|
|||
|
|||
![]()
Oι φωτογραφίες σου είναι αρκετά μακρυνές.
Κάνε μια προσπάθεια για κοντινές (μην ξεχάσεις να αλλάξεις την εστίαση), π.χ. κάποιον αχινό ή άλλο ασπόνδυλο. Και βρες μια καλή πόζα κάτω από βράχο. Θα εκπλαγείς!
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας.
Θα επανέλθω σύντομα με υλικό ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
xexe ποτε δεν κυνηγας ενα ψαρι το τρομαζεις η βουτας κοντα σε βραχια τραγανες κτλ και το τραβας στη φωλια η το κανεις καρτερι και ερχεται αυτο σε σενα..........και το βγαζεις εκτος φωλιας ![]() ------------------------- http://www.amazon.com/INTOVA-INWD-IC.../dp/B000O1AVLS αν δωσεις κατι παραπανω αγοραζεις αυτη την οποια εχω και εγω και ειναι η καλυτερη στα λεφτα της......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 06-06-08 στις 09:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μου εκαναν δωρο μια olympus μ790SW http://www.photostore.gr/product_inf...roducts_id=914 μολις καταφερω να την δοκιμασω θα σας πω εντυπωσεις!βατραχοπεδιλα,μασκα αναπνευστηρας και παμε
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
φυγαμε ριτα και μαμω τα χομπυ ειναι.......ποσα μετρα αδιαβροχη?????
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι 3 λεει,αλλα θα με βολεψει πιστευω για τις περιοχες που θα εξερευνω
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
τι ξερω αυτη τη μηχανη ...μη την βουτηξεις παραπανω θα παρει νερο .....καλα να περασεις και καλες φωτο .....περιμενουμε ποσταρισματα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, ναι
![]() Δεν πειράζει την επόμενη θα το θυμηθώ. Ιδού λοιπόν: Όχι δεν είμαστε στον Αμαζόνιο Έχει μία μικρή δυσκολία το Ματίζ να διασχίσει τον Ατλαντικό τις τελευταίες μέρες, μάλλον θέλει αλλαγή μπουζί. ![]() Ούτε σε κάποιον τροπικό ύφαλο (Θωμά.........Αν είσαι σπίτι τότε ετοιμάσου για Χαβάη) ![]() Είμαστε στο Κατάκολο ![]() ![]() Για να μην ποστάρω μερικά ΜΒ με εικόνες τις έχω μαζεμένες εδώ : http://s16.photobucket.com/albums/b1...t=58e3eb1a.pbw Έχουμε και βιντεάκια. -------------------- Με ρουφουδάκι μέρος 1ο : http://s16.photobucket.com/albums/b1...t=PICT0041.flv Ροφος jr. μέρος 2ο : http://s16.photobucket.com/albums/b1...t=PICT0042.flv Και ένα σμήνος πθαράκια.....fry στα Ελληνικά : http://s16.photobucket.com/albums/b1...t=PICT0094.flv Τελικά είναι άριστη αγορά για τα λεφτά της. ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halvas69 : 22-06-08 στις 06:56 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() στρεσαρισεμνο μου φανηκε το ροφουδακι δεν εκανες καλη προσαρμογη....... στην καμερα? Το κοπαδι σου ειναι μικρο, να προσθεσεις και αλλα ατομα αν θελεις να δεις συμπεριφορες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ω sorry Σπύρο το φτιάχνω αμέσως, thx a lot !
************************************ Edit : Πρέπει να είναι οκ τώρα για δες σε παρακαλώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χαλβά, κάνα ψαράκι δεν έπιασες?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι μόνο φώτο βγάλαμε
![]() Για την ιστορία δεν είχε τίποτα μόνο μικρά κυκλοφορούσαν, και συναντήσαμε 2 ψαροντουφεκάδες που έβγαιναν από το νερό όταν φτάσαμε με 2 αρμαθιές χειλούδες μίνι....sadly. Και μετά αναρωτιώμαστε αν φταίνε μόνο οι τράτες για την τραγική κατάσταση στις θάλασσες μας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ακομα και οι ψαροντουφεκαδες "οι εποχιακοι " δεν ειναι αυτοι που κανουν την ζημια ασε υπαρχουν πολυ χειροτερες αιτιες του κακου..........
