![]() |
#1 |
Πότε να βγάλω το φαρμακο?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Πριν απο μια βδομαδα ειχα αρρωστο απο ICH ενα τετρα στο ενυδρειο μου. Χρησιμοποιησα ταμπλετες Octozin για τρεις μερες οσο δηλαδη εγραφε στις οδηγιες. Το εχασα το τετρα τελικα αλλα προστατευσα τα υπολοιπα ψαρια μου. Το φιλτρο μου δεν εχει ανθρακα, οποτε ο πετσοπας μου προτεινε τη χρηση καρβουνου για την απομακρυνση του φαρμακου. Να το χρησιμοποιησω και πότε? η ασθενεια φανηκε να εξαφανιζεται εδω και 6 μερες. Μηπως να κανω μονο αλλαγη 50%? το ενυδρειο ειναι 55λιτρα.
|
|
Εμφανίσεις: 2222
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάρβουνο = ¶νθρακας, τι ακριβώς σου πρότεινε ?
Προφανώς και πρέπει να κάνεις ότι λένε οι οδηγίες, δηλαδή αλλαγή νερού και προσθήκη ενεργού άνθρακα στο φίλτρο για να μαζέψει και το υπόλοιπο φάρμακο.
|
|||
|
|||
![]()
θελει να μου δωσει καρβουνο δηλαδη ανθρακα σε μικρα κομματια (συσκευασια) το οποιο θα μπει με δυκτακι μες το ενυδρειο. Να υποκαταστισω δηλαδη την απουσια ανθρακα στο φιλτρο. Η μεγαλυτερη απορια μου ειναι πότε να το κανω. Διαβασα οτι η θεραπεια πρεπει να κρατησει πανω απο 2 βδομαδες κι ας φαινεται οτι καταπολεμηθηκε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το ίδιο πράγμα μιλάτε!
Όσον αφορά την θεραπεία κάνεις ακριβώς ότι σου λένε οι οδηγίες του αντιβιοτικού που έβαλες!
|
|||
|
|||
![]()
οκ το βρηκα. Την 8η μερα λεει μπορω να κανω αλλαγη 50% αν και το φαρμακο διασπαται σιγα σιγα απο μονο του. Ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Και να προσθέσεις και κάρβουνο ή άνθρακα το ίδιο και το αυτό είναι σε σημείο με πολύ ροή νερού (συνήθως στο φίλτρο).
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι να βάλω-βγάλω? | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 18-02-09 20:30 |
Γνώμες για εσ. φίλτρο Rio 180 - να το βγάλω; | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 12-01-09 15:15 |
Να βγάλω το φίλτρο άνθρακα ; | makis206 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 10-07-08 12:57 |
Να το βγάλω ή όχι? | πλυμμήρας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-01-08 12:31 |
Φαρμακο για ick | dmitsos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 06-04-06 12:25 |