|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι έχουνε δηλαδή ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ παιδιά, πολύ όμορφο φυτο...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() η τελευταια φωτογραφιση του Ζ_Χ ηταν στις 5-12-2009. μετα απο 1 εβδομαδα τα φυτα ηταν τελεια, να και η φωτο. ![]() εγινε η δοκιμαστικη τοποθετηση του φωτιστικου ![]() και ιδου η καταληξη του. ειναι λιγο χαλια η φωτο γιατι αντανακλουσε και την εβγαλα απο πλαγια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει μεσα στο ενυδρειο να χαλασε η cuba, δειτε και την καλλιεργεία εκτος νερου, απο ενα μικρο κομματι που πιαστηκε στο φιλτρο.εχει κρατησει 4 μηνες περιπου.
![]() ![]() και η moss κόλλησε πανω στο φιλτρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ολική καταστροφή !
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΟ
|
|
||||
|
||||
![]()
κρεμάσαμε το φωτιστικό,βρηκαμε το κατάλληλο υψος και τα φυτακια μας αρχισανε να περνουνε τον σωστο δρομο (ετσι λεω). και ευελπιστώ να πανε ολα καλα.
στην τελευταια φωτο εχω βαλει και σπαραγγια πανω στο φωτιστικο ομως ακομη δεν εχει πολλα κλαδακια και αργοτερα θα στολισει και μια βοκαμβιλια ενυδρειο και φωτιστικο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο εγινε.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|