|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ζηλευει μονο ο Χαλβας.....
![]() ![]() ![]() Το κακο ειναι ομως οτι εκανα κακη αρχη.... Φαινεται οτι πηρα το ενα ψαρι αρρωστο.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα το γιατρεψεις εσυ!
![]() φυτα σκεφτεσαι να βαλεις?
|
|||
|
|||
![]()
...χαχαχχαχ, αντε κι αλλος στο κλαμπ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ολο και κατι θα βαλω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χααχαχχααχ δεν πάμε καλά !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το σίγουρο είναι ότι θα ζουν σαν βασιλιάδες εκεί μέσα.
![]() Σήμερα το απόγευμα έχω αγοράσει και εγώ δύο χρυσοψαράκια (ένα κομον και ένα φαντέιλ) γιατί βασικά τα λυπήθηκα. ![]() ![]() ![]() Τα ψαράκια που αγόρασα είναι καλά, έχουν μπει στη λίμνη και τώρα καταλαμβαίνω πόσο μεγάλωσαν τα δικά μου. Θα τα δω το πρωί στο καθιερωμένο τάισμα. Αν είναι εντάξει μέχρι τότε, θα πει ότι μάλλον φθηνά την γλύτωσαν.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν σημερα εκανα μια αναβαθμιση του συγκεκριμένου ενυδρείου
4 comet αν δεν κανω λαθος σε ριο 400.... |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο μπράβο έτσι χρυσόψαρα!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειδες η ΔΕΗ.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα Ηλια ! να σου ζησουν και μην ακουτε τιποτα.. τα χρυσοψαρα εχουν χαρακτηρα, ειναι πανεμορφα, ενδιαφεροντα και αξιζουν ενα μεγαλο ενυδρειο για παρτη τους. Κι εγω τα εχω στο πισω μερος του μυαλου μου , τα συμπαθω πολυ και αν βαρεθω τα φυτεμενα (αν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποια ΔΕΗ?
Δεν αδειασα ενυδρειο να βαλω χρυσοψαρα. Στηθηκε καινουριο για χρυσοψαρα. ΥΓ αν και δεν πιστευω οτι το ενυδρειο κρυου νερου ειναι το πιο οικονομικο ενυδρειο. Βαλε μεγαλη ψυξη το καλοκαιρι και μεγαλη αναπληρωση νερου .... Ενα ενυδρειο με ψαρια και ευκολα φυτα που ζουν σε θερμοκρασια απο 20-30C και θελει ελαχιστη βοηθεια θερμανσης και φωτισμου (γιατι κακα τα ψεματα αυτα ειναι τα μεγαλα εξοδα του ενυδρειου) ειναι το πιο οικονομικο. Τρεχει μονο του. Τα πολλα φυτα βοηθανε και στη φιλτρανση οποτε δεν χρειαζεται (με μικρη ιχθυοφορτωση) και μεγαλο φιλτρο (εως και καθολου), παρα μονο κυκλοφορια. Εξτρα οικονομια. Μεγαλη κριση επεσε? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχη προσπάθεια. Χρυσόψαρα = σταθερή αξία με μεγάλη ευχαίρια aquascaping.
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Ηλια ενας παραδεισος για τα ψαρακια σου...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλιάδες!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια.
Σαστισμενα τα βλεπω τα ψαρια. Δεν εχουν gps? ![]() Για λεγε συμπεριφορες.
|
||||
|
||||
![]()
Ακομα τα ψαρακια ειναι στρεσσαρισμενα..... Δεν εχουν δειξει συμπεριφορες. Λογικα απο την 2η βδομαδα θα ειναι πιο κινητικα.....
Αν και ηδη μολις με βλεπουν τρεχουν στο τζαμι για φαι...... Ετσι οπως παμε συντομα θα τους ριχνω ψωμι...... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλε μου Clark η ζήλεια είναι αρρώστεια ! | halvas69 | Χρυσόψαρα | 39 | 26-07-11 22:24 |
Τι αρρώστεια είναι αυτή? | Noni | Δίσκοι | 20 | 17-12-08 18:51 |
Ξαφνική Αρρώστεια Γκαπίνας... | kostasthess_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 25-10-07 15:11 |
Αρρώστεια ή να μην ανησυχώ? | marilou | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-06-06 11:57 |
αρρώστεια αλλα τι? | dim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 30-09-04 18:08 |