|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
η τελευταία φώτο ειναι...... ΟΥΑΟΥ!!!
πολυ ωράιο το τελικο αποτελεσμα. νομιζω το κλειδι της επιτυχίας είναι οι βαλισνέριες στην μέση,... δινουν μια αρμονια.. και μετα χτιζονται ολα τα αλλα
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια, φοβερο το ενυδρειο σου!!!!!! Μπραβο!
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ομορφο ενυδρειο...
σε λιγο ακομα καιρο θα ειναι τελειο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() το ύψος του ενυδρείου μου ειναι 45 εκ. και γίνονται τόοοοοοσο μακριές που κρύβουν σχεδόν ολη την επιφάνεια και το φως δεν φτάνει μεχρι τα χαμηλά φυτά μου. Τις προάλλες έβγαλα μία και είχε μήκος, 80 πόντους!Τι κάνεις κ τις διατηρείς τόσο ωραία και γω δεν μπορώ???? ![]() Φοβερό το ενυδρειο σου...τρομερή η αλλαγή!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο ενυδρειο! να το χαιρεσε το καμαρι σου!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο,μπραβο σου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε σου σαπιζουν μετα τα φυλλα τους σιγα σιγα αφου τα κοψεις με ψαλιδι? εχω και εγω προβλημα τα crinum μου εχουν κανει κοντα ενα μετρο φυλλα και κανουνε σβουρες στην επιφανεια!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- για τα crinum δεν ξέρω, αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις με 1-2 φύλλα, να δεις πως πάνε? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melli : 15-01-08 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλη δουλειά , συγχαρητήρια!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() melli μπράβο σου ! Σωστή επιλογή φυτών-ψαριών για τις συνθήκες του ενυδρείου (βάλε κι άλλες γαρίδες) . Το aquscape είναι ισορροπημένο και έχει καθαρό σημείο εστίασης στην vallisneria πίσω από τις ουρές των γκουράμι. Βέβαια είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη και πρέπει να "γεμίσουν" τα φυτά σου για να δείξει πιο ωραίο ειδικά στο μεσαίο ύψος . Παροχή co2 θα βοηθούσε . Φύτεψε κρυπτοκορίνες στο κενό που βλέπουμε το σαλιγκάρι για να ενισχύσεις την ισορροπία των δύο πλευρών. Κράτησε την νυμφαία χαμηλά κλαδεύοντας ότι φύλλο ξεφεύγει σε ύψος . Καλή συνέχεια ! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Οι κρυπτοκορίνες και η Hygrophila rosanervig* έχουν τρελή ανάπτυξη! (*στη photo δεν φαίνεται το υπέροχο ροζ της) ![]() Δυστυχώς το tennelus δεν μας «έκατσε» χωρίς CO2 ![]() Λέω να κάνω ένα χαλί με moss, τί μπορούν να με συμβουλεύσουν οι εμπειρότεροι? Μην μου πείτε για μπουκάλες, λίγο αργότερα.. θα το παλέψω λίγο ακόμα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβοο Λινα !! Βλεπω η Rosanervig εκατσε καλα στο ενυδρειο σου. Φανταζομαι οτι οι κορυφες της θα εχουν παρει εκεινο το υπεροχο ροζ-τριανταφυλλι χρωμα! Νομιζω ομως οτι εφτασε η στιγμη να την κουρεψεις λιγο,Καντο αφοβα! θα πυκνωσει κι ολας..
Οσο για το tenellus τα ιδια και το δικο μου εκανε μεχρι που εβγαζα τους δρομεις και τους ξεχωριζα φυτευοντας μεμονωμενα τα νεα φυτα. Με αυτον τον τροπο αρχιζει τωρα να πυκνωνει. Επισης καποια μος θα εκανε ωραιο χαλι αλλα θα μπλεξεις με κουρεματα και θα την βαρεθεις στο τελος. Γιατι δεν δοκιμαζεις λιγο glosso ;που ξερεις... |
|
|||
|
|||
![]()
Απ τη φωτο τουλαχιστον εμενα το tenelus καλα μου δειχνει.
Η κρυπτοκορινα αριστερα ναι μεν εχει οντως πολυ καλη αναπτυξη, αλλά εχει "μπουκωσει" λιγο την αριστερη μπροστινη πλευρα. |
|
||||
|
||||
![]()
τρομερο....................
|
||||
|
||||
![]()
εκτος απο πανέμορφο φένεται και πολλη υγιές...
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο στησιμο! Μπραβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ,
Θα κοιτάξω να ανεβάσω κοντινές photo, γιατί το χρώμα και το πάχος των φύλλων του είναι αρκετά περίεργο - αν και αναπτύσσεται κανονικά. Τενελους με ροζ αποχρώσεις δεν μου φαίνεται νορμάλ ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Με φιλικούς χαιρετισμούς, Λίνα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melli : 23-03-08 στις 22:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Το τενελους οταν εχει αρκετο φως ετσι γινεται ξανθαινει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει γίνει πανέμορφο! Μπράβο melli!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
Στρώσιμο Φυτεμένου Ενυδρείου | Μάριος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-11-06 17:43 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |
Φωτογραφίες φυτεμένου close-up | Xotikouli | Ιστοσελίδες στο Internet | 5 | 31-10-06 10:42 |
Λύσεις φωτισμού φυτεμένου ενυδρείου | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 28-03-05 20:22 |