|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
...κι αν κανείς έχει καθόλου blyxa japonica...
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν έχουμε και λέμε: Συμμετοχές για τη συνάντηση της Κυριακής 1/11 στο Bennigan's:
Kotsos panos1972 kalaxan bokostas chris129 aquaman Alex Salonica lucy repanas6 gkampanis Τσιόνογλου Σταύρος neos Rigel smartcdi nikosm1 Αντε γίναμε κιόλας 15. |
|
||||
|
||||
![]()
Παρών
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mikenukeeeeeee
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρών και από εμένα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να γίνω κακός;
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν έχουμε και λέμε: Συμμετοχές για τη συνάντηση της Κυριακής 1/11 στο Bennigan's:
Kotsos panos1972 kalaxan bokostas chris129 aquaman Alex Salonica lucy repanas6 gkampanis Τσιόνογλου Σταύρος neos Rigel smartcdi nikosm1 george Thrillos kalaxan ποιό φίλτρο έχεις στο 98λιτρο, μήπως ταιριάζουν τα σφουγγάρια να σου φέρω κανένα μπολιασμένο? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χθες αγορασα και τεστακια.Η αμμωνια με το sera test βγάζει κίτρινο με μια πολύ ελαφριά απόχρωση του πρασινου Μετά τα 5 λεπτά,σε σχέση με το νερό του δικτίου,σε καμία περίπτωση δεν πάει στην επόμενη κλίμακα),( τα νιτρωδη(εκεί μου κιτρινίζει) ειναι μηδενικά και τα νιτρικά χαμηλά..Για αυτά πήρα τα στικάκια actitest της aquael,( μου τα παινεψe απο το petshop οτι τουλάχιστουν στα νιτρικά-νιτρωδη βγαζουν αξιοπιστα αποτελεσματα)..... Είπα την παρασκευή να περάσω από συνδίκτιο να μου δωσει ενα μονομαχο και μπολι(του ζητησα) για το 17λιτρο. Πειτε μου αν βιαζομαι πολύ για κάτι για το οποίο θα έπρεπε να περιμένω ή έκανα κάτι λάθος... Σίγουρα έπρεπε να τα χαλαλίσω και να πάω μόνο για api ![]() Πάνο γιατι συγκεκριμένα να γίνεις κακός? ΥΓ Είδα πολύ υψηλές τιμές ph και σκληρότητες..τα ίδια όμως είδα και στο νερό του δικτύου..πρέπει να είναι πολύ μάπα το νερό μας...(ευτυχώς πίνουμε εμφιαλωμένο.)Στην αλλαγή που έκανα χθες έβαλα στα 2 goldfish 8 λίτρα απιονισμένο και τα υπόλοιπα 8 βρύσης. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalaxan : 28-10-09 στις 10:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κοτσοοοοο, κατσε καλα, και μην αυθαδιαζεις!!!
Θα σας δω ολους στη συναντηση αυτη την Κυριακη, αντε γιατι βαρεθηκα να σκαρφαλωνω στα βουνα και να τσουλαω πανω στο ποδηλατο μου στις πλαγιες!...Χμμ, λες να ερθω με το ποδηλατο κανωντας καταβαση απο το Χορτιατη?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχετε με υποψιν
|
|||
|
|||
![]()
Kotsos panos1972 kalaxan bokostas chris129 aquaman Alex Salonica lucy repanas6 gkampanis Τσιόνογλου Σταύρος neos Rigel smartcdi nikosm1 george Thrillos mikenuke paraskevi_gr Όλος ο καλός ο κόσμος θα είναι εκεί λοιπόν, βιαστείτε, 2 μέρες έμειναν. Paco, lion, aquahome, Κλεόβουλος, chemical mac, τι έγινε, δεν πιστεύω να μην έρθετε? Θα υπάρξουν συνέπειες: ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ....
