|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες : Το ενυδρειο ετοιμαζεται να φιλοξενησει 8 demasoni...
Διαστάσεις: 120*40*55 Όγκος: 240 λιτ. Κατηγορία:malawi biotope Φυτά: anubias Ψάρια / ¶λλα είδη:2 Pseudotropheus sp. acei "Ngara"- white tail Διακοσμητικά υλικά: Αραγωνιτης, πέτρες βασαλτικες Φόντο: juwel rock Φωτισμός: 2 T8 Διάρκεια φωτισμού:9 ωρες Φιλτράρισμα:εσωτερικο φιλτρο juwel-1000 litres per hour+ eheim 2217 Θερμοστάτης: 200 w Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:8 Γενική σκληρότητα (GH):17 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):14 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:30 - 35 % / εβδομάδα Θερμοκρασία: 26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ μου αρεσει το ενυδρειο σου μπραβο!!! ομορφες και φυσικα τοποθετημενες ανομοιομεγεθεις πετρες!
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ιντα πες μωρε τωρα!
Κουζουλάθηκες μπρε!!!! Τι μήπως θέλεις και άλλα συγχαρητήρια; Αμ, πριτς! Δεν σφάξανε! Κουράστηκε το χέρι μου να σου γράφει συγχαρητήρια σήμερα!!! ![]() ![]() Πέρα από την πλάκα να τα χαίρεσαι όλα σου τα ενυδρεία!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
αααα παλι εσυ με αυτα τα παλιοενυδρεια σου???? τελοςπαντων ας σου πω οτι ειναι ομορφο μπας και σταματησεις να φτιαχνεις και αλλα.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο ειναι φιλε το ενυδρειο πολλη καλο μπραβο αλλα νομιζω οτι το ενα φυτο που εχεις μεσα δεν ειναι ανουμπια αλλα αχινοδορος ειναι η 5 φωτο κατα σειρα που βλεπεις ας μας πει καποιος μποστανας εαν ειναι
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλοστημένο δείχνει το ενυδρείο σου.Μπράβο έκανες καλή δουλειά.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!! πολυ ομορφο το ενυδρειο σου...
ελα να γινομαστε πολλοι.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου, πολυ ομορφο το ενυδρειο σου μπραβο!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά μου αρέσει πολύ!
Από τα καλύτερα scape που έχω δει σε κιχλίδες! |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε, διάλεξες κακή περίοδο για τις παρουσιάσεις σου.. Αν δεν ήταν μέσα στο Πάσχα, και δεν έλειπε κόσμος για διακοπές, τα θετικά σχόλια που θα άκουγες, θα ήταν πολλαπλάσια!
![]() Έστω και με χρονική καθυστέρηση, λοιπόν, ένα μεγάλο μπράβο, ή, μάλλον, έξι μεγάλα μπράβο και από εμένα! ![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() Υ.Γ. Είναι πολύ όμορφη η αίσθηση που προκαλεί η αντίθεση των χρωμάτων βασάλτη & αραγωνίτη.. Όπως επίσης πολύ όμορφα τα διαφορετικά σχήματα των "βράχων" και η τοποθέτησή τους!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ για τα σχολια σας!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi non-mbuna ενυδρειο | sagoth | Malawi | 27 | 02-04-08 13:28 |
Aλγη σε ενυδρειο malawi.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 20-01-08 22:56 |
νεο ενυδρειο malawi.. | jkaram | Malawi | 3 | 18-03-07 17:03 |
pleco σε ενυδρειο με malawi cichlids? | prodigy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 08-09-06 17:44 |
Νεο ενυδρειο 240lt | GeorgeM | Malawi | 4 | 30-05-06 19:17 |