|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
το τελικό είναι η καλύτερη έκδοση που έχω δει μέχρι τώρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστω Οbelix , εγω το βλεπω καθε μερα και δεν καταλαβαινω διαφορα.
Πιστευα οτι το skeleton ηταν πιο εντυπωσιακο σαν στησιμο, αλλα ολοι μου λενε οτι αυτο το layout ειναι πολυ καλυτερο....Ισως επειδη ειναι πιο ωριμο το ενυδρειο και πιο εντυπωσιακη η αναπτυξη των φυτων. Τελικα το skeleton ηθελε κι αλλο χρονο για να ολοκληρωθει, αν ειχα αλλους 3 μηνες στην διαθεση μου (μεχρι τους διαγωνισμους) θα εδειχνε τελειως διαφορετικο σιγουρα ! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό ¶λεξ.. μην κολάς το ότι την παλεύει για 1η θέση μια χαρά την παλεύει.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα: "Ενδιάμεση" παρουσίαση, για σχολιασμό & προτάσεις | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 16-10-08 17:33 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |