|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι... ωραίες κοσμικές ποικιλίες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και καμια γνωμη για το που τελικα???
|
|
||||
|
||||
![]()
Να το κλεισουμε για Παλατζο τελικα ?
|
|
||||
|
||||
![]() ¶ντε κομμάτια να γίνει... Παλάτζο by night ![]() Ώρα γύρω στις 21:00 ;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι τι λαικα καφενεδακια, Παλατζο 9+
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και εγω νεος στο χωρο πως γινεται να μπω και εγω στην παρεα σας και να γινω μελος στον πανελληνιο συλογο φιλων του ενυδρειου;
|
||||
|
||||
![]()
Για να μπεις στην παρεα ελα απλως στην επομενη συναντηση (την πρωτη Παρασκευη καθε μηνα). Για να γραφτεις στο συλλογο διαβασε εδω http://www.aquarist.gr/index.php?opt...=104&Itemid=40 το πως.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σε περιμενουμε....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό μήνα σε όλους τους ακουαρίστες- ριες!
να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για την επόμενη .. καλοκαιρινή συνάντηση. προτείνω προς την μερια του Ιστιοπλοικού. ακουω προτάσεις.....και ενστάσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Καλό μηνα!!
Εγώ προτείνω το μαγαζί διπλα στο μικρο καφε......(δεν θυμαμαι το ονομα του) Εμαθα οτι εχει κατι ποικιλιες ......βουνό ολόκληρο....! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι .. να πεφτουν βροχή οι προτάσεις!
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα οπου πειτε. Καλο ειναι και τα Χαλκινα που λες Ειρηνη αλλα και γω πρωτιμω το Καζιμι στο Κουμ Καπι που λεει ο Ηλιας.
|
|
||||
|
||||
![]()
προβλεπεται σφοδρή μαχη!
|
|||
|
|||
![]()
mambo και μετά Μύλο (εσεις προτείνετε τα pre, εγω τα after :P)
|
|
||||
|
||||
![]()
Oχι και μαχη μεταξυ μας ρε Ειρηνη. Για το after εχει και κατι ωραιες ιδεες ο nikman
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ...Νά 'μαι και εγώ...(γράφτηκα σε ενυδρειακό forum και γράφω μόνο για ταβέρνες...) Δηλαδή πάλι για μάσα λέμε...Το Κουμ Καπί προσωπικά δε με πολυεμπνέει για μάσες...Κάνα λιμάνι θα πρότεινα και πιο συγκεκριμένα Μυροβόλο, Πόρτες, Έλα, Κάβουρα & Κάβουρα 2...
|
|
||||
|
||||
![]()
σε λιγο θα φιάξουμε τον δικο μας τουριστικό οδηγό μου φιανεται. οποιος δεν ξερει που να παει στα χανια θα τον παραπέμπουμε σε αυτο το λινκ.. χιχιχιχχ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν βλεπεις καθολου καλα.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα που δεν θα μπορώ να είμαι μαζί σας αυτή τη φορά. Σας εύχομαι να περάσετε καλά και λυπηθείτε λίγο και αυτούς που κάνουν δίαιτα γιατί πολύ στη μάσα το έχετε ρίξει.Καλή διασκέδαση και ελπίζω να τα πούμε την άλλη φορά.!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
εχει ανοιξει και στα μερη μου ενα καλο μαγαζι με κρεατικα, παιζει και after ταυτοχρονα!(Μανώλη, με πιανιεεεςςςςς? )
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
που στα μερη σου? Αλικιανο ?
Παιδια εγω εκτος Χανιων δεν..... ------------------------- Α ξέχασα να πω οτι οποιος μπορει ας φερει μερικα κλαδεματα..... ![]() Το νεο 400αρι δεν γεμιζει ευκολα...... Επίσης χαριζονται λελεουπι...... και cyprichromis (1+3) ...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 05-06-08 στις 21:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασίες ανακοινώνεται οτι το προγραμμα για σημερα εχει ώς εξής:
Χαλκινα (δίπλα στον ιστιοπλοικό), 9:00. τυχών ενστάσεις κατατίθενται αυτοπροσώπως. xixxixixix
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ......ζητω η δημοκρατια!!
|
|
||||
|
||||
![]()
σουπερ καλοκαιρινός διαγωνισμός... μόνο για Χανιώτες!
προτείνετε το πιο δροσερό μέρος για την μηνιαία συνάντηση ... της Παρασκευής. Κριτήρια: εύκολη πρόσβαση (καλη η Γαύδος αλλα παει μακριά) ησυχία, ανοιχτός χώρος (οχι ζωντανή μουσική) καλο φαγητό (προαιρετικά) η πιο πρωτότυπη ιδέα κερδίζει! express yourself!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εύκολη πρόσβαση: ΚΑΛΥΒΕΣ. Πολύ κοντά στον κόμβο της Εθνικής Ησυχία: Όση θέλουμε να έχουμε εμείς Ανοιχτός χώρος: Δίπλα στην πισίνα. Μια χαρά ανοιχτός χώρος μου ακούγεται Καλό φαγητό: Ξέρεις πόσες ταβέρνες έχουμε που παραδίδουν φαγητό??? Από πρωτοτυπία σκίζω....... ![]() Υ.Γ. Δεν φέρνεις και εκείνα τα μαύρα tetras????? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση ΠΑΤΡΑ? | DimmyF | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 66 | 08-02-07 23:42 |
Συνάντηση Θεσσαλονίκης | Tsok | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-09-06 14:58 |
Συνάντηση 01/10 | Celda | Greek Aquarist's Boards | 5 | 27-09-05 15:27 |
Συνάντηση 03/09/05 | Celda | Greek Aquarist's Boards | 5 | 26-08-05 16:56 |
Συνάντηση Κρητικών | newfish | Greek Aquarist's Boards | 3 | 13-08-05 05:38 |