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έγραψα αυτό που κατάλαβες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παιδιά δυστυχώς ..απ ότι βλέπω στο site του πλαίσιο δεν υπάρχει..κρίμα άργησα να τη προμηθευτώ και το καλοκαίρι ξεκίνησε, με τη πρώτη εξόρμηση προ των πυλών!!! Αν ξέρει κανείς αν υπάρχει καπου αλλού ας ενημερώσει, ανδ και κοματάκι δύσκολο εφόσον ήταν Τurbo-x ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως δεν την έχει στο site τους, αλλά χθες που πήγα εδώ στην Πάτρα την είχαν καθώς και στο νέο διαφημιστικό φυλλάδιο που έβγαλαν.
Ρώτησε καλύτερα σε ένα μαγαζί του πλαισίου μήπως την έχουν, δεν χάνεις τίποτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Επαναφέρω το θέμα...
Ρε παιδιά, ξέρει κανείς καμιά μηχανή για 30 μέτρα βάθος; Δεν έχω ιδέα...υπάρχουν ή πρέπει να βάλω οπωσδήποτε και καμιά θήκη; |
|
||||
|
||||
![]()
Πας για θήκη....περαστικά.
Ααααα τώρα που το θυμήθηκα περαστικά και σε 'μένα. Η μηχανή μου πήρε νερό......στην στεριά. Πήγα να της αλλάξω μπαταρίες και είχαν πέσει νερά πάνω της και δεν την είχα σκουπίσει. Ανοίγω το καπάκι, κυλάνε τα νερά μέσα στον χώρο των μπαταριών και σαν ζώον ![]() Kαι μερικές από τις τελευταίες τις φωτογραφίες μπουχουχουυυυυ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τη μουρμουρα και τον κεφαλο τα αναγνωρισα...τη "ζαργανα" στην 3η φωτο που την πετυχες??..τι απαιτησεις εχει??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γοργόνα είναι
![]() Θέλει στοργή και proderm. |
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα χθες 2 μηχανές, INTOVA (δε την ήξερα τη μάρκα αλλά την έχει ο εκπαιδευτής μου) στα 5mp 150¤ και στα 8mp γύρω στα 260¤, μια χαρά το βλέπω...με θήκη βέβαια μαζί, δε θυμάμαι νομίζω 43 μέτρα βάθος, κάπου τόσο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τις έχω δει και εγώ αυτές, αλλά δεν ξέρω από φωτογράφηση πως τα πάνε.
Βρήκες κανένα δείγμα-φωτογραφία ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Α, συγνώμη δε μπορώ να βάλω. Είμαι σε όλες μέσα και ντρέπομαι! χαχαχα Αλλά θα ζητήσω απ'το καταδυτικό αν μπορεί να μου δώσει 2-3 να βάλω εδώ να δείτε, αν και το Σαββάτο θα ξαναπάω για βουτιά και θα πάρουμε τη μηχανή μαζί... οπότε αναμένατε... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη _antonis_ : 16-09-09 στις 13:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
..αξίζει πάντως πολύ η υποβρύχια φωτογράφιση! καλή μηχανή, καλή διάθεση και όμορφος βυθός!!
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε μερικές απο την INTOVA IC800 (της καταδυτικής σχολής), σήμερα βρήκα και IC10 με 50 δολλάρια παραπάνω-αυτή θα παραγγείλω, με παρελκόμενα o-ring, πανάκι, φίλτρο χρώματος κλπ θα πάει 300 δολλάρια, πολύ καλά, 54 μέτρα βάθος!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες φωτογραφίες βγάζει...καλορίζικη
![]() Πολύ καλό πακέτο πάντως, αν σκεφτείς πως σε αυτή την τιμή, κανονικά αγοράζεις μόνο την θήκη (για τις περισσότερες μηχανές) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποβρύχιες Φωτογραφίες | antesco | Μεσογειακό | 38 | 23-06-08 16:54 |
Πιθανότατα θα με βρίσετε, αλλά θα το ρισκάρω! | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 51 | 19-05-08 18:55 |
Πρόταση για Φωτογραφική! | gwgw | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 38 | 10-01-08 00:42 |
Υποβρύχιες Φωτος από το Photo.net | stat | Φωτογραφίες μελών | 0 | 27-07-07 08:51 |
Υποβρύχιες θήκες για τις φωτογραφικές σας μηχανές | stat | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 4 | 15-04-07 12:43 |