|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λες να πίνουν κάτι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για να πω και εγω τη γνωμη μου μιας και ημουν πολλες μερες στην εκθεση , ηταν ΜΕΓΙΣΤΟ λαθος που βαλαμε τα Κοι .
Ασχετα με το αν δεν τους εφτανε ο χωρος δεν επρεπε να μπουν διοτι το 95% των ατομων που περναγε ετρεχε με τη μια σε αυτα λογω μεγεθους και στα αλλα που ηταν πανεμορφα και προαγουν το σωστο δεν εριχναν παρα μονο μια κλεφτη ματια . Το φανταστικο φυτεμενο , το βιοτοπικο με tropheus αλλα και τα υπολοιπα που ηταν επισης ωραια τζαμπα τα φτιαξαμε. Ο ασχετος θελει να βλεπει "καρχαριες" και εμεις τους το δωσαμε.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά και γω που πέρασα δεν έκατσα να συστηθώ και να σας γνωρίσω, sorry αλλα είχε πολύ κόσμο και ήσασταν απασχολήμένοι, επρεπε να φύγω λόγο εξεταστικής... μια άλλη φορά θα γνωριστούμε.
ΥΓ: το ενυδρείο με τα ινδιανακια και τα σκαλαρια ήταν κούκλα!!! ΥΓ2: εκείνα τα κοι, τι ηλικία έχουνε? |
|
||||
|
||||
![]()
Καμιά φώτο υπάρχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για μια ακόμη φορά σε ολα τα παιδιά που με το πάθος τους και την αγάπη τους φτιάξανε τοσο ωραια ενυδρεία!!!
![]() Απο την προσέλευση του κόσμου επαθα την πλάκα μου .....οποτε πήγαινα στο περίπτερο μας ητανε Φουλ απο κοσμο.....ειχαμε μεγάλη επιτυχία!! Τα Συγχαρητήρια σε ολους !!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι φωτο μπαινουν σιγα σιγα στο σαιτ του συλλογου και αργοτερα και στα αλλα φορουμ.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ηταν ενδιαφερον να ακουσουμε αν προχωρησαν και καποιοι σε εγγραφες? Ισως ειναι λιγο νωρις να δειξει αυτο, αλλα ισως εχει φανει ενα δειγμα του αποτελεσματος.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πιστεύω ότι καλό θα ήταν αν άνοιγε καινούριο θέμα για αυτό το λόγο, με φωτογραφίες και σχόλια από όλες τις μέρες και από την ομιλία...
|
|
||||
|
||||
![]()
χωρις να θελω να κανω υπερβολη σε τιποτα απο αυτα που θα πω η εκθεση ηταν παρα πολλη καλη εγινε πολλη καλη δουλεια απο τα παιδια του κλιμακιου μεσα σε αυτους και εγω. Σας ρωταω ρε παιδια εσεις που εισαστε εκει ολες αυτες τις μερες το γουσταρατε αυτο, εγω το γουσταρα παρα πολλη τωρα το τι λεει ο καθε ενας με αφηνει αδιαφορο
|
||||
|
||||
![]()
Θα γίνει ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ παρουσίαση εδώ εντός των ημερών.
Για τον απολογισμό της έκθεσης σχετικά με τις εγγραφές νέων μελών κλπ η συζήτηση θα γίνει στο φόρουμ του συλλόγου. |
|
||||
|
||||
![]()
Εκείνο το φανταστικό φυτεμένο με τα σκαλάρια να μην ρωτήσω ποιος το έφτιαξε ε ?
Ε Σταύρο με ακούς ? χα,χα,χα |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω θα σχολιασω μοναχα το σταντ του συλλογου.
Θα πω μονο ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και τπτ αλλο... Τα ενυδρεια πεντακαθαρα και αψογα Ειδικα το ενυδρειο του Σταυρου με τα σκαλαρια ητανα masterpiece (σορυ αλλα δεν μπορω να κρυψω τον ενθουσιασμο μου).Μπραβο και στα παιδια που ηταν ολη μερα εκει και εξηγουσαν στον κοσμο τα παντα για το χομπυ. Οσο για τον κ. Konings η ομιλια του μου θυμισε ντοκιμαντερ του Discovery!AΨΟΓΟΣ. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα άσχετα θέματα διαγράφηκαν.
Για όποιον έχει άποψη και θέλει να την εκφράσει μπορεί να το κάνει ελεύθερα στο φόρουμ του ΠΣΦΕ. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω βαλει κι αλλες φωτο στο σαιτ του συλλογου, περαστε να δειτε!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 16-03-09 12:06 |
Συμμετοχή ΠΣΦΕ στην ΔΕΘ 2007 | Z_X | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 160 | 19-02-07 16:21 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |