|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρίναπο μερικούς μήνες αγορασα 10 bee απο αυτες που είχε φέρει ο ΑΖΟΡΕΣ.Εκτοτε είδα πολλες φορες να έχουν ορισμένες αυγα,αλλά δεν είδα ποτε μικρες ,ωσπου την Κυριακή μετα απο την αλλαγη νερού είδα το εξής κουφο 3 ασπροκόκκινες ψειρούλες μεγέθους περίπου 1 εκ, να περπατάνε πάνω σε μια τουφα moss καθως και καμμια 10αρια παρομοιου μεγέθους απρομαυρες .Το περίεργο είναι οτι εγω έχω μόνο Bee,amano,cherry πως βγήκαν η ΒC και οι RC πάρχει περίπτωσει οι Βee να μην ηταν Bee και να ηταν κάποιος αχταρμας και να βγάλαν τέτοιους απογόνους;(μιλάμε οτι τα χρώματα που έχουν τα μωρα είναι πεντακάθαρα λαμποκοπάνε και δεν μπερδεύονται καθολου τα χρώματα μεταξυ τους)
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο καταρχας για την αναπαραγωγη...αμανο ρεντ τσερυ και crs δεν υβριδιζουν..οποτε οι γαριδουλες ή ηταν καποιο γονιδιο που ειχε ξεπεσει ή καταλαθος πηρες και crs που απλα δεν ειχαν εμφανισει τα χρωμα τι να πω...ας μας βοηθησει καποιος πιο εμπειρος
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο συγχαρητηρια κατ' αρχην να τις χιλιασεις. Για το θεμα που εθιξες δες εδω:
http://crustaforum.dedenet.de/board/...read.php?t=751 Ειναι θεμα οτι ορισμενες bee ειχαν γονιδια κοκκινου ειναι η κατω κατω κατηγορια στον πινακα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατ αρχην να σου ζησουν Σταυρο ! Κι εμενα απο μια bee πηρα καμια 7-8 ασπρομαυρα και 3 ασπροκοκκινα. Αυτο εμενα μου λεει πολλα για την ποιοτητα των bee που αγοραζουμε στην Ελλαδα. Μαλλον ολες ειναι ετεροζυγωτες και αμφιβαλλω αν υπαρχει καποια γνησια (ομοζυγωτης) bee αναμεσα τους
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά και η ποιότητα των γαρίδων που φέρνουν τα μαγαζιά στην Ελλάδα είναι ίδια με αυτή των ψαριών. Όπου μπορούν κάνουν εκπτώσεις...
![]() Συγχαρητήρια για τις γέννες Σταύρο ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή 100/100 corydoras | despot | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 43 | 23-09-18 20:29 |
Αναπαραγωγή ΚΟΙ....Προετοιμασίες | yiannossavva | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 113 | 26-12-13 21:58 |
Αναπαραγωγή Kribensis? | Iren66 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 57 | 03-03-13 23:27 |
Αναπαραγωγή ξιφοφόρων !! | gkontos | Ζωοτόκα | 19 | 28-12-12 15:38 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |