|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα. Στο ενυδρείο μου που θα βάλω τον Μονομάχο (δείτε το σχετικό πόστ - http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36857)
πόσο χρόνο πρέπει να διαρκεί ο φωτισμός (μέσα θα βάλω και το φυτό Ανούμπια), και δεύτερον που μπορώ να βρώ έναν χρονοδιακόπτη που να συνδέεται πρώτα στο πολλαπλό, και μετά να μπορώ να συνδέω την πρίζα απο τον φωτισμό για να ανοίγει και να κλείνει αυτόματα ο φωτισμός. Ευχαριστώ πολύ, ¶γγελος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εναν απλο χρονοδιακοπτη παρε και βαλτον κατευθιαν στην λαμπα γιατι αν το βαλεις στο πολυμπριζο θα κλεινουν ολα μαζι (φιλτρα,θερμοστατες...)!
Την φωτοπεριοδο μπορεις να την βαλεις για 9-10 ωρες!(χωρις να ειμαι συγουρος αλλα τα φυτα μου μια χαρα ζουνε με 9 ωρες φωτοπεριοδο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τη στιγμη που δεν εχεις φυτα παρα μόνο μια αυκολη ανουμπια,η διαρκεια φωτισμου ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου.Μιας και ειναι νεο το ενυδρειο θα ελεγα να ξεκινησεις με κανα 8ωρο τη μερα,οχι παραπανω για να μη γεμισεις και αλγες.
Χρονοδιακόπτη σε μαγαζι με ηλεκτρολογικα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν εννοώ να τον βάλω τον χρονοδιακόπτη στην πρίζα του πολύπριζου, εννοώ σε μια πρίζα του πολύπριζου.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβα το προβλημα...κανονικα το βαζεις σαν να ηταν απλη πριζα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ μια χαρα θα εισαι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Α και φιλε μου οπως σου εχουν ηδη πει θα μας διεκόλυνες αν εβαζες ολες σου τις απορίες σε ενα thred γιατι τωρα χανομαστε λιγο να σε παρακολουθησουμε..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ! Ναι, εαν μπορεί κάποιος Moderator να βάλει όλα μου τα ποστ εκεί που λέει
Το ενυδρείο μου για Μονομάχο (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36857) θα του ήμουν ευγνωμων.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Μονομάχος σε μικρό ενυδρείο | agnos | Bettas | 11 | 22-12-09 19:09 |
Νέο Ενυδρείο Μονομάχου! | _antonis_ | Bettas | 45 | 09-12-09 11:15 |
Ενυδρείο μονομάχου από άπειρο. | Antonisjk | Bettas | 65 | 18-06-09 10:42 |
Νέο ενυδρείο με Μονομάχο | hellenicsun | Bettas | 22 | 18-06-06 23:54 |