|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οι δικοί μου τρελλαίνονται να κρύβονται στα επιπλέοντα φυτά και φυσικά είναι καλό να έχεις, αρκεί να μην καλύπτουν όλη την επιφάνεια,
ώστε να υπάρχει και ελεύθερος από φυτά χώρος, για να αναπνέουν, να τρώνε και να φτιάχνουν φουσκαλοφωλιές. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Μέτα από την αποτυχημένη προσπάθεια με τις γαρίδες.......
![]() ![]() Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι συγκεκριμένο.....για την αρμονική, συγκατοίκηση με τον "απαιτητικό" μα όμορφο, μονομάχο μου, που τόσο αγαπώ...; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αααα....ξέχασα να σας πω, ότι έχουμε αυτά τα φυτά, μαααα δεν ξέρω πως τα λένε & αν θα αντέξουν με τα σαλιγκάρια.....
Sorry για τις foto μα τις βγάλαμε με το παλιό τηλ του μπαμπα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!
![]() Κανε μια παρουσιαση του ενυδρειου σου (στην αναλογη κατηγορια)... "Ξενιζουν" λιγο τα χρωματιστα χαλικακια ... θα σου ελεγα να βαλεις κατι πιο "φυσικο" ... Επισης προσεχε τον θερμοστατη ... μην ακουμπαει κατω στα χαλικια!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 29-11-09 στις 16:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |
αααααχχχχ!!!! παει ο μονομαχος...... | notos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 18-04-06 10:54 |
μονομαχος με παπαγαλοψαρο; | Kiki | Bettas | 5 | 17-02-06 00:34 |
συμβατοτητα μονομαχων με αλλα ψαρια... | notos | Bettas | 1 | 12-01-06 21:06 |