|
||||
|
||||
![]()
πο πο σωτο καταπλυκτικα ψαρια.μπραβο!
να τα χερεσαι και σου ευχομαι καλα γεννητουρια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι Orinocco!!!!
Μπραβο σου που τ`απεκτησες και μπραβο σ`αυτον που τα εκανε εισαγωγη. Αν περισσευουν θα ηθελα και`γω μερικα... Απ`το μαγαζι εννοω.. |
|
||||
|
||||
![]()
τρωνε ;
φαινονται αδυνατα |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι μικρα ακομη.Τρελλαινονται για mealworms της Seachem.Αν τα μαθεις να τρωνε φυλλαρακια θα ειναι τελεια.
Τα δικα σ`ενα χρονο φτασαν τα 25 εκ σε υψος(γιατι αυτο μετραει στα Altum). |
|
||||
|
||||
![]()
και τώρα η κρίσιμη ερώτηση....
πως θα γίνουμε και εμείς φίλοι του φίλου σου? ![]() όχι για την τιμή, αλλά καθαρά για την δυνατότητα να αποκτήσουμε και εμείς μερικά. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις 1 χρονο να την σβησεις ή να την αφησεις να σιγοκαιει!!!
![]() Μια ιδεα ειναι..... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!! Καταπληκτικά ψάρια!! Πραγματικά αν έκανα ποτέ άλλο ενυδρείο εκτός από Αφρικάνικο θα πήγαινα σε Αμαζόνιο με σκαλάρια, όχι όμως τέτοια γιατί να σου πεθάνουν τέτοια ψάρια από απειρία είναι έγκλημα. Συγχαρητήρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια σας ευχαριστω ολους.Απο τροφη τρωνε σκουληκι και αρτεμια,με πολλυ ορεξη και απο προχθες εχουν ηρεμησει αρκετα!! Εαν θελει κανεις μπορω να ρωτησω τιμη και σας λεω......
|
|
||||
|
||||
![]() επρεπε να εχεις δωσει ολα τα απαραιτητα στοιχεια ΗΔΗ ![]() ![]() ![]() μπραβο Σωτο...αξιος ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοειται οτι θελουμε και`μεις.Τουλαχιστον εγω θελω μια 10αδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
να τα χαιρεσαι πολυ ομορφα φανταζομαι στα 390λιτρα σου θα αλλωνιζουν.....
τελικα μονα τους η με δισκους? αν τα βαλεις με δισκους φροντισε οι δισκοι να ειναι 3 και πανω
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε mikele σε ευχαριστω! Τα εχω μονα τους και πανε πολυ καλα,να σκεφτεις οτι αρχισαν να τρωνε και φιλαρακι.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Οταν σταματανε στην Γερμανια τι νομιζεις οτι κανουν.Μαθαινουν να τρωνε φυλλαρακια!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ υπέθετα ότι μένουν νηστικά..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ωραιος ...!!!!! ριχνε και λιγο σκουλικακι εχω ακουσει οτι τρελενονται ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως ξεχωρίζει κανεις τα σκαλάρια από τα Altum? | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 11-10-07 21:47 |
Αναπαραγωγη Pterophyllum ALTUM | netblues | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 62 | 10-09-07 14:27 |
Διαφορά Pt. altum με Pt. scalare | Giwrgos23 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 11-09-06 16:42 |
ALTUM. ξερει κανεις; | captaintakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-02-05 16:40 |
Angelfish Altum | afrodite | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 15-01-04 01:12 |