|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
και μερικες απο εμενα...δεν ειναι πολυ καλες αλλα μου αρεσουν
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- και αυτες ![]() ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 05-03-10 στις 23:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιος Φιλιππε !
![]() Ελα και μπηκε η ανοιξη με τα λελουδια της ! θα παρει φωτια ο macro λεμεεε ![]() Ophrys lutea (αγρια ορχιδεα) ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Αλεξάνδρε!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
wallpaper για ψαραδες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπηκε η ανοιξη και αρχιζουμε!...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
100_0749.jpg
μια απο τον δρακο μου!!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετικο καδραρισμα (αυτο δεν διδασκεται, ειναι εμφυτο στον καλλιτεχνη) , πολυ ζωντανα χρωματα και φοβερη οξυτητα οπως παντα !
Με λιγα λογια Χρηστο, πολλοι επαγγελματιες φωτογραφοι, θα ζηλευαν τις εικονες σου ! Μπραβο φιλε μου , δημιουργεις μαγεια ! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φετος να δουμε τι θα βγαλουμε,εχοντας δει τα περσινα τεχνικα λαθη θα κανουμε παπαδες.. |
|
||||
|
||||
![]()
οριστε και μερικες φωτο απο την αυλη μου και απο την περιοχη της λεσβου
![]() η πολη της Μυτιλήνης οπως φαινεται απο το σπιτι μου ![]() ![]() ενας ψαρας στην Κουντουρουδιά την ωρα που αρχισε να βρεχει ![]() η εικονα της λευκας απο την αυλη μου(απο κατω) ![]() μια πολυ ωραια κοκκινη φρεζα πανω στην ανθοφορία της ![]() φυτο απο την αυλη μου ![]() φυτο απο την αυλη μου ![]() και αυτα ακομα δυο φυτα απο την αυλη μου που δε ξερω ![]() ![]() ![]() αυτες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χμ...πολυ ομορφη φωτο χρηστο...αλλα πιστευω πως θα επρεπε να τραβηχτει και λιγο απο το πλαινο του εντομου ....
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφη και αυτη !
Ετσι για να μαθαινουμε κιολας, το ειδος αυτης της λιμπελουλλας λεγεται Crocothemis erythraea |
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμαστε για φοντο την φωτογραφια με τη λευκα (απο κατω τραβηγμενη).μου αρεσει πολυ και ειναι ξεκουραστη
![]() χριστο πολυ ωραια...που τα βρισκεις αυτα τα εντομα..σπανια βλεπω εδω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην νομιζεις platy,εχω πλεον αρκετες φωτογραφιες που δειχνουν της λιβελουλες ολοκληρες..
Πλεον φετος θα πειραματιστω κυριως με το καδραρισμα,την συνθεση και την αποδοση χρωματων... Αυτη η φωτογραφια ειναι μια τετοια προσπαθεια.. ![]() Ξερεις να μην ειναι μονο μια καταγραφη του εντομου,να ειναι μια καταγραφη του εντομου,του περιβαλλον του και του χρωματος της φυσης.. |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα...βγαζεις μια υπεροχη συνοχη των χρωματων της φυσης σε συνδοιασμο με τ θεμα σου ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι,να ανεβασουμε φετος το επιπεδο λιγο..
Αλλη μια περσινη.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρχικα .... παμε παραλια ?????????????/
παμε ΧΑΒΑΗ....??????????? ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ............... και το αυτοκινητο μου...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ελπιζω να σας αρεσουν......................
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια βολτα στην αυλη μου...
..διαλεξα 2 καλες! ![]() ![]() ![]() Υ.γ. σε αποσταση 10 εκατοστα απο το θεμα..χα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια απο τις 286 που εβγαλα σημερα!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
την πηρες την μηχανη τελικα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
που τα βρισκεις???
|
||||
|
||||
![]()
Παντου...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προφανως εχει ξαναειπωθει ..αλλα ...ρε συ χρηστο ..με ποιο φακο τραβας?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|