|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η θηλικα Acei σταματησε να τρωει στις 4/10, αρχικα πιστευα οτι ηταν αρρωστη, αλλα μετα απο μια συζητηση με καποιους καταλαβα οτι τις προηγουμενες μερες που ετρωγε σαν τρελη , προετιμασοταν για "μπουκοματακι".
Μεχρι χτες βραδι δεν εβαζε τιποτα στο στομα και φαινοταν οντως μπουκομενη. ![]() Σημερα το πρωι οταν ταισα τα ψαρια, ειδα οτι εφαγε κι αυτη. Υπολογησα λοιπον τις μερες και σημερα ειμαστε στις 20 μερες απο τοτε που ειδα το μπουκωμα. Μωρακια ομως δεν ειδα πουθενα ![]() Να καταπιε η να τα εφτυσε τα αυγα μετα απο 20 μερες; ![]() Ειναι δυνατων να αντεξε τοσες μερες και να τα χαλασε ολα στο τελος; ![]() Κωστας |
|
||||
|
||||
![]()
"είναι" ... αν αγχώθηκε για κάποιο λόγο...
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω φαινοταν αρκετα μπουκωμενη, και συνεχεια κουνοθσε τα σαγωνια της , χωρις ομως να ανοιγει το στομα.
Καθοταν την περισοτερη ωρα σε μια "φωλια" που ειχε σκαψει, και 20 ολοκληρες μερς δεν εβαλε μπουκια στο στομα της. |
|
|||
|
|||
![]()
Aν ξεμπουκωθηκε, καπου θα ειναι κρυμμενα τα μικρα, σε λιγες μερες θα τα δεις εκπληκτος να ξεπροβαλλουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ευχομαι Τολι. Απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι.
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγω το ιδιο προβλημα ειχα με σενα και μετα απο 5 μερες είδα ενα το οποιο ζει (ειναι περιπου 10 ημερων )
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως τα λεει ο Τολης ειναι
|
|||
|
|||
![]()
τελικα τι εγινε με τα μορακια μεγαλε τα ιδεσ?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην είσαι τόσο σίγουρος...
...εγώ έχω δει μικρά και 1 μηνά μετά την γέννα τους.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μωρα και φιλτρο | μελινακι | Ζωοτόκα | 5 | 22-03-09 18:27 |
Μωρα Γκαπυ | Kiki | Ζωοτόκα | 13 | 10-12-08 09:45 |
Εχω μωρα!!! πολλα μωρα!!!! | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 26 | 15-08-06 13:28 |
γκαπινα vs μωρα | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 19 | 15-03-06 22:11 |
ΜΩΡΑ!!! | NIDAL | Δίσκοι | 16 | 05-12-04 00:41 |