Αν είναι έτσι, θα είμαι και εγώ εκεί ...
|
||||
|
||||
![]()
Kατα πάσα πιθανότητα θα παρευρεθώ και εγώ στην συναντηση του ΚΒΕ(μετά απο πάρα πολύ καιρό)και πιθανώς να "συμπαρασύρω" και τον κ.Τσομπανίδη ("το σπιτι με τα κόι").Οπότε όσοι λάτρεις της λίμνης...........
|
|
||||
|
||||
![]()
πλένομαι, ξυρίζομαι και περιμένω με αγωνία τις συνέπειες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα προσπαθήσω να βολέψω κάπου τον άμαχο πληθυσμό (γυναικόπαιδα) και να έρθω και εγώ...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά βρε αχαΐρευτοι, προσωπική πρόσκληση και απειλές θέλατε?
Μάκη πρώτα θα βασανίσω τις μονομαχίνες σου και μετά έρχεται η σειρά σου και μην ξεχνάς, ξέρω πού μένεις... ![]() Λεωνίδα το καλό που σου θέλω να έρθεις, αλλιώς οτόκυκλοι γιοκ και η Α/Ο να επιστραφεί, έχω συνενοηθεί με το Νίκο... ![]() Σωκράτη άντε βρε έλα να σε γνωρίσουμε κι εμείς οι νεότεροι... Θοδωρή, αν δε βρεις λύση, φέρτους μαζί, άντε να ενισχύσουμε το "κλιμάκιο Καλαμαριάς". Kotsos panos1972 kalaxan bokostas chris129 aquaman Alex Salonica lucy repanas6 gkampanis Τσιόνογλου Σταύρος neos Rigel smartcdi nikosm1 george Thrillos mikenuke paraskevi_gr lion SOCRATIS chemical mac theodor72 Άντε αισίως πιάσαμε τους 23. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν θα μπορέσω να έρθω! Μου αλλάξανε το πρόγραμμα, και ...δυστυχώς!
Αν κάποιοι είχαν να μου φέρουν από αυτά που ζήτησα ... ας μην μπούνε στον κόπο! Ευχαριστώ!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ παίζει να έρθω με την μια μου κόρη (3,5). Αν είναι φέρε και τη δικιά σου να έχουν να ασχολούνται... Να ετοιμάζουμε από νωρίς τη νέα γενιά.....
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ μέσα .
|
|
||||
|
||||
![]()
μεσα και εγω
τωρα που εχουμε και απουσιολογο που να κανεις κοπανα
|
||||
|
||||
![]()
Θα φέρω και φρέσκο φοινικόχωμα και ένα ενυδρείο κλαδέματα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι βρε Λούσυ, πότε θα γνωριστούμε? Πρέπει να μαζευτούμε στη Δράμα για να σε δούμε?
![]() Εσύ paco δεν χρειάζεσαι απουσιολόγο, είσαι από τα καλά παιδιά, που δεν κάνουν κοπάνες. ![]() Ευχαριστούμε προκαταβολικά george, τα κλαδέματα ποτέ δεν πάνε χαμένα. ![]() Kotsos panos1972 kalaxan bokostas chris129 aquaman Alex Salonica repanas6 gkampanis Τσιόνογλου Σταύρος neos Rigel smartcdi nikosm1 george Thrillos mikenuke paraskevi_gr lion SOCRATIS theodor72 kalts.greg paco Έλα τώρα που γυρνάει, ποιός θα είναι ο 24ος? |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάλι δεν.....
|
|
|||
|
|||
![]()
-Κρίμα Μάκη, ίσως την άλλη φορά.
-Παιδιά ο Γρηγόρης (kalts.greg) θα έρθει από Δράμα, μόνο για τις αφεντομουτσουνάρες μας. -paco, μήπως υπάρχει μύκητας για να φτιάξουμε ΚΕΦΙΡ? ενθουσιάστηκε η γυναίκα μου. -Φέρτε βρε κανένα γαμπρό 4-9 χρόνων για την κόρη του Πάνου, έχει και προίκα γαριδοενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |