|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αναμένουμε λοιπόν νέες ωραίες φωτογραφίες.
Αλήθεια, με SLR τραβάς; |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Super!!!!! Apo simera Gia mena einai to No1 edw mesa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο ρε γείτονα,στολίδι είναι!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν ειμαι μεγαλος φαν των μαλαουι , πραγματικα πολυ ωραιο ενυδρειο
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο..! Πολύ όμορφα εξελίσσεται..και οι φωτογραφίες super!
|
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια ολους σας.
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=18042 τοτε πιστευω οτι εχω μαθει πολλα και εχω βελτιωθει αρκετα χαρη σε ολους εσας. ισως καποια στιγμη αποφασισω να δοκιμασω καποια valis αλλα ετσι οπως ειναι το σεταπ δεν ξερω αν μπορει να ''κατσει'' καπου καλα απο θεμα aquascape αν και θα χαθει ''καπως'' το βιοτοπικο του θεματος
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχο το ενυδρειο!!!!!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε !!! εγινε πολυ ομορφο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
γνώμη μου,μην βάλεις βαλισνέριες, εκτός του ότι θα χαλάσει το βιοτοπικό,το στήσιμό του είναι πολύ ωραίο και δεν χρειάζεται πρόσθετα φυτάκια για να δείξει, ίσως και να το χαλάσει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Λοιπον..σαν τιτλο εβαλες βιοτοπος μαλαουι ετσι? Αυτου του ειδους ενυδρεια που προσωπικα μου αρεσουν δηλαδη... Και αυτο ακριβως εχεις κανει αγαπητε. Το θεμα τωρα ειναι πως το βλεπει ο καθενας. Σαφως και υπαρχουν πιο μεγαλα και πιο ωραια, με φεγγαροπετρες, φυτα κλπ που φιλοξενουν αφρικανες αλλα....δεν ειναι βιοτοπικα, με πολλα λαθη και που στο ματι φαινονται ομορφα. Στο δικο σου αγαπητε εχεις κανει τα εξης. 1)Εχεις βαλει πετρες που μοιαζουν πολυ με τον βιοτοπο. 2) Η διαμετρος των πετρων συμφωνα με τον ογκο του ενυδρειου ειναι σουπερ. 3) το στησιμο των πετρων.... ειναι ολα τα λεφτα. 4) δεν εχει φυτα και μην βαλης.. ![]() 5) Αν και δεν πολυ φαινονται υπαρχουν αρκετες τρυπες και σπηλιες. Με ολα αυτα μαζι να δενουν σε ενα 200λιτρο επιμενω αγαπητε οτι ναι ειναι το Νο1 ![]() Παντα προσωπικη μου αποψη ετσι???
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια.
Παράθεση:
απο κει και μετα η αληθεια ειναι οτι προσπαθησα να το κανω οσο πιο ''φυσικο'' γινετε παντα βεβαια σε αναλογια με το μεγεθος.τωρα το αν τα καταφερα η οχι δυστηχως δεν μπορω να το κρινω εγω ασχετα αν εχω 3 ενυδρεια με κιχλιδες.πιστευω οτι οι εμπειροτεροι και πιο ''παλιοι'' στα malawi θα γνωριζουν περισσοτερο. ερωτηση κρισεως και οποιος θελει λεει την αποψη του οποια και αν ειναι αυτη φυσικα ε. ![]() θα μπορουσε το ενυδρειο μου να σταθει (οχι να κερδισει) αναμεσα σε αυτα που κυκλοφορουν στην AGA? σκεφτομαι να παρω μερος ετσι για την εμπειρια βεβαια οπως ηθελα να παρω και στον εδω διαγωνισμο του gab με αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25776 αλλα δυστηχως λογο εντονων προβληματων αλγης δεν τα καταφερα. οχι οτι θα κερδιζα φυσικα μιας και υπηρχαν πολυ ανωτερα απο το δικο μου,αλλα ειπαμε για την εμπειρια και για να στηριξουμε το χομπι ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο τα σπάει...καθε μέρα μπαίνω και το χαζεύω!
|
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
αν ολα πανε καλα μαλλον θα παμε και στο διαγωνισμο και οτι μας πουνε. το πολυ πολυ να μας θαψουν ![]() ![]() ειδικα αν στειλει παλι ο αγαπητος jesper......(τρομερος) ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια δωστε μια βοηθεια γιατι μαλλον κατι εχω καταλαβει λαθος.
ειναι δυνατον αυτο το ψαρι να ειναι θηλυκο????? ![]() εδω και 5 σχεδον ωρες ειναι μπουκωμενο ![]() μεχρι αυριο πιστευω θα γινει η επιβεβαιωση αλλα πως?τι? εμενα μου φαινεται για αρσενικο καραμπαμ και μαλιστα και η συμπεριφορα του μεσα στο ενυδρειο αυτη ητανε μιας και ηταν ο κυριαρχος. και κυνηγουσε τους παντες δωστε μου τα φωτα σας γιατι θα ξεχασω αυτα που εμαθα ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η φωτο ειναι τωρα πουναι μπουκωμενη?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι Tolis.
Η φωτο ειναι τραβηγμενη πριν 1 βδομαδα περιπου. τωρα ειναι απλα.........Μπουκωμενη/ος. αν θα ειναι και αυριο ετσι θα βγαλω φωτο αλλα ετσι οπως ειναι τωρα..... σας φαινεται για θυληκο????? ![]() ![]() και αν αυτο ειναι θυληκο ποσα αρσενικα εχω μεσα ![]() ![]() ------------------------- και οπως το περιμενα συνεχια του μπουκωματος και εγω ακομα μπερδεμενος. νεες φωτο ![]() ![]() ![]() ![]()
Malawi biotope..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη octania246 : 27-11-08 στις 10:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρα πολύ ωραίο. Εύγε !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μιας και χθες ειχα μια πολυ ωραια συναντηση με το φιλο Ζ_Χ ας κανω και ενα μικρο update.
το ενυδρειο εχει αλλαξει αρκετα μορφη κυριως οι πετρες βεβαια μιας και το σκουρο μαυρο εχει δωσει την θεση του πλεον στο αγριο γκρι-πρασινο τις αλγης.πιστευω πλεον οτι εχει γινει πιο καλο. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε μου πολυ ομορφο το ενυδρειο σου.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχο!!!
|
||||
|
||||
![]()
ΦΟΒΕΡΟ! Μ'αρέσει πολύ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά φανταστικό....
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ.
η αληθεια ειναι οτι αν και εχω αλλαξει αλλα 3 ενυδρεια διαφορετικα και παροτι εκανα και το βιοτοπικο αμαζονιου(αν και δεν μου βγηκε οπως το φανταζομουνα) το malawi εξακολουθει να ειναι το αγαπημενο μου. αλλη δοκιμη μετα μονο θαλασσινο ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
Biotope Tanganyika | Cydox | Tanganyika | 1 | 11-04-07 19:08 |
Tanganyika Biotope | deMetrIs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-01-07 19:52 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |