|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω και πολυ καιρο εχω παρατησει το ενυδρειο, με τη σταθμη 10 ποντους χαμηλωμενη, και συνεχεια λεω να το γεμισω, αλλα μετα σκεφτομαι αστο μωρε μπας και ανθισει η Bacopa Monnieri.
Και εχθες ανοιγοντας το καπακι απολαυσα την θεα 4-5 μικρων μωβ ανθων! ![]() ![]() ![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πανέμορφη !
Θα μας κάνεις να κατεβάζουμε τη στάθμη στα ενυδρεία μας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχα!!!! ανοιξη μεσ' στο καταχειμωνο!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
με -10 ποντους νερου,ψαρια εχει μεσα...?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι περαν του αισθητικου, τι θα παθουν τα ψαρια με -10 ποντους νερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον Κωστα, απο τον ενθουσιασμο σου και τα αρωματα ανοιξης, παρεξηγησες, δεν ειναι +10 ποντους απο τον πυθμενα, αλλα -10 απο την επιφανεια.
Δεν μας ειπες ομως, πως φαινονται τα λουλουδακια!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο σαν θεαμα να ανθιζει το ενυδρειο. Εγω το μονο που ελπιζω να δω καποια στιγμη ειναι το λουλουδι του Crinum calamistratum μου αν ποτε ανθισει.
Εχω και Η.siamensis emersed στο μπαλκονι αλλα παροτι εγινε θαμνακι λουλουδια δεν βγαζει. |
|
||||
|
||||
![]()
Φτου γμτ!
Τωρα προσεξα οτι η υπογραφη γραφει 2007 αντι 2008 στις φωτογραφιες! Ας το διορθωσω καλυτερα!
|
||||
|
||||
![]()
Bάλε 2009 να είσαι μέσα
![]() ΥΓ Πανέμορφα ! |
|
||||
|
||||
![]()
ποπο, ολα σου ανθιζουν!!
![]() ![]() ![]() την λοτους σου την εχω φοντο!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ας μην παιζω αλλο με ''ποντους''...
![]() ![]() ![]() σουπερ-σουπερ τα λουλουδια σου μιχαλη..!!! απο αρωμα,τι λενε..?εχουν καθολου? |
|
||||
|
||||
![]()
εντυπωσιακο χρωμα εχουν τα ανθη !!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά υπέροχα!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη είσαι για μία emmersed καλλιέργεια...!!!!
Ωραίος ωραίος!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Νεοκλη Blogman!Να σου πω την αληθεια μοιαζει πολυ με emmerged καλλιεργεια!
Εχω και μια με Riccia, αλλα δεν την προσεχω πολυ και δεν τρεχει αρκετα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι ζήλεψα έσκασα και πλάνταξα! Μιχάλη πάντα να χαίρεσε τέτοια άνθη!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
-Ομορφο θεαμα....
![]() Τελικα μηπως το να ριξει κανεις την σταθμη του νερου(ωστε να βγουν τα φυτα απο πανω) εχει ως αποτελεσμα την ανθηση τους?Εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα περισσοτερα φυτα, με εξαιρεση τις Ανουμπιες, και ισως και καποιο αλλο που δεν γνωριζω, ανθιζουν εκτος νερου.
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ηταν παντα μεγαλη απορια για μενα. Τα περισσοτερα υδροβια φυτα ανθιζουν εξω απο το νερο γιατι η επικονιαση γινεται με εντομα. Στις Ανουμπιες ποιος ειναι ο επικονιαστης του ανθους κατω απο το νερο ??
|
|
|||
|
|||
![]()
Εξω ανθιζουν κι οι ανουμπιες μιας και εξω ζουν, απλα στα δικα μας ενυδρεια ανθιζουν μεσα για να σπασουν τα νευρα του Χαλβα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι εξηγειται, και το πρωτο και το δευτερο!
|
||||
|
||||
![]()
@#%&@#
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαλβα, κ εγω μαζι σου... που θα παν, θα ανθίσουν...
|
||||
|
||||
![]()
Οσοι θελουν κλαδεματα θα εχω μια ολοκληρη σακουλα στη συναντηση της Κυριακης αυριο, Θεσσαλονικη!
Παρτε και μερικες ακομη φωτο πριν το κλαδεμα!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
bacopa caroliniana | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 02-11-07 13:27 |
Ανθισε!! Ανθισε!! | gwgw | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-04-07 22:19 |
Bacopa monnieri σε γλάστρα | brillo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-06 06:30 |
Bacopa monnieri | qstavrosq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-11-04 22:27 |