|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κανείς που να χρησιμοποίει skimmer της TMC?
είναι ικανοποιημένος? Θόρυβος? Ποια η γνώμη σας για τα skimmer αυτής της εταιρείας?
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ακουσει τα καλυτερα με εξαιρεση τις αντλιες που φορανε ...
Στα λεφτα τους , πολυ καλη επιλογη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
http://www.swelluk.com/marine/marine...mers-6533.html
Εγω το πηρα απο δω αλλα θα αργησω να το βαλω σε λειτουργια για να σου πω εντυπωσεις. πηρα το v2 600. η αντλια οντως δε μου γεμισε το ματι ειναι μια ταιβανεζικη μαρκα RIO. το v2 600 φοραει την 2100( αν δε κανω λαθος) 30w. παντως απο παιδια που το εχουν ακουσα καλα λογια
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Skimmer για 500 λιτρα | vasilakis | Φίλτρανση | 22 | 10-11-07 22:33 |
Γνώμη για κατασκευή... μαιευτηρίου. | Islander | Ζωοτόκα | 5 | 13-02-07 14:43 |
Σωστό ξεκίνημα για αρχάριο - παρακαλώ την γνώμη σας! | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-09-06 09:01 |
Προτάσεις για φυτά, τη γνώμη σας... | Akis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 09-04-05 09:36 |
Τι γνώμη έχετε για τα φίλτρα της Atman;; | notios_n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-04-04 03:20 |