|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
¶ργησα να το δω, αλλά η παροιμία λέει κάλιο αργά παρά ποτέ.
Καταπληκτικό και πολύ αναλυτικό άρθρο που εμπλουτίζει τις γνώσεις μας. Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ενδιαφερον συγχαρητρια!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να ΅σται καλά παιδιά ευχαριστώ πολύ...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εδω να πω και εγω οτι ειχα δει οτι τα ΣΑΕ δεν κανουν καλο αλλα δεν το ειχα δωσει σημασια με αποτελεσμα η μοςς να ειναι χαλια......
μερικες μερες μετα που εδωσα τα ΣΑΕ η μοςς εχει παρει τα πανω της ΤΡΕΛΗ διαφορα |
|
||||
|
||||
![]()
Oντως τελικα δυσκολο φυτο η riccardia.Πηρα απο water inn ενα δυχτακι και δεν παει πολυ καλα..Εφαγε βεβαια λιγη ταλαιπωρια στην μεταφορα(ενα εικοσιτετραωρο στο κουτακι και ψιλοζεστη) και τωρα οι κορυφες τις ψιλοσαπιζουν σε ενα σημειο και μοιαζει σαν να εχει πιασει αυτον τον μυκητα που πιανουν τα ξυλα.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν χαλάω το άρθρο αυτό, αλλά θα ήθελα να γνωρίζω από την πείρα σας αν υπάρχει κάποια μος η οποία να αντέχει πιο κάτω από τους 15 βαθούς, την οποία βέβαια να μπορώ να προμηθευτώ. Κάνω σκέψεις για τον καταρράκτη μου και θέλω να τα έχω όλα έτοιμα όταν ξεκινήσω.
|
||||
|
||||
![]()
δικη μας ελληνικοτατη. fontinalis antipyretica (willow moss) http://www.google.gr/search?hl=el&q=...w=1419&bih=715 την ειχα στο ελληνικο βιοτοπικο μου. ευκολο φυτο που αγαπα την εντονη ροη.
σκεψου οτι ζει στα παγωμενα νερα της σαμοθρακης. ![]() τη βρισκεις σχεδον παντου στα ελληνικα νερα. εκει κατω μπορεις να την αναζητησεις?
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο πολύ ωραία δουλεία και χρήσιμος οδηγός όμως πρέπει να φτιαχτεί και μια κατηγορία στο Forum που να μπαίνουν όλοι οι χρήσημοι οδηγοί για να τους βρίσκουμε ποιο εύκολα. Γιώργο κάνε κάτι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Vivarium Νο2. mosses & woods (εξωτερικού χώρου) | AQUA PURA | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 31 | 11-07-10 23:24 |
Υδρόβια Φυτά | Μανώλης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-04-09 16:22 |
Μοss | Evgenios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 18-03-09 14:15 |
Μοss wall βοηθεια | gleboukas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 11-03-09 20:28 |