|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πηγα να παρω 2 aple snail και μου λεει ο πετσοπας δεν κανουν για γλυκο νερο ειναι για αλμυρο.
Και ηθελε να μου δωσει κατι αλλα. Ειναι ετσι ρε παιδια?? Εχω χασει πασα ιδέα πια. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο οτι διαβασα στην αρχη ειναι γλυκου νερου.
Τοτε γιατι επεμενε ο παπαρας ο πετσοπας. Αυριο θα παω θα τον βρίσω κυριολεκτικά |
|
||||
|
||||
![]()
για τον ιδιο λογο που στο αλλο σου ποστ αναφερεις οτι επεμενε πως ειναι οκ να βαλεις γκαπυ και νεον μαζι....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ψάξε στις μηχανές αναζήτησης με τις λέξεις: Naticidae και το είδος globularia fluctuata. Αν και πολλά μαλάκια φαίνονται όμορφα και άκακα, εντούτοις τα περισσότερα είναι σαρκοφάγα και μερικά επικίνδυνα. ΠΡΟΣΟΧΗ.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πρόσφατα είχα ένα πρόβλημα στο ενυδρείο (γλυκού νερού) και πρόσθεσα αλάτι, το apple snail αρχισε να δείχνει πολύ παράξενη συμπεριφορά, σαν να μην του άρεσε καθόλου το αλάτι, το μετέφερα στο άλλο μου ενυδρείο για να μην το χάσω. Νομίζω ότι αμα το βάλεις σε θαλασσηνό ενυδρείο δεν θα ζήσει ούτε 5 λεπτά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτιμιση aple snail | zissis | Σαλιγκάρια | 5 | 24-02-09 20:02 |
αγνωστου προελευσεως αλμυρο μαμουνι..... | klaz | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 5 | 21-08-07 09:58 |
εμβολιασμοσ σε αλμυρο νερο!!γινετε? | joe21r | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 09-03-06 23:44 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |