να μοιραστει η επιθετικοτητα ) ακριβως στους ιδιους χρωματισμους υπαρχουν πολλα ειδη mbuna , τι τα κανει τοσο διαφορετικα??? μηπος οτι λογο επιθετικοτητας τα βαζουν λιγοι???
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πιθανον να είναι αυτό.Έχει μια αίγλη να λές ότι βέπειες τις συμπεριφορές τους από την στιγμή που πολλοί λίγοι μπορούν αν τις δούν.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα ειναι ομορφο αλλα ειναι λιγο του φοβου σε ενα ενυδρειο με αλλα 15-20 ψαρια....
|
||||
|
||||
![]()
Haps και ξερό ψωμί, άμα έχεις μεγάλο και μακρύυυυυ ενυδρείο είναι ότι πρέπει.
Να δούμε και κάτι διαφορετικό ρε γμτ έχει πήξει το μάτι μου στα Mbuna's, τα οποία τα γουστάρω και αυτά αλλά πήξαμε και καιρός είναι να παρουσιαστεί κάτι διαφορετικό. Χι,χι θα σε βάλω σε μπελάδες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εκτως αν εχεις να προτεινεις κατι πολυ ομορφο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι άστο, απλά σε τσιγκλάω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κιχλιδες Vs Νανοκιχλιδες | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-09-10 10:59 |
Εκδρομη ΚΒΕ 2010 - συζητηση για τα μελη του Συλλογου | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 03-03-10 10:27 |
ιδεα προς συζητηση | chris129 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 167 | 15-04-08 13:43 |
200 L MBUNA | petros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 11-12-07 12:28 |
200 L MBUNA | petros | Malawi | 4 | 03-07-07 17:49 |