|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ποτε να κανω δεματακι?? η να περιμενω να μου ζητησεις και τιποτα αλλο??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο βδομαδας θα σου πω να ειναι.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο!φοβερη ατμοσφαιρα!θα συμφωνησω κ εγω με τους φιλους για τα φυλλα !βαλε κανα φυλλο θα γινει ακομα πιο τελειο..θα το δεις κ μονος σου!
Συγχαρητηρια! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα ομορφα λογια και τις συμβουλες!!!!
φυλλα θα βαλω σημερα-αυριο και θα ανεβασω φωτο.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! πριν λιγο εβαλα στο ενυδρειο τα φυλλα και εβγαλα και φωτο...
απο κοντα ειναι πολυ ομορφο μιας και ο βυθος ειναι σαν ζουγκλα... εκει που εχει αμμο εχει και ξυλα εχει και φυλλα και δενουν αρμονικα μεταξυ τους... στις φωτο δεν μπορεσα να τα δειξω ολα αυτα αλλα εβγαλα μερικες και σε λιγο τις ανεβαζω.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετοιμο το ενυδρειο οπως θα δειτε και αν ολα πανε καλα την αλλη εβδομαδα θα ειναι μεσα και τα σκαλαρια μου...
![]() ![]() δειτε τις φωτο και οι παρατηρησεις σας δεκτες... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο!!
![]() ![]() ![]() Βαλε σκαλαρακια να μοιαζουν με αγρια και θα εισαι κομπλε!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
στο παμε για τα φυλλα!!!
![]() ![]() ![]() περιμενουμε πως και πως για να γεμισει ζωη!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() τελικα βγηκε ομορφο!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο!!
![]() οσο για τα ψαρακια...βρες τροπο να ερθεις γρηγοροτερα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
όλοι εκεί θα καταλήξουμε κάποια στιγμή
![]() ![]() ![]() ![]() μπράβο θανάση πολύ όμορφο είναι τρελό κώλυμα το ξέρo άσπρη άμμο ξυλα και νερό σα τσάι όλα τα λεφτά
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ!!!
![]() ![]() ![]() πραγματικα ειναι πολυ ομορφες οι αντιθεσεις που εχει το ενυδρειο... απο κοντα το βλεπεις πολυ πιο καλα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελικα σε ποιο μερος της Συρου εχει πλατανια;
![]() μπραβο πολυ καλο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειδες μια χαρα ειναι!...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νερο για αλλαγες απο το Συριγκα περνεις η απο την αφαλατωση;
![]() (ειμαι παλιος συμπολιτης σου) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() που ειναι τα πλατανια??? νερο περνω απο την δεξαμενη μου ( στερνα ) ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση, χωρίς πολλά λόγια, είναι απο τα ομορφότερα ξερά-μαλακά που έχω δει!!
![]() ![]() ![]() ...και πού να δεις όταν αρχίσουν να λιώνουν τα φύλλα και αρχίσει να συσσωρεύεται η "μούργα". Εκεί να δεις φυσικότητα!!
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια....
και τωρα που εχει βγει τοσο καλο εχω ενα προβλημα.... να βαλω σκαλαρια η δισκους?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν παρεις μια οσμωση και εισαι ετοιμος να εκπλαγεις ... βαλε δισκους!
|
||||
|
||||
![]()
οσμωση γιατι?? το νερο ειναι βροχινο... και πιο μαλακο γιατι??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μη ξεχνας νερο στασιμο για πολυ καιρο (και αν το "βλεπει" ο ηλιος ακομα και να ειναι σε δεξαμενη) μπορει να ειναι και επικυνδηνο κιολας!!
|
||||
|
||||
![]()
το νερο της βροχης μην ξεχνας οτι στα σπιτια στα νησια το μαζευουν για ποσιμο!!!
η στερνα ειναι φτιαγμενη πριν 2 χρονια μαζι με το σπιτι και ειναι καθαρη!! χωραει και εχει μεσα τωρα 40.000 νερο!!! λες να χρειαζομαι το χορο της βροχης???? ![]() ![]() ![]() οσο για τα μικροβια του νερου μπορουμε να τα βγαλουμε και με ενα απλο φιλτρο ανθρακα... τελος το νερο δεν το βλεπει ο ηλιος γιατι ειναι στα θεμελια του σπιτιου... ![]() ![]() μετρισεις ειχα κανει οταν σταματησα του δημου και εβαλα το βροχινο και ειναι αυτες που γραφω στην παρουσιαση... αλλα δεν ειχε καθαρισει ακομα το δικτιο απο της υδρευσης... θα ξανακανω αυριο να δω τι λεει....
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση είναι καταπληκτικό,τώρα το είδα.
![]() ![]() Βάλε δίσκους αφου σου αρέσουν.Πιστεύω όμως πως ότι και να βάλεις θα είναι τέλειο. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() οι δισκοι μου αρεσουν ναι, και τωρα που εχω και καλο νερο το σκεφτομαι σοβαρα.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο κι' απο εμένα, είναι απ' τα πιο όμορφα ενυδρεία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μιας και τελικα μπορεσα και εφτιαξα ενα ομορφο ενυδρειο βιοτοπο και μετα απο διαβασμα χθες ολο το βραδυ ειδα οτι μπορω να κρατησω σωστα ενα κοπαδακι δισκους ![]() ![]() ο τιτλος αλλαζει σε ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το καλεσμα του Βασιλια
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπος Tanganyika-Shelldwellers 40lt | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 74 | 14-01-11 13:57 |
Παρουσιαση Βιοτοπος malawi-450lt | moros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 51 | 23-09-08 16:58 |
Βιοτοπος Tanganyika - Julidochromis Dickfeldi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 29 | 19-02-08 14:39 |
Το πιο πιστο αντιγραφο βιοτοπου Malawi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 23-04-07 16:48 |
steady(βιοτοπος malawi) | steady | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 21-02-07 23:14 |