|
|||
|
|||
![]()
Πριν μια εβδομαδα σε βολτα στα μαγαζια εψαχνα να αγορασω κανενα φυτο οταν το ματι μου επεσε σε μια δεξαμενη με καμια 30αρια κριμπενσις.Αναμεσα τους ηταν ενα ζευγαρι που υπερασπιζοταν σθεναρα μια γωνια του ενυδρειου με την θηλυκια να ειναι σε..προχωρημενη εγκυμοσυνη. Δεν αντεξα και τα αγορασα μιας και τα συγκεκριμενα ψαρια μου αρεσουν πολυ. Την επομενη μερα αγορασα μια καρυδα,την εφαγα
![]() Ειναι φυσιολογικο να τα βγαλουν τσαρκα απο τωρα αφου αυτα ακομα καλα καλα δεν μπορουν να κολυμπησουν; Μηπως το ζευγαρι ειναι απλως απειρο; Το ενυδρειο ειναι 80λιτ και απο αλλα ψαρια εχω 2 Pearl gurami 5εκ,και 5 corydoras aeneus (που εχουν φαει αρκετο ξυλο) To προβλημα ειναι οτι δεν εχω αλλο ενυδρειο να τα βαλω αν καποια απο τα μικρα Κριμπενσις επιζησουν περαν του μηνα. |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσιολογικοτατο!Και τα δυο μου ζευγαρια το ιδιο κανουν!Ο αρσενικος τα καθοδηγει με κατι σπαστικες κινησεις η θηλυκια τρωει και φτυνει για να ταισει τα μωρα και βγαινουν ολοι οικογενειακα στο παρκο!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Raven να σου ζήσουν......
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν τα μωρά!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα ειχα δικιο και η θηλυκια λογω απειριας μου τα εκανε μανταρα! Αφου εφαγε,σκορπισε και εξοντωσε ολα τα μικρα , αρχισε να σκαβει με μανια κατω απο την καρυδα/φωλια και να πεταει την αμμο παντου,μεχρι που δημιουργησε εναν τεραστιο λακκο. Στο τελος εφτασε να βγαζει το υποστρωμα οποτε και εβαλα χερι και της τα χαλασα τα σχεδια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές. Αφού θέλει να σκάψει, θα σκάψει!
Μπορείς όμως να δοκιμάσεις να βάλεις μια επίπεδη πέτρα κάτω από την καρύδα. |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΠΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ (ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΑΝΑΣΤΑΤΟΣΗ)
ΠΑΝΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΡΔΕΜΑ. Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΟΜΠΙ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα αλλαξε γνωμη η κυρια και διαλεξε για καινουρια φωλια μια κοιλοτητα στη βαση της ριζας mopani και βαλθηκε να την σκαβει. Ειναι μουρλες αυτες οι γυναικες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
και οχι μονο....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Raven;212996Ειναι μουρλες αυτες οι γυναικες!![/quote]
τωρα το καταλαβες!!! Εμενα τα κοριτσια μου( 8 μονοκαχινες) μολις παω κοντα στο ενυδρειο πηδανε πανω απο το νερο... μια προσγειωθηκε στη μπλουζα μου!!! ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννησαν.... | alan boy | Δίσκοι | 25 | 21-12-06 21:07 |
SOS γεννησαν! | CC-Gio | Ζωοτόκα | 4 | 30-08-06 11:05 |
γεννησαν | fishme | Malawi | 1 | 07-04-05 13:33 |
Γεννησαν τα Κονβικτ μου....!!! | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 8 | 29-11-04 16:57 |
Γεννησαν τα rasboras... | Dis | ¶λλα ψάρια Ασίας | 9 | 22-04-04 02:19